Ağlayakta gözden mi olak???

iyiyim tatlımm :109: minik sancılar atıp duruyor çok heyecanlıyım bu hafta

senin bat ın ne zamandı ??

yaa benim batta cok karisik. ben 2 ay oncesine kadar 25 gunde bir duzenli adet olan bir bayandim ama korunmayi biraktigimiz 2 aydan beri 30 gunde bir olmaya basladim. bu ay nasil olacak bilmiyorum. 30 gune gore hesaplarsam 4 aralik, 25 gune gore dusunursem 29 kasim

bende iyiyim ayşem, bebiş de gelmişse daha iyi olup yuvarlanıp gidiciiiiz işte

senin yum.gelmiiiş, umarım gelip tutunur minik bıdık :109:

eweeet nerden başlasam acaba ayy heycanlandım

mesela ince sızılar var mıydı iğne batığı gibi , ince belin bazen ağrıyor muydu? akıntın devam ediyor muydu ?? :84:

4-4.5 sene doğum kontrol hapı kullandım. Sebebi aylarca adet olamamamdı, dolayısıyla yumurtlayamıyordumda. Doktor evlendiğinde çocuk düşünürsen farklı tedavi uygulayacağız dedi. Ağustos 31 evlendim 6 eylülde d.k.h nı bıraktım 11 inde regl oldum 9 gün sonra da soğan kürü içmeye başladım.15 gün boyunca günde 2 sefer hiç aksatmadan içtim. Annemlerde kaldığım günler bile yaptım azimle. Nihayet ilk defa kendi kendime 16 ekimde (35 gün sonra) regl oldum. Adetimin 3. günü incir-havuç kürüne başladım. Ben ikişer günlük hazırladım çünkü günlük yapmak çok zorlayıcı soğan gibi değil. Akşam sabah aç karnına içtim. 31 ekimde (adetimin 15. günü) doktora gittim pko için genel kontrole. sol yumurtalığımdaki kistleri gösterdi sıra sıra dizilmişler. Sağ yumurtalığın gelişmiş dedi. Çocuk düşünüyosan infertiliteye başvurcaksın dedi. o gün beraberlik oldu eşimle. Ve biz sonraki 4 gün boyunca küstük :44: Ama beraberliğin ertesi günü kasığıma giren kramplardan ben yumurtamın çatladığını hissetmiştim. Barıştıktan sonrada devam ettik çalışmalara çünkü bu sitedeki hesaplayıcıya göre 6 kasımdı yumurtlama günüm.
Ve son olarakta sizlerlede paylaştığım gibi 6 gün kala adet sancılarım başladı. Hafif batmalar oluyodu arada kasıklarımda. Belimde ağrıyodu dönüşümlü olarak. Akıntım tamamen kesildi. Sonraki gün bi baş dönmesi yaşadım. İştahımda artış oldu. Ekmek hiç yemem normalde ekmek yemeye başladım. 4 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı. Sonraki gün bidaha yaptım yine silik çıktı. akşamı kan testi yaptırdım 124,99 çıktı. Bu sabah gelirkende kalan son idrar testimi yaptım yine silik çizgi çıktı
Adetime 2 gün var doktor bi hafta sonra tekrar kan testi yaptır çok erken davranmışsın bi adet günün geçsin dedi.
Ohh bittii

Sen geçen ovu.testi nin erken çizgi çıkardığını söylemiştin, bu normalde 25 günde bir regl olduğun için olmasın... yani 25 güne göre de çalışsaydın, umarım çalışmışsındır :))

Aman Allahimm yine sogan suyu goruyorumm. sogan suyu ne degerli birseymis yaa. hemen hazirlayim bende

canim benim hayirli ugurlu olsun. degerlerin kat kat artsin insallahh..

sogan suyunu icemem,midem bulanir diyenlerrr.. bu yaziyi lutfen okusunn

biz zaten silik cizgi gordugumde calismalara basladik cnm. 9.11.12.13. gunlerde calisma oldu bugunde 14. gun. acaba bu aksam degilde yarin sabah mi calisma olsa. onu tam bilemedim.:44:

canımm çok sağoll , yerim seniii her şey nasip işte yaşadıklarında güzel bir örnek, Rabbim nazarlardan saklasın seni bebişini :109: sağlıklı mutlu bir hamilelik geçirirsin inşallah

şimdii gelelim banaa :93: kız benim de o dediğin batmalar oluyor ara ara... geldi mi acaba

Son düzenleme:
biz zaten silik cizgi gordugumde calismalara basladik cnm. 9.11.12.13. gunlerde calisma oldu bugunde 14. gun. acaba bu aksam degilde yarin sabah mi calisma olsa. onu tam bilemedim.:44:

sabah daha iyi diyorlar canımm :78: bende 29 güne göre çalışmıştım, bu b.sayarda ki hesaplamaya göre çalışmadım...

kendim hesapladıım

ya gelirler inşallah ayşeeeem,

Evet ayşem , bu hafta benim için önemli , heyecanlıııı :)

Fundoş inşallah yakalamışsındır :)) senin sat ne zamandı ???

benim sat 2 kasımdı canım
pek yazamıyorum kusura bakmayın öpüyorum hepinizi günaydın

lizimmmmmmmmm aynı beeeeeeeeensiiinnn
adet olamama değilde d.k. hapı kullanımı bende çok kullandım umutlandırdın beni yaaaaa canımmmm

Aman Allahimm yine sogan suyu goruyorumm. sogan suyu ne degerli birseymis yaa. hemen hazirlayim bende

canim benim hayirli ugurlu olsun. degerlerin kat kat artsin insallahh..

sogan suyunu icemem,midem bulanir diyenlerrr.. bu yaziyi lutfen okusunn

ağhh kafaam

evet evet iyi okudum , midem bılanmayacak tembihliyorum

Son düzenleme:

sancımııııııı kuzummmmmm bi sevinçli haber daha gelir inşalllaaaaaah hadi bakalım sıra sendeee

inşallah gelmiştir canım kaç gün kaldı bata senden de iyi haberler bekliyorum yoldaş lazım

siz başlarken bas bas bağırdım burda sabredin sonucu düşünün diye gerçekten mucize birşey. Ama incir havuç kürünün de hakkını yememek lazım yumurtamı büyütüp çatlattılar

Canimm cok tbrk ederim gozun aydin :)
tşk ederim pollencim çok güzel bi duyguymuş ama aynı zamanda kaybetme korkusu da var hala :44:

Ahh soğan suyunu düzenli içebilsen bütün değerlerini düzenleyecek fundacım. ben çok araştırdım soğan suyunun içildiği ay değilde sonraki ay hamile kalmış kullananlar. bendede öyle oldu aynen.

Özlediim siziii

sancımııııııı kuzummmmmm bi sevinçli haber daha gelir inşalllaaaaaah hadi bakalım sıra sendeee

ama olursa, inşallah hep beraber oluruz fundoşuumm , ball kııız

sancılar var ama bana sanki bişey yokmuş gibi geliyor