Hehe yok o aramaz da anlatmaya calissam anlamazda
bu ay soğan mı yaptın sen:44:
bende yakalayamadım bi türlü, acaba bizlerin gözümü bozuk kızlar, göremiyor muyuz
benoşum gördün mü bak haklıymışım
bana biri bi anda gelip t dese polisi ararım gelip beni kurtarsınlar diye
Hehehe tabi cnm onceden t mi varmisayy benim bi kankim var ona snlatiyorum ogrendiklerimi t desem ne der acaba
Evet cnm yaa yumurtlamayi 100 kere anlattim yine de 5inden 3u kalmamistir aklindaanlatması zor olduğu için denenmiyor zaten, onu anlayana kadar bütün enerjin gidiyor
Cnm 4 gun yapabildim sonra kacirdim tekrar baslasam mi ki boyle dusendiz yapmak da istemiyorum zaten cok zor oluyo
Evet cnm yaa yumurtlamayi 100 kere anlattim yine de 5inden 3u kalmamistir aklinda
Sosyal süpersin yaa
size kop kop durumları çıkar.. Ben hemen olayı idrak edemedim mesela
Sosyal süpersin yaa
size kop kop durumları çıkar.. Ben hemen olayı idrak edemedim mesela
t yi hiç zorlama o zaman
t diye bağırıp kaçıyormuş düşünsene
Heh sonra bizim kiz delirdi desinleryalniz yumurtlama gununde sancisi oluyo cok kiskaniyorum ben hic hissetmiyom sanci
batma falan olur kasıklarında , bence onları takip et kuzu
Olmuyo kiiz walla olmuyo ben yumurtlamiyomuyum acaba
Yaa ben de yumurtlama anlayamiyorum gecen ay doktor bugun catlar dedikten sonra 1 hafta hayatimi kabusa ceviren kasik agrilarim oldu e mubarek kuluckaya yatmişim ben demekkibirinden bile civciv cikmadi anamm napakk
bak ben önceden senin gibiydim hiç hissetmiyorum diyordum ama şimdi vücudumu dinliyorum az da olsa bi sancı bi batma oluyor yani
hadi sizinki tembellikten olmuyor ya bana ne demeli
Haha evet zaten cok komik o da ben gibi korunmayi birakinca hemen tik olcak saniyomus cok cahiliz yaa
t diye bağırıp kaçıyormuş düşünsene
Yaa ben de yumurtlama anlayamiyorum gecen ay doktor bugun catlar dedikten sonra 1 hafta hayatimi kabusa ceviren kasik agrilarim oldu e mubarek kuluckaya yatmişim ben demekkibirinden bile civciv cikmadi anamm napakk
Hehehe bende bi gorunem doktora bu arada kiza msj atiyorum t yi biliyon mu sen diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?