yokkk abim gibi severim burda en sevdiğim kişidir anlayışlı düşünceli
peki ayşenurum pek gerçek gelmedi ama baksana sedomun toteminde bile yokum
çok duygusalım adet yakınlaşınca böle oluyom demek gelcekama hiçççbi belirti yokkk
ne güzell iştee öyle birinin olması , söyle ona ısıtıcı aldırsın sana madem şeff
kızz funda o regl dönemlerin de , bende öyle çok duygusal oluyorum ve bütün herkese itici bakıyorum, kendime bile sinir oluyorum
ama bunlar aile pintilikte aynılar kızzzzbide en küçükleri sesi çıkmıyo hiçbişeye ezdiriyo kendini hep arabada yakıyo çok klimayı kendide üşüyo diye
ayyyy sorma nasıl takıyorum herşeyi kızıyorum aynen kendimede sinir oluyorum offf batıyo herşey batıyooo
bak bende başladı demekki geliyo benim, senin oldumu bu ay böle her zamanki gibi
olmaz mıı canıımm hemde nasılll ağrıları da siniri de aynıydı ve hala oluyor sinirin devam etmesi beni yıpratıyor
olmadık konuları gün yüzüne çıkarıyorum :26:
o zaman sevme o adamı boşver
yaaaaçok kötü o haller offfffffffff
ne sessiz buralar bugün fundoşş
he yaaa kimse yokkk :26:
ne sessiz buralar bugün fundoşş
Canlarim ben burdayimda bugun bi yatiorum bi kalkiyorum. Manyak gibi oldum
he yaaa kimse yokkk :26:
Canlarim ben burdayimda bugun bi yatiorum bi kalkiyorum. Manyak gibi oldum
hoş geldin canımm benim yerime de uyu dinlenbiraz önce bende uyukluyordum burada
c.tesi senin halayını çekmek istiyorum fundoşş , fırtına öncesi sessizlik var bu topikte ama bebek fırtınasıı esecek inşallahhh
inşallahhh şimdi hangi gün senin reglin 24 aralık mı
inşallah öledirrrr test yapasım var çok fena
Hayir olmuyor
ben çok halsiz oluyorum evde iş yapamıyorum aynen burdada çokkkkkkkk sinirli oluyorum
dövesim geliyo herkesiiiii itici geliyo kime baksam
inşallahhh şimdi hangi gün senin reglin 24 aralık mı
iş yerinde netim gitti sinir oldumeve geldim şimdi burdan yazayım dedim mutfağa gitmeden, gerçi yemeğimi öğle arası yapmıştım yanına pilav yapacam sadece
bu fettan bakışları hiç beğenmedimöylesine sordum kızzz, daha önce bende olup olmadığına hiç dikkat etmedimde
ben az biraz gergin oluyorum o kadari öyle şiddete falan başvurmaya çaışmıyorum
Dinlen kuzummmm miniğin nasıl oldu bulantın devam ediyomuuu
Benimki bugun erken geldii ben de yemek yapiorum canlarr siz kaynatin ben arada katilirim :)
Kiz fundoşş sık dişinii siz benden daha deneyimlisiniz aslinda daha sabirli olmaniz lazimm su testlere de fazla guvenmeyinn kan testiiiii
Bulantim hep var fundam sadece arada siddeti azaliyor
yaşın 31 olsun 3 yılı devir evlilikte 1 yıldır miniğin gelmesin sabrı görürüm sendee
ben kaçtımmm kızlarrrrrrrr
evetttt hepte beklenen tarihte geliyo şaşmaz
buna göre 11 aralık çarşamba yumurtladım
evemi geldinnnnnnnnnn işe bak yaa kebappppp
yemek yaptın pilavmı yapacan
biz 21:00 de anca pişiriyoz yemeği
ben yakıp yıkıyom etrafıo esip gürlüyom hiç öle sakin geçiremiyom
ve çok iştahlı oluyorum herşeyi yemek istiyom:125:
yaşın 31 olsun 3 yılı devir evlilikte 1 yıldır miniğin gelmesin sabrı görürüm sendee
ben kaçtımmm kızlarrrrrrrr
Ben o anlamda demedimm cicimm hani testi erkenden yapmayinn gidin kan testi yapin adet gununuz gelince diye dedim.Ne bileyimm
Ben idrar testlerine hic guvenmiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?