eweeet nerden başlasam acaba ayy heycanlandım
gunaydin saboroyyy, sen hergun ayni saatte yapmaya ozen goster cnm. ben 10. gunumde yapmaya basladim.13. gunumde yani dun cift koyu cizgiyi yakaladim. sabahta siddetli kasik agrisinla uyandim. bugun yumurtluyorum yani.
iyiyiz cnm sen nasilsinnn nasi gidiyor
iyiyim tatlımm :109: minik sancılar atıp duruyor çok heyecanlıyım bu hafta
senin bat ın ne zamandı ??
gunaydin saboroyyy, sen hergun ayni saatte yapmaya ozen goster cnm. ben 10. gunumde yapmaya basladim.13. gunumde yani dun cift koyu cizgiyi yakaladim. sabahta siddetli kasik agrisinla uyandim. bugun yumurtluyorum yani.
iyiyiz cnm sen nasilsinnn nasi gidiyor
eweeet nerden başlasam acaba ayy heycanlandım
yaa benim batta cok karisik. ben 2 ay oncesine kadar 25 gunde bir duzenli adet olan bir bayandimama korunmayi biraktigimiz 2 aydan beri 30 gunde bir olmaya basladim. bu ay nasil olacak bilmiyorum. 30 gune gore hesaplarsam 4 aralik, 25 gune gore dusunursem 29 kasim
4-4.5 sene doğum kontrol hapı kullandım. Sebebi aylarca adet olamamamdı, dolayısıyla yumurtlayamıyordumda. Doktor evlendiğinde çocuk düşünürsen farklı tedavi uygulayacağız dedi. Ağustos 31 evlendim 6 eylülde d.k.h nı bıraktım 11 inde regl oldum 9 gün sonra da soğan kürü içmeye başladım.15 gün boyunca günde 2 sefer hiç aksatmadan içtim. Annemlerde kaldığım günler bile yaptım azimle. Nihayet ilk defa kendi kendime 16 ekimde (35 gün sonra) regl oldum. Adetimin 3. günü incir-havuç kürüne başladım. Ben ikişer günlük hazırladım çünkü günlük yapmak çok zorlayıcı soğan gibi değil. Akşam sabah aç karnına içtim. 31 ekimde (adetimin 15. günü) doktora gittim pko için genel kontrole. sol yumurtalığımdaki kistleri gösterdi sıra sıra dizilmişler. Sağ yumurtalığın gelişmiş dedi. Çocuk düşünüyosan infertiliteye başvurcaksın dedi. o gün beraberlik oldu eşimle. Ve biz sonraki 4 gün boyunca küstük :44: Ama beraberliğin ertesi günü kasığıma giren kramplardan ben yumurtamın çatladığını hissetmiştim. Barıştıktan sonrada devam ettik çalışmalara çünkü bu sitedeki hesaplayıcıya göre 6 kasımdı yumurtlama günüm.
Ve son olarakta sizlerlede paylaştığım gibi 6 gün kala adet sancılarım başladı. Hafif batmalar oluyodu arada kasıklarımda. Belimde ağrıyodu dönüşümlü olarak. Akıntım tamamen kesildi. Sonraki gün bi baş dönmesi yaşadım. İştahımda artış oldu. Ekmek hiç yemem normalde ekmek yemeye başladım. 4 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı. Sonraki gün bidaha yaptım yine silik çıktı. akşamı kan testi yaptırdım 124,99 çıktı. Bu sabah gelirkende kalan son idrar testimi yaptım yine silik çizgi çıktı
Adetime 2 gün var doktor bi hafta sonra tekrar kan testi yaptır çok erken davranmışsın bi adet günün geçsin dedi.
Ohh bittii
Sen geçen ovu.testi nin erken çizgi çıkardığını söylemiştin, bu normalde 25 günde bir regl olduğun için olmasın... yani 25 güne göre de çalışsaydın, umarım çalışmışsındır :))
4-4.5 sene doğum kontrol hapı kullandım. Sebebi aylarca adet olamamamdı, dolayısıyla yumurtlayamıyordumda. Doktor evlendiğinde çocuk düşünürsen farklı tedavi uygulayacağız dedi. Ağustos 31 evlendim 6 eylülde d.k.h nı bıraktım 11 inde regl oldum 9 gün sonra da soğan kürü içmeye başladım.15 gün boyunca günde 2 sefer hiç aksatmadan içtim. Annemlerde kaldığım günler bile yaptım azimle. Nihayet ilk defa kendi kendime 16 ekimde (35 gün sonra) regl oldum. Adetimin 3. günü incir-havuç kürüne başladım. Ben ikişer günlük hazırladım çünkü günlük yapmak çok zorlayıcı soğan gibi değil. Akşam sabah aç karnına içtim. 31 ekimde (adetimin 15. günü) doktora gittim pko için genel kontrole. sol yumurtalığımdaki kistleri gösterdi sıra sıra dizilmişler. Sağ yumurtalığın gelişmiş dedi. Çocuk düşünüyosan infertiliteye başvurcaksın dedi. o gün beraberlik oldu eşimle. Ve biz sonraki 4 gün boyunca küstük :44: Ama beraberliğin ertesi günü kasığıma giren kramplardan ben yumurtamın çatladığını hissetmiştim. Barıştıktan sonrada devam ettik çalışmalara çünkü bu sitedeki hesaplayıcıya göre 6 kasımdı yumurtlama günüm.
