Ağlayakta gözden mi olak???

Yaa sitede bi konuyu okuyordumm kadinlarr nasil kiz bebek nasil erkek bebek olur onu konusmuslar iste yumurta catlamadan onceki spermler dollerse kiz sonraki dollerse erkek falan.yok kadin once orgazm olursa kiz sonra orgazm olursa erkek sacma degil mi ya?milyonlarca sperm var sonucta ben tamamen tesaduf diye dusunuyorum cinsiyet olayini

O catlamadan onceki olayi bende duydum ama mantiksiz geldi takdiri ilahj kizlar

onlara inanmıyorum ben ya, hepimiz şurda kadınız şimdi, her ilişkide orgazm mı oluyoruz sanki saçma

Nedir bu certiyer meraki ayol

totem uyguluyozzz yaaa, fundada çıkarsa bizde yapalım

Kizlarr nerdesinizzzz.Bu fundoştan yine ses yokk

ben ancak testleri elimde patlatırım canım , bu ay fundoş hamile kalırsa bende certiyerli deneyecem

Ben geldim kactiniz esimin ananesine gittik direk orays gittim
haticecim cok sevindim gozun aydinnnnsureci anlatirmisin bi ara umut oldun vallaaa

kiz jartiyer mi certiyermi giymmedimki hatta sayiklamisim corabim nerdeee diye bulamadim yaa hrralde gelinligimle bazanin altinda
Bu arada ben test yapmiycam saliyi beklicem gunum sasmaz kolay kolay
beklicem bu defa

Lizommm ilk aylar herkes yasiyo bu durumlari inan bana canimmm hicc uzulme zamanla hersey oturucak
sentakmamayi ogreneceksin ve ugrasmaktan vazgeviceksiniz karsilikli biz cok kafaya takiyoruzz bu yuzden yipranan coken biz oluyoruz

İyi geceler sosyalimm
Benayy tavsiye ederim renk katar
Fundoşş olmuyor boylee cok ihmal ediyosunuz burayi kizz beni aliştirdinizz siz gelmionuz haa

O jartiyer amaaa senin yuzunden certiyer oldu

Herkes nerelerde? Ben sabah uyandım her yer sis bembeyaz ağaçlarımız buz tutmuşş :))))
Sizler ne alemdesiniz?

ya benim bu ayda olmadı sanırım, tabloya göre 17 si yumurtladım gözüküyor hiç ilişki olmadı ama 7 gündür, benim bu ayda kaldı sanırım

ya benim bu ayda olmadı sanırım, tabloya göre 17 si yumurtladım gözüküyor hiç ilişki olmadı ama 7 gündür, benim bu ayda kaldı sanırım

Canım sen hangi tabloya göre bakıyorsun? Benim telefonumda mydays diye bi program var bilirsin belki.. Onda 2 senedir regl dönemlerimi düzenli yazıyorum o da herşeyi gösteriyor yumurtlama ihtimali olan günleri vs.. Ben ona göre bakmayı düşünüyorum bu sefer.. Tabi daha çok var.. Hem bu ne karamsarlık.. Pozitif ol bakalımm

günaydın kızlar
sosyal 17 si yumurtladıysan öğrenmen için daha çok erken nerden anladın tutmadığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…