Ağlayakta gözden mi olak???

Timam yavrumm anladimm ama bende tek sorun ben cok sık idrara cikan biriyim vee benim icin 5 saat imkansiz gibi gozukuyorr altima ederim kizzz

Timam yavrumm anladimm ama bende tek sorun ben cok sık idrara cikan biriyim vee benim icin 5 saat imkansiz gibi gozukuyorr altima ederim kizzz

yelocann,ben adetin 10. gunu basladim. testi yapmadan 3 saat sivi almadim. hatta bazen 2 de,bazen 3 de yaptim. en son koyu cizgiyi yakaladigimda aksamustu yapmistimm hatta

sosyalim guzelce anlatmis zaten en ince ayrintisina kadarr. eger cok sık tuvalete cikiyorsan 3 saatte yeterli diye dusunuyorum. kendi tecrubelerimden hadi kolayy geleee

bebiş seni çok mu yoruyor kuzumm

yaa sosyalimm bulanti hic gecmiyorr. surekli cubuk falan yiyorum.isin ilginci gunduz bulantinin siddeti azaliyor,gece 2 den sonra bulanti siddeti en tepelerde ve saat 2 den 6 ya kadar saat basi kalkip oguruyorum. benimki kendine gore bi sistem oturtmus. gece 2 diyince basliyor hemen

Ayyy hadi bakalimm deneyeyim :) prospektusunden okudugum kadariyla silik cizgi negatif diyor kontrol cigisiyle ayni koyulukta veya daha koyu oasi gerekiyormuşş

ben yakalayamadığım için yorum yapmak istemiyorum

Ayşe başkanımda güzel anlatmış

Canimm sen koyuyu kacinci gun gordun peki?

sabah yazacaktım unuttum, gebelikte içilmesi önerilen tek bitki ıhlamur onun haricinde kesinlikle bitki çayı kullanmayın, kuzum Allah yardımcın olsun, şu günler bir an önce geçsinde sende rahatla , zor çünkü yaşadıkların

cnm 13. gunumde saat 5 gibi yakaladim cizgilerii hemen calisma yaptik. ertesi gun aksam yaptik birde.

sosyalimm sen dogrusunu anlatmissin. ben sadece kendi tecrubelerimi anlattim. sen sosyalin dedigi gibi yap yinede yelizcimm.

kız seninki daha geçerli ben yaptımda ne oldu, koyuyu hiç yakalayamadım

Canım benim bugün tam 31. Gün :)

Ayşecim Allah yardım etsin canım.. Çok zordur tahmin edebiliyorum.. Bebiş saatlerine sadık olacak bak buda iyi bişi

amin benaycimmm. valla hep dua ediyorum hicbiriniz benim gibi olmazsiniz insallah diye seninde hayirli sonucunu merakla bekliyorumm benayimmm. evet babasi gibi cok sistematik olacak sanirim

yaa sosyalcimm bende nette okudum ihlamur birsey yapmaz diye. sonra ablama sorayim yine dedim. oda sen yinede icme dedi. kafami karistii. sabah lizoda birsey yapmaz dedi,onada doktoru onermis hatta. ablamada doktoru icme diyor tabi.
sonra limon yedim bi kac parca, o cok iyi geldi.

cnm 13. gunumde saat 5 gibi yakaladim cizgilerii hemen calisma yaptik. ertesi gun aksam yaptik birde.

sosyalimm sen dogrusunu anlatmissin. ben sadece kendi tecrubelerimi anlattim. sen sosyalin dedigi gibi yap yinede yelizcimm.

Vee bu calismalar sonucunda hamile kaldiinnnn

Tamam fundoşta oğlakdı diye hatırlıyorumm evdekiler açsın nuray bacımın dediklerii çıkıyoo kızz

Sabahhı bekleyinnn yapmayın akşam içime sinmiyoo eşim diyoki uyduruk bi test para tuzağı diyo

Ezommmmmm
pintiii bosa gidiyo ya nasi uzuluyodurbizim patrinlardan oda

Benaycimmm hayirli haberini bekliyoruzzz:18:

Ezommmmmm
pintiii bosa gidiyo ya nasi uzuluyodurbizim patrinlardan oda

Benaycimmm hayirli haberini bekliyoruzzz:18:

Senden deee bekliyoruzz kigggzzz :) şaka maka benim de artik test alacak yuzum kalmadi eczane calişanlarina karşi.En son gittigimizde adam bana garip garip bakti bu ay da mi hamile degilsin diye soracak diye ödüm koptu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…