yaşın 31 olsun 3 yılı devir evlilikte 1 yıldır miniğin gelmesin sabrı görürüm sendee
ben kaçtımmm kızlarrrrrrrr
sorumsuz ve eski arkadaşlarım müjdem var sizlereeeetüp bebeğim benimle artık hamileyim kızlar hamdolsun bugün sabah idrarda sonrada kanda gördük gebeliği.inşallah sağlıklı bi şekilde sonuna kadar gider.hayal gibi geliyor ama oldu işte.çok şükür umudunuzu kaybetmeyin hepinizi seviyorum :)))
Tebrik ederimmmmm Rabbim sagsalim kucagaklarimiza almayida nasib etsin hayal gibi olsada Hamd olsun cok guzel bir duygudur darisi burda isteyen herkesin basina aminnnsorumsuz ve eski arkadaşlarım müjdem var sizlereeeetüp bebeğim benimle artık hamileyim kızlar hamdolsun bugün sabah idrarda sonrada kanda gördük gebeliği.inşallah sağlıklı bi şekilde sonuna kadar gider.hayal gibi geliyor ama oldu işte.çok şükür umudunuzu kaybetmeyin hepinizi seviyorum :)))
sorumsuz ve eski arkadaşlarım müjdem var sizlereeeetüp bebeğim benimle artık hamileyim kızlar hamdolsun bugün sabah idrarda sonrada kanda gördük gebeliği.inşallah sağlıklı bi şekilde sonuna kadar gider.hayal gibi geliyor ama oldu işte.çok şükür umudunuzu kaybetmeyin hepinizi seviyorum :)))
Evlilik ne zormuss
Agladiginda seninle inatlasmak yerine ici parcalanip gelip gonlunu alacak kimsenin olmamasi
Ewe geldiginde ayaklarini uzatip dinlenememen
Annemi ozledimm babami ozledimmm
Yemek yemeyi unutup yigenimle deli gibi kosturup simarmayi saatler sonra ac oldugumu hatirlamayi ozledim
Babamin kusmeyim diye alisveris sozu vermesini bile ozledimm
Cok zormus odaya kapandiginda uzulen birinin olmamasii
Allahimm nasil mutsuzum nasil yalnizim suan
Ayni kandan olmadigimiz icinmi ici sizlamiyo simdi kocamin
Bu kiz odaya kapandi ne yapiyo diye merak etmyomu hic
hu huuu kimse yok mu kığğızzzlarrrr
Evlilik ne zormuss
Agladiginda seninle inatlasmak yerine ici parcalanip gelip gonlunu alacak kimsenin olmamasi
Yemek yemeyi unutup yigenimle deli gibi kosturup simarmayi saatler sonra ac oldugumu hatirlamayi ozledim
Evlilik ne zormuss
Evlilik ne zormuss
Kesinlikle yelize katılıyorum üst kattada olsa yalnızsın.. Onlar üzülmesin diye bu seferde onlarla paylaşmıyorsun.. Şahsen benim öle oluyo.. Ailem şehir dışında.. Ayda bir iki ayda bir görüyorum ve gerçekten başka bişi anne baba kardeş
Hastaydiya bikacgundur bugun ise gitmedi.
Ben isten cikinca market alisverisi yaptik.
Eve geldik direk kanepeye yatti neyse dedim.
Gittim posetleri bosaltip yerlestirdim mutfagi topladim koca tepsileri ustuse bulasik makinesine doldurmus onlari bosaltip yikadim.
Tavuk cigeri almistik onu temizledim dogradim.
Gittim yanina ben hic pisirmedim nasil yapiliyoki dedim
Kac saattir daha yapamadinmi dedi bana
Alindimm uzuldum cok aciktiysan yardim etseydin dedim gittim ekmek arasi bisiyler yaptim kendime cigeride uydurdum pisirdim gelmiş kendi kendine konusuyo
Insallah sende benim gibi olursun, insallah bana muhtac olursun...
Attim herseyi girdim odaya kitledim kapiyi agliyorum, umrunda bile degilim
Ben ne dedimki bebegimle onun gibi hasta olayim diye beddua ediyo bana
sosyalim birden dan diye daldım konuya ama ay dayanamadım yaaaaaaaa bende ağlamak üzereyim zaten sizin yazdıklarınız bile yetiyor banaaaaaahamile olan arkadaşım boşver erkekler bizler gibi kibar ve ince düşünemezler yazık sana da bebişine de boşver canım takma kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?