Ve son olarakta sizlerlede paylaştığım gibi 6 gün kala adet sancılarım başladı. Hafif batmalar oluyodu arada kasıklarımda. Belimde ağrıyodu dönüşümlü olarak. Akıntım tamamen kesildi. Sonraki gün bi baş dönmesi yaşadım. İştahımda artış oldu. Ekmek hiç yemem normalde ekmek yemeye başladım. 4 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı. Sonraki gün bidaha yaptım yine silik çıktı. akşamı kan testi yaptırdım 124,99 çıktı. Bu sabah gelirkende kalan son idrar testimi yaptım yine silik çizgi çıktı
Adetime 2 gün var doktor bi hafta sonra tekrar kan testi yaptır çok erken davranmışsın bi adet günün geçsin dedi.
Ohh bittii
biz zaten silik cizgi gordugumde calismalara basladik cnm. 9.11.12.13. gunlerde calisma oldubugunde 14. gun. acaba bu aksam degilde yarin sabah mi calisma olsa. onu tam bilemedim.:44:
Sonucu aldimmm 124 doktor basta hamilesin dedi sonra deger cok dusuk 1 hafta sonra tekrar yaptir dedi hamileyimmm i sallah bi sorun cikmaz :)
Evet ayşem , bu hafta benim için önemli , heyecanlıııı:)
Fundoş inşallah yakalamışsındır :)) senin sat ne zamandı ???
Ohh bittii
Aman Allahimm yine sogan suyu goruyorumm. sogan suyu ne degerli birseymis yaa. hemen hazirlayim bende
canim benim hayirli ugurlu olsun. degerlerin kat kat artsin insallahh..
sogan suyunu icemem,midem bulanir diyenlerrr.. bu yaziyi lutfen okusunn
iyiyim tatlımm :109: minik sancılar atıp duruyor çok heyecanlıyım bu hafta
senin bat ın ne zamandı ??
inşallah gelmiştir canım kaç gün kaldı bata senden de iyi haberler bekliyorum yoldaş lazımcanımm çok sağoll , yerim seniii her şey nasip işte yaşadıklarında güzel bir örnek, Rabbim nazarlardan saklasın seni bebişini :109: sağlıklı mutlu bir hamilelik geçirirsin inşallah
şimdii gelelim banaa :93: kız benim de o dediğin batmalar oluyor ara ara... geldi mi acaba
siz başlarken bas bas bağırdım burda sabredin sonucu düşünün diye gerçekten mucize birşey. Ama incir havuç kürünün de hakkını yememek lazım yumurtamı büyütüp çatlattılarAman Allahimm yine sogan suyu goruyorumm. sogan suyu ne degerli birseymis yaa. hemen hazirlayim bende
canim benim hayirli ugurlu olsun. degerlerin kat kat artsin insallahh..
sogan suyunu icemem,midem bulanir diyenlerrr.. bu yaziyi lutfen okusunn
tşk ederim pollencim çok güzel bi duyguymuş ama aynı zamanda kaybetme korkusu da var hala :44:Canimm cok tbrk ederim gozun aydin :)
Ahh soğan suyunu düzenli içebilsen bütün değerlerini düzenleyecek fundacım. ben çok araştırdım soğan suyunun içildiği ay değilde sonraki ay hamile kalmış kullananlar. bendede öyle oldu aynen.benim sat 2 kasımdı canım
pek yazamıyorum kusura bakmayın öpüyorum hepinizi günaydın
lizimmmmmmmmm aynı beeeeeeeeensiiinnn
adet olamama değilde d.k. hapı kullanımı bende çok kullandım umutlandırdın beni yaaaaa canımmmm
benim sat 2 kasımdı canım
adet olamama değilde d.k. hapı kullanımı bende çok kullandım umutlandırdın beni yaaaaa canımmmm
sancımııııııı kuzummmmmm bi sevinçli haber daha gelir inşalllaaaaaah hadi bakalım sıra sendeee
sabah daha iyi diyorlar canımm :78: bende 29 güne göre çalışmıştım, bu b.sayarda ki hesaplamaya göre çalışmadım...
kendim hesapladıım
ya gelirler inşallah ayşeeeem,
ağhh kafaam
evet evet iyi okudum , midem bılanmayacak tembihliyorum
benim sat 2 kasımdı canım
inşallah gelmiştir canım kaç gün kaldı bata senden de iyi haberler bekliyorum yoldaş lazım
siz başlarken bas bas bağırdım burda sabredin sonucu düşünün diye gerçekten mucize birşey. Ama incir havuç kürünün de hakkını yememek lazım yumurtamı büyütüp çatlattılar
tşk ederim pollencim çok güzel bi duyguymuş ama aynı zamanda kaybetme korkusu da var hala :44:
Ahh soğan suyunu düzenli içebilsen bütün değerlerini düzenleyecek fundacım. ben çok araştırdım soğan suyunun içildiği ay değilde sonraki ay hamile kalmış kullananlar. bendede öyle oldu aynen.
kızlar benim triodim var 2aydır falanda ilaç kullanıyorum bu kürlerden yapsam bana zararı olur mu acaba ilaç kullanırken başka bişey yapmaya da korkuyorum ama yapıp hamile kalanları görüncede dayanamıyorum
bide benim silik çizgi çıktı ya gün aşırı oluyo koyulaştıkça her gün mü yapsak acaba offf ya kafam çok karışık :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?