ben ancak testleri elimde patlatırım canım , bu ay fundoş hamile kalırsa bende certiyerli deneyecem
Yaa sitede bi konuyu okuyordumm kadinlarr nasil kiz bebek nasil erkek bebek olur onu konusmuslar iste yumurta catlamadan onceki spermler dollerse kiz sonraki dollerse erkek falan.yok kadin once orgazm olursa kiz sonra orgazm olursa erkeksacma degil mi ya?milyonlarca sperm var sonucta ben tamamen tesaduf diye dusunuyorum cinsiyet olayini
Yaa sitede bi konuyu okuyordumm kadinlarr nasil kiz bebek nasil erkek bebek olur onu konusmuslar iste yumurta catlamadan onceki spermler dollerse kiz sonraki dollerse erkek falan.yok kadin once orgazm olursa kiz sonra orgazm olursa erkeksacma degil mi ya?milyonlarca sperm var sonucta ben tamamen tesaduf diye dusunuyorum cinsiyet olayini
Nedir bu certiyer meraki ayol
Nedir bu certiyer meraki ayol
ahh ahhh herkes dertliymiş, meğer biz pandoranın kutusunu açmışız
Erkek nesliyle ayni evde yasayan tum hatunlar icin bu boyle sadece kocaniz icin gecerli degilki abi baba kuzen
Kizz bazenn kocalarr bizden bikiyor yaa biz de sanki cok merakliyizz sirf bebiş için herşeyama adamlar bazen bi naza cekiyolar bi tripler falan.iste ozaman certiyer devreye giriyorr
Ole iste sekerim
Neyse kizlar cikiyorum ben gorusuruz
sorumsuz ve eski arkadaşlarım müjdem var sizlereeeetüp bebeğim benimle artık hamileyim kızlar hamdolsun bugün sabah idrarda sonrada kanda gördük gebeliği.inşallah sağlıklı bi şekilde sonuna kadar gider.hayal gibi geliyor ama oldu işte.çok şükür umudunuzu kaybetmeyin hepinizi seviyorum :)))
Kizlarr nerdesinizzzz.Bu fundoştan yine ses yokk
ben ancak testleri elimde patlatırım canım , bu ay fundoş hamile kalırsa bende certiyerli deneyecem
Ben geldim kactiniz esimin ananesine gittik direk orays gittim
haticecim cok sevindim gozun aydinnnnsureci anlatirmisin bi ara umut oldun vallaaa
kiz jartiyer mi certiyermigiymmedimki hatta sayiklamisim corabim nerdeee diye bulamadim yaa hrralde gelinligimle bazanin altinda
Bu arada ben test yapmiycam saliyi beklicem gunum sasmaz kolay kolay
beklicem bu defa
Lizommm ilk aylar herkes yasiyo bu durumlari inan bana canimmm hicc uzulme zamanla hersey oturucak
sentakmamayi ogreneceksin ve ugrasmaktan vazgeviceksiniz karsilikli biz cok kafaya takiyoruzz bu yuzden yipranan coken biz oluyoruz
ya benim bu ayda olmadı sanırım, tabloya göre 17 si yumurtladım gözüküyorhiç ilişki olmadı ama 7 gündür, benim bu ayda kaldı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?