sabah kesinlikle yapma vücutta sabahları lh hormonunun en düşük olduğu zamandır
bence bittiyse adetin yarından itibaren yapmaya çalış- aynı saatte-aynı damla sayısıyla- ve yapmadan en az 3-4 saat idrara sıkış ve 4 saat öncesinden sıvı alma,çift çizgi yi gördüğün gün, ertesi gün ve koyulaşmadan bi gün öncede ilişkiye gir yani toplamda 3 gün ilişki olsun ve gün aşırıya devam et aynı zamanda anlatabildim mi kuzu?
bak genelde saat 1 gibi idrara çıkacaksın ve daha sonra 5 e kadar çıkmayacaksın 1 den sonra hiç sıvı da almayacaksın(öğleden sonra) , 5 gibi testi yap, hergün aynı damla sayısıyla, bir gün 4 damla diğer gün 5 damla olmasın, sonra 5-10 dk bekle ve fotoğrafını çek arşiv yap, yapki günden güne nasıl silikleşip nasıl koyulaştığını göresin
anlatamadığım bir yer kuzum
Timam yavrumm anladimm ama bende tek sorun ben cok sık idrara cikan biriyim vee benim icin 5 saat imkansiz gibi gozukuyorr altima ederim kizzz
5 değil kuzu 4 ayrıca sıvıda almayacağın için çok gitmezsinartık o kadarını tut ne yapalım
Timam yavrumm anladimm ama bende tek sorun ben cok sık idrara cikan biriyim vee benim icin 5 saat imkansiz gibi gozukuyorr altima ederim kizzz
bebiş seni çok mu yoruyor kuzumm
Ayyy hadi bakalimm deneyeyim :) prospektusunden okudugum kadariyla silik cizgi negatif diyor kontrol cigisiyle ayni koyulukta veya daha koyu oasi gerekiyormuşş
yelocann,ben adetin 10. gunu basladim. testi yapmadan 3 saat sivi almadim. hatta bazen 2 de,bazen 3 de yaptim. en son koyu cizgiyi yakaladigimda aksamustu yapmistimm hatta
sosyalim guzelce anlatmis zaten en ince ayrintisina kadarr. eger cok sık tuvalete cikiyorsan 3 saatte yeterli diye dusunuyorum. kendi tecrubelerimdenhadi kolayy geleee
yelocann,ben adetin 10. gunu basladim. testi yapmadan 3 saat sivi almadim. hatta bazen 2 de,bazen 3 de yaptim. en son koyu cizgiyi yakaladigimda aksamustu yapmistimm hatta
sosyalim guzelce anlatmis zaten en ince ayrintisina kadarr. eger cok sık tuvalete cikiyorsan 3 saatte yeterli diye dusunuyorum. kendi tecrubelerimdenhadi kolayy geleee
yaa sosyalimm bulanti hic gecmiyorr. surekli cubuk falan yiyorum.isin ilginci gunduz bulantinin siddeti azaliyor,gece 2 den sonra bulanti siddeti en tepelerde ve saat 2 den 6 ya kadar saat basi kalkip oguruyorum. benimki kendine gore bi sistem oturtmus. gece 2 diyince basliyor hemen
haftaya yani hayırlısı
benoşum senin bugün adetten sonra kaçıncı günün benim 28.
Canimm sen koyuyu kacinci gun gordun peki?
Canım benim bugün tam 31. Gün :)
Ayşecim Allah yardım etsin canım.. Çok zordur tahmin edebiliyorum.. Bebiş saatlerine sadık olacak bak buda iyi bişi
cnm 13. gunumde saat 5 gibi yakaladim cizgileriihemen calisma yaptik. ertesi gun aksam yaptik birde.
sosyalimm sen dogrusunu anlatmissin. ben sadece kendi tecrubelerimi anlattim. sen sosyalin dedigi gibi yap yinede yelizcimm.
Canım benim bugün tam 31. Gün :)
Ayşecim Allah yardım etsin canım.. Çok zordur tahmin edebiliyorum.. Bebiş saatlerine sadık olacak bak buda iyi bişi
sabah yazacaktım unuttum, gebelikte içilmesi önerilen tek bitki ıhlamur onun haricinde kesinlikle bitki çayı kullanmayın, kuzum Allah yardımcın olsun, şu günler bir an önce geçsinde sende rahatla , zor çünkü yaşadıkların
kızlar ben çıktım akşama burda olursam ve olursanız görüşürüz
cnm 13. gunumde saat 5 gibi yakaladim cizgileriihemen calisma yaptik. ertesi gun aksam yaptik birde.
sosyalimm sen dogrusunu anlatmissin. ben sadece kendi tecrubelerimi anlattim. sen sosyalin dedigi gibi yap yinede yelizcimm.
Tamam fundoşta oğlakdı diye hatırlıyorumm evdekiler açsın nuray bacımın dediklerii çıkıyoo kızz
Sabahhı bekleyinnn yapmayın akşam içime sinmiyooeşim diyoki uyduruk bi test para tuzağı diyo
Ezommmmmm
pintiii bosa gidiyo ya nasi uzuluyodurbizim patrinlardan oda
Benaycimmm hayirli haberini bekliyoruzzz:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?