Ağlayakta gözden mi olak???

1-2 sayfa önce yadım ya, lizimin ilk yazısının altına

kıığğıızzzz ne gribi iyi bak kendine, hem bugün seninle hiç konuşmadık ya ondandır kırgınlığın

Sabah ben sizin yazdıklarınızı okdum ve gözlerim dolu dolu oldu.. Duruşmada olmasaydım ağlayacaktım

Bugün o yüzden gelemedim.. Yoksa arada yokluyordum :))

Yokluğunuzu hissettim..
Zaten küme düştüm birinci liğ şampiyonluk hayallerim diğer aylara kaldı.. Bakalım bu ayın şampiyonu kim olacak

tamam üzülme sen hamile değilsen bende olmayacağım, anlaştık mı canım arkadaşım, beraber hamile kalırız

tamam üzülme sen hamile değilsen bende olmayacağım, anlaştık mı canım arkadaşım, beraber hamile kalırız

Yok sana da yakışır şampiyonluk fundaya da. Yok öle ben olamadım diye sizlere de hamilelik olmaması..

Bana belki bebeğim yeni yıl hediyesi olmak istiyo..

Ayyy neler okuyorum beeeenn

Totem tutacak daisy.. Haftaya bombalar tek tek patlayacak havai fişek gösterisi yapın hatta

Sen gönüllerin şampiyonusun kiiggggzzzz

Kız sosyal o çene bende de var sorma

Ayrıca kızım büyük olsaydı zengin olurlardı
Şimdi ne yani fakir ama gururlu bi genç mi olacaklar

Yahuu ben benaydann hala umutluyumm benaayy bana belgelerle gel yoksa ikna olmicamm

Kız sosyal o çene bende de var sorma

Ayrıca kızım büyük olsaydı zengin olurlardı
Şimdi ne yani fakir ama gururlu bi genç mi olacaklar

yok canım bizimki si züğürt tesellisi gençler için bi şey yok

Yahuu ben benaydann hala umutluyumm benaayy bana belgelerle gel yoksa ikna olmicamm

kız benay gerçekten haa , 31. gün bugün bacı kana mı gitsen bi , sedoş gibi olmayasın bak, oda kanda ilk aldı sonucunu

Sen gönüllerin şampiyonusun kiiggggzzzz

Canımsın yaa.. Ben bu gazla gelecek aya koşarak girerim
Telefondan güzel gülücüklerde yapamıyorum ya.. Siz yapmış kabul edin ezber ettiklerimi yapıyorum devamlı
Canım dedim ya ben akşamda yapılsa sabahta yapılsa varsa bbek nasılsa çıkar mantığındayım halaa.. Gecikmelerim 7 ila 10 gün arasında değişmekte bakalım 10 güne olmazsam söz gidip yaptırcam ..

İnşAllah yeliz im senin dediğin gibi olur..

İnsallahhh.Hadi bakalim haftayi teker teker patlatin bombalariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…