Ağlayakta gözden mi olak???

olsun dusunmus yinee,aferin onaaa bugun havada guzel galibaaa cikin dolasinn,kendinize gelin
benim yerimede gezinn bu aradaaa bak bu ay hasta olursanda ben klomenden cok umitliyimm. bence o sana bebisini getirecekkkk,hissediyorumm

ee nede olsa yengeç kuzummmm düşüncelidir senin gibi lizoyla sosyalde yengeçti

bak bu ay dememiştin hiç ümitliyim diye lizomda çok çekimser sölemişti
ben anlamıştım zaten hissetmedinizi

bende klomenden pek ümitli değilim ama biran evvel başlamak istiyorum :44:

dürüst ol canımı ye

soğanı yaptım canım diğerlerini artık hiççç düşünmüyorum bencede en etkilisi soğan aslında pişman olduğum konu şu soğan 2 kürdü ve ben tekini yaptım
2. yi yapsaydım keşke 2 kür halinde neyse artık yapmıycam bişey
belki ilerde yine sonuç alamazsam soğanı 2 kür olarak yapacam
bilgi verdiğin için çok sağolllll

Fundacım tşk ediyorum ama ben iyice 10 güne gelmeden gitmiycem..

Bu ay bende hiç bişi yapmıycam.. Bu ay bende incir yemiştim çok olmasada yumurtlamayı hissetmedim hiç

Son düzenleme:
Fundacım tşk ediyorum ama ben iyice 10 güne gelmeden gitmiycem..

Bu ay bende hiç bişi yapmıycam.. Bu ay bende incir yemiştim çok olmasada yumurtlamayı hissetmedim hiç

soğan yaptınmı sen canım bak o çok etkili

bitanemm hamile kalmani o kadar cok istiyorumkii, o yuzden hislerimin gecerliligi pek dogru olmuyorr,ben senden hala umitliyimm.sadece klomen yumurtalarini gelistirecek diye onu kesin denemeni istiyorumm ve tedavi sonucunda guzel haberlerin gelecegini dusunuyorumm

hadi bakalım bat 10 küsür ocak

Fundacım ben soğan yapmadım yapamam gibi de geliyo.. Şimdilik onu en son çare olarak görüyorum..

Doktor arıyorum ben.. Pazartesi ethicaya gitcem bi fiyat alayım bakalım

Fundacım ben soğan yapmadım yapamam gibi de geliyo.. Şimdilik onu en son çare olarak görüyorum..

Doktor arıyorum ben.. Pazartesi ethicaya gitcem bi fiyat alayım bakalım

bende yapamam sanıyodum ama yaptım ilk günler çok midem bulandı hatta ayşenur çok destek oldu dayan diye içemem bırakıyorum dedim ama alıştım sonra çok defa çıkardım ama
muayene içinmi araştırıyosun şimdi bi git bakalım nasılmış orası canım
medicana çok iyi aslında ama biraz pahalı işte
yaa aslında benim gittiğim hastanede nil bilgen çok iyiymiş ama sıra çok zor geliyormuş randevuluda olsan ki gidip şahit oldum buna koridor hasta kaynıyordu ama odasına girmek çok zor
ben benim dr. u beklerken konuştum kızlarla hamilelerdi çok iyi ne dese tuttu dediler evde olsam çalışmasam ona giderdim kesinlikle

eşim geliyo almaya marmara parka ardından koçtaşa gidecez belki karşılaşırız o taraflarda kızzzz

Kizlarrrr napiosunuzz nette problem vardi anca girebildimm gecmis sayfalari okucam birazdan amaa ne var ne yokk yeni haber var mii test falan yapannn??

Findoooşşş simdi okudum gecmişiii canin sagolsun kuzumm ayrica ne o sözlerr klomenle de olacagini sanmiyorum falann kizz klomenle hamile kalan cokk bu birr ikincisi yumurta takibi yaptirinca yumurta catliyo catlamiyoo onlar da gorulurr sonra bakarsin diger yollaraa hemm klomenle şans bayaa bi yuksekkk

Medicana pahalı evet.. Bide iyi doktor yok galiba orada.. Muayene için araştırıyorum canım..

