dal kuzum dal zaten bu kocaların yaptığını kimse yapmıyor bizlere
Aynen sosyal onlar yapıyo bi tek..
Bi arkadaşım vardı nişanlı iken val evlenme boşver evlenip napacan yaşa hayatını bak benim şimdiki aklım olsa evlenmezdim derdi.
Çok şükür çok abartı sorunlarım yok ama bazen çok haklı buluyorum.. Onlarsızda hayat oluyo yani.. (Bebek kısmı hariç)
Aynen sosyal onlar yapıyo bi tek..
Bi arkadaşım vardı nişanlı iken val evlenme boşver evlenip napacan yaşa hayatını bak benim şimdiki aklım olsa evlenmezdim derdi.
Çok şükür çok abartı sorunlarım yok ama bazen çok haklı buluyorum.. Onlarsızda hayat oluyo yani.. (Bebek kısmı hariç)
dal kuzum dal zaten bu kocaların yaptığını kimse yapmıyor bizlere
ya ben bugün test yaptım çıkmayacağını bile bile, salak kafam ne diye yapıyorsunsonra eve geliyorsun seni üzüyor, değer mi
aynen bebek kısmı hariç onlarsızda oluyor
aynen canım ya ah bu kocişler hele de çocuk meselesinde uyuzluk yapıyorlar ya ölür müsün öldürür müsün
Aynen oyle benim de annem her seferinde evlen de başin göğe ersin derdii :) ha bide hep şunu soylerr iyi bişey olsaydi adı gonca olurdu koca degil
ah canım ya boşver ben kaç yıl yaptım o test hatasını şimdi teste elimi bile sürmüyorumçünkü eşimin yüz ifadesi hem üzüyor hem kızdırıyor sanki ben spoşları saldım sen bir halt yapamadın derler gibi
Uyuyorum kizlar aglamaktan ari sokmus gibi oldum iyi geceler yazdiklariniz biraz olsun teselli oldu tsk ederim hepinize
moralim bozuldu benimde ondan bi çıktım
Hayır canım yapmıycam..
Ben hep geç adet oluyorum 10 gün gecikirse yaptırcam karar aldım. Bi daha da erken test yapmıycam.. Bide belirti olursa da sevinmiycem..
Bugünkü aldığım kararlar
Neden ki yavrumm??
İyi geceler lizim.. Üzülme sakın..
Bende bugün pek iyi hissetmiyorum kendimi nedense..
Grip oldum ya dahada ilerledi..
Kizlaaar ben geeldiimm hayirdir niye moraller bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?