Ağlayakta gözden mi olak???

Anacim bi haber versin o vakit catlayacaz
Bence hamileeee kan vermeye gitti

Aksam test yapicam demistii en sonn hatta sabah yap dedikk o da cikarsa aksam da cikar dedi en sonn boyle oldu en sonn ama gercekte en son ne oldu bu cevabi benay verecek EN SON

Ayy kızlar özür dilerim bi karmaşa oldu..

Ben bu kadr bekleyeceğinizi bilsem gelir gelmez yapardım..

Ezo ile yeliz sabah diye söyleyince bende bi bildikleri vardır diye sabaha erteledim
Bana kalsa yapardım ama özellikle ezo sabah diye tutturunca bende aldım test ama yapmadım.. Yemak falan yapıncada ancak gelebildim

Kusura bakmayın kızlar bi heyecan yaratmışım çok üzüldüm.

Canım valla böle olacağını bilsem yapardım.. Öğlen giriyorum arada ama işim o kadar yoğunki bazen yazdıklarımı bile gönderemiyorum.

Hep yeliz ile ezo yüzünden.. Bilmem ne hormonu sabah yüksekmiş.
Bende dedim şimdi akşam yapıp çıkmaz ise üzülücem ya sabah yapmadığıma pişman olmayım diye bıraktım

Ama bak sizden önce işe gidiyorum ben sabah yapar yapmaz yazıcam söz

hadi yaaaa neyse artık sabaha kadar bekliycez artık:18::18: bu arada ben yarın doktora gidecem akşamüstü bebişimle ne durumda olduğumuzu haber veririm size inşallah iyidir görürüz bebişimizi

Sabah daha iyi cosariz kizzzz hareketli oluyo daha iyiii
hadi hayirli haberini bekliyoruzzzz
fatmacim senindeee

Fundacım inşAllah bende çok istiyorum o haberi vermek.. Eğerki halay ile giriş yapmışsam bilin ki geldi sıpa..

Fatmacım yarın seninde inşAllah güzel haberlerin gelir canım.. Bakalım bebiş ne yapmış..

Sosyalcim güzel bi şarkı seçmişsin tebrik ederim

kız seni ne merak ettik cadııı, bi yapacam bi yapmayacam dedin kafamız karıştı :111:

ayşemmm bu da senin minnoşuna

Benayy hadi bakalimm sabaha haberini bekliyorum :) ardindan da digerleri gelsinnnnn
Ben de izliyorumm muhtesem yy hayatta kacirmam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…