ya benim bu ayda olmadı sanırım, tabloya göre 17 si yumurtladım gözüküyorhiç ilişki olmadı ama 7 gündür, benim bu ayda kaldı sanırım
Canım sen hangi tabloya göre bakıyorsun? Benim telefonumda mydays diye bi program var bilirsin belki.. Onda 2 senedir regl dönemlerimi düzenli yazıyorum o da herşeyi gösteriyor yumurtlama ihtimali olan günleri vs.. Ben ona göre bakmayı düşünüyorum bu sefer.. Tabi daha çok var.. Hem bu ne karamsarlık.. Pozitif ol bakalımm
günaydın kızlar
sosyal 17 si yumurtladıysan öğrenmen için daha çok erken nerden anladın tutmadığını
günaydın canlarımmmmmmmmmmm
kız sen niye erkenden bıraktın yaaa çalışmaları bide ateş ölçüp kafanı karıştırdın yaaa
bendede umut yok ben yum. haftası full çalıştımda nolduu
lizomm nasılsınnnn
yok canım ben ateş ölçüyorum ondan anladım, benimde pc mde var öyle bi program, bende bakıyorum oraya ama ateş daha kesin gibi geliyor
ya benim bu ayda olmadı sanırım, tabloya göre 17 si yumurtladım gözüküyorhiç ilişki olmadı ama 7 gündür, benim bu ayda kaldı sanırım
ne bileyim kuzum yaa, tamam dedim yumurtlamam oldu, çalışmayı bıraktım, gelecek ay bende doktora gideceğim, klomen başlatsın beni de, bu ay olmazsa gelecek ay klomen kardeşliği yaparız seninle
kafamı dağıtmaya çalışıyorum, gören herkes nolduuu uyuyamadınmııı diyo
neyseki bugün ödemelerin son günü birazdan evrak ve insan yağmaya başlar böylelikle kafamı dağıtırım biraz
canm günaydın, senin telefonda bi uygulama vardı. görüştüğümüzde söylemiştin hatrladın mı? o uygulamanın adı neydi?
Bende öle diyorum biran evvel gelsin ve bitsin hemen başlıyım buda tutmazsa öbür ay rahim filmi oda olumsuz olursa tüp hiçbişey yapmadan beklemek istemiyorum
şuan çok gerginim hamişlerin canı çekmesin diye söleyemiyorum ama biraz abartarak bişeyler yedim çok yağlıydı
günaydın canım, benim telde değil, pc de tatlım, adı: womens advanced calanderQUOTE]
tamam canım sağol
Günaydın canlarımBen dün dayanamdım bat 4 gün var test yaptım:26: Test e ilk önce birşey yoktu 15 20 dk sonra ikinci çizgi çok ucuk çıktı acabamı dedim sizce kızlar varmıdır birşey:44:
günaydın canım, benim telde değil, pc de tatlım, adı: womens advanced calanderQUOTE]
tamam canım sağol
önemli değil kuzum
Günaydın canlarımBen dün dayanamdım bat 4 gün var test yaptım:26: Test e ilk önce birşey yoktu 15 20 dk sonra ikinci çizgi çok ucuk çıktı acabamı dedim sizce kızlar varmıdır birşey:44:
kafamı dağıtmaya çalışıyorum, gören herkes nolduuu uyuyamadınmııı diyo
neyseki bugün ödemelerin son günü birazdan evrak ve insan yağmaya başlar böylelikle kafamı dağıtırım biraz
Günaydın kızlarr
Sosyall takılma.. Olmuştur belki hiç belli olmz.. Bu ayda olmadı demeyin daha günleriniz gelmedi ki..
Sizde erkenden liğden çekildiniz haaaa
Bugün ben evdeyim izinliyim.. Arkadaşlarım kahvaltıya gelecekler.. Çok giremem ama ara ara sizdeyim ohhh keşke hiç çalışmasam
bence olabilir, yarın ilk idrarınla tekrarla canım, daha erkenden çıkarsa bil ki hamilesin, aaayyy bak heyecanlandım inşallah vardır yaaa
önemli değil kuzum
İNŞALLAH BİTANEM İNŞALLAH OLURDA HALAY ÇEKERİZ HEP BİRLİKTE
günaydın cansu
10 dk dan sonraki sonuçları dikkate almayın diye yazıyor testte.
Sonra hayal kırıklığına uğrama umutlanıp da ama sen o zaman baktıysan belki daha öncede belirmiş olabilir.
Benimde ilk çıkmadı bekledim hatta 1 dk falan çıkmadı. Testi bıraktım 2-3 dk oyalandım gidip baktım çıkmış.
Belki senin de daha önce çıkmıştır. Inşallah gebesindir tatlım.
canım yarın buluşalım mı, malatya topicinede yazdım
sosyalcim siz nerde oturuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?