Ağlayakta gözden mi olak???

ya ben bugün test yaptım çıkmayacağını bile bile, salak kafam ne diye yapıyorsun sonra eve geliyorsun seni üzüyor, değer mi

aynen bebek kısmı hariç onlarsızda oluyor

Son düzenleme:

Aynen oyle benim de annem her seferinde evlen de başin göğe ersin derdii :) ha bide hep şunu soylerr iyi bişey olsaydi adı gonca olurdu koca degil

dal kuzum dal zaten bu kocaların yaptığını kimse yapmıyor bizlere

ya ben bugün test yaptım çıkmayacağını bile bile, salak kafam ne diye yapıyorsun sonra eve geliyorsun seni üzüyor, değer mi

aynen bebek kısmı hariç onlarsızda oluyor

ah canım ya boşver ben kaç yıl yaptım o test hatasını şimdi teste elimi bile sürmüyorumçünkü eşimin yüz ifadesi hem üzüyor hem kızdırıyor sanki ben spoşları saldım sen bir halt yapamadın derler gibi

Aynen oyle benim de annem her seferinde evlen de başin göğe ersin derdii :) ha bide hep şunu soylerr iyi bişey olsaydi adı gonca olurdu koca degil

Aynen öle canım..
Bizde çok kavga ettik halaada oluyo ama ilk zamanlardaki gibi değil.. Bu kadar dik kafalı olunmaz.. Anlayış olmadığı için böle oluyo zaten

ahh kuzum senin ne suçun var ki, Rabbim ol demezse olmuyor işte, düşüncesizler bunlar ya bunların genetik kodunda yok anam yok vicdan, alttan alma, hadi genetiklerinde yok bari anneleri az düşünceli olmayı öğretselerdi

Evet aynen oyle.Ya tabi biz evliler onlarsiz da olurmuş diyoruz ama evlenmeden once baskasi soylese anlamazdik şimdi başkasina soylesen o da anlamaz.Bu döngü boyle surup gidiyo işte.Biyandan onlarsiz da olmuyo ben kizlar evlendikten sonra cocugunun babasi yapmaya calisiyosun daha ne olsunn bakin ne dicemm dün akşam ben bisey ogrendim kahroldum.Gecenlerde duşen helikopterde şehit olan gencecik adam benim okuldan sinif arkadaşimin kizkardeşiyle evlenen kişiymiş.Yani kizi cok iyi hatirliyorum cok guzell hayat dolu bi kizdi hatta dugun resimlerini falan gormuştum yazin.Allah kimsenin basina germesin boylesini yaşayanlar da var.Dun gece aklima geldi agladim hatta eşimi uyandirdim operek okadar içim acidi ve korktum ki.İyi veya kötü yine her zaman onlar olacak yanimizdi Allah eksikliklerini gostermesin

Uyuyorum kizlar aglamaktan ari sokmus gibi oldum iyi geceler yazdiklariniz biraz olsun teselli oldu tsk ederim hepinize

İyi geceler lizim.. Üzülme sakın..

Bende bugün pek iyi hissetmiyorum kendimi nedense..

Grip oldum ya dahada ilerledi..

Hayır canım yapmıycam..
Ben hep geç adet oluyorum 10 gün gecikirse yaptırcam karar aldım. Bi daha da erken test yapmıycam.. Bide belirti olursa da sevinmiycem..

Bugünkü aldığım kararlar

Lizimm herkesi etkisi altına aldı..

Ben bugün negatif çıktım ama onun etkisi geçti..

Grip olmuştum bugün dahada arttı.. Bendeki durumlar bu canım..

Hoşgeldin ayrıca daisy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…