Ağlayakta gözden mi olak???

Yaa ben de yumurtlama anlayamiyorum gecen ay doktor bugun catlar dedikten sonra 1 hafta hayatimi kabusa ceviren kasik agrilarim oldu e mubarek kuluckaya yatmişim ben demekki birinden bile civciv cikmadi anamm napakk

hadi sizinki tembellikten olmuyor ya bana ne demeli

Kız seninkide yoksam akrobasiden mi olmaz

Haha evet zaten cok komik o da ben gibi korunmayi birakinca hemen tik olcak saniyomus cok cahiliz yaa

Sorma canım burdaki hangimiz o düşüncede değildik ki. Hep diyorum ilk geceden hamile kalanlara da hep imrendim helal olsun.. (Burada alkış yapmak isterdim ama telden giriyorum)

t diye bağırıp kaçıyormuş düşünsene

Hehehehehe kaçarkende başka bi t ye çarpmada

Yaa ben de yumurtlama anlayamiyorum gecen ay doktor bugun catlar dedikten sonra 1 hafta hayatimi kabusa ceviren kasik agrilarim oldu e mubarek kuluckaya yatmişim ben demekki birinden bile civciv cikmadi anamm napakk

Hehehe bende bi gorunem doktora bu arada kiza msj atiyorum t yi biliyon mu sen diye

kız yeliz süpersin bacım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…