Yok kız biz evde takılıyoruz :)) dışarı çıkarsak terse döner dünya

kızlar mrb kaç gündür giremiyorum tablett bozuldu laptopdan girdim tlfondanda giremedim wlandan giremediğim için knt gidiyoo tlfonda bozulduu wlandan giremiyorr aksilik yokmu hamişşş ben test yapmadım hala beklemekteyimm göğüslerim acımaya başladı kırmızılar gelecek sanırımm

fundoşumm bitanemm bütün gün hep aklımdaydın eve yeni geldim...lütfenn moralini bozma herşeyin hayırlısı olsunn hakkımızda seni çok seviyorumm balımm bu mutluluğu beraber yaşayıcaz şimdi olmadı 1 ya da 2 ay sonra ama turnayı gözünden vuracaksın inşallah çok tatlı bir bebişin olacakk...benim gül yüzlü arkadaşım....
dün işyerinden erken çıktım beşi on geçe civarında ve başıma çok kötü birşey geldi şerefsiz kağıt toplayan bir adam arkamdan bir hareket yaptı ve neye uğradığımı şaşırdım , napıyorsun deyip yolun ortasında var gücümle bağırdım biri tutsun şunu diye arkasından belalar okuyup bağırdım sinirimden ağlamaya başladım koşar adımlarla yürümeye başladı pisliikk çocuğun biri ne yaptın lan deyip üstüne gitti kaçtı resmen bana doğru gelip abla ne yaptı diyince utandımm söyleyemedmm çünkü ne yapacağımı şaşırmıştım ağlamaktan konuşamadım bile....saniyeler içinde aklıma gelen şey çocuğa söylesem ya o pisliğin üzerinde bıçak varsa birşey olursa..........Allahım elleri kırılsın dedim içimden.... bebişim olmasa vururdum çantamla ama .....

bugün kalp atışlarını dinledim minik meleğin hiç bu kadar iyi hissetmemiştim kendimii , gördümm miniğii...Rabbim herkese nasip etsinn...inanın hep dualarımdasınız kızlar....b.sayarı açtığımda halayları görürüm inşallahh dedimm...ama herşey kısmet... bir gün olacak elbet...dileğimm enn kısa zamanda olmasıı iyi ki varsınız

Son düzenleme:

Gecmis olsun canm var oyle insanlar kaybedecek korkacak biseyi olmayan biriyse hele cok tehlikeli.bosverr ben olsam kesin kafa göz dalardim amaa uzak kalmak mantikli olan iyi yapmissin uzaklaşmakla...
Bize dualarin icinn tesekkurlerr aminn diyorum hepimiz icinnn

hiçbişey yapmam ben daha bıraktım o işleriiii aslaa kandıramazsın

tamam canım sen bilirsin nasıl istiyorsan öyle yap

hayit otunu ilk defa duyuyorum canimm, onunda yumurtlalara mi bi etkisi oluyormusss
sedooo nerede kaldi yaaa

yumurta kalitesine etki ediyormuş kuzm

çok romantikkk

millet sapık sapık kuzum geçmiş olsun canım
minnoşunu gördün demek maşallah Rabbim bizlerede nasip etsin

canımm çok sağol , vurmak için atıldım ama aklıma bebek geldi ,lise zamanında yaşamıştım beni itip yere düşürmüştü ,korktum
beddua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor, çünkü dediğin gibi tehlikeli, kağıt topladığı için yanında kesin bıçak vardır...bütün masumları korusun Allahım...

:103: inanıyorumm kısa zamanda vereceksiniz o güzel haberleri :109:

sağol canımm...

gördümm :)) bütün kötü düşünceleri sildi aldıı , unutturdu bana
dilerim sosyalcanımm kısa zaman da gelirler

Eki Görüntüle 903969

Eki Görüntüle 903970

Kizlarr kardeşim gonderdi azoncee ilk 10 dkda cikmişş galiba teyze oluyorummm aglicammm

pisss sapikk elleri kirilsin insallah.neyse kimsenin cani yanmamis cok sukur. sende o olayi dusunmemeye calis cnm. o seni hamile halinde bu kadar uzdu yaa,Rabbim onun karsiligini cok guzel cikartir ondann
gozunaydin sedommm, yerim ben onun pit pitlarinii minik ajan geliyoooo Rabbim onu tum kotuluklerden korusunn,ikinizide opuyorummm

yelommm hayirli olsunnnn hemde baya net cikmisss kardesin kac aydir deniyordu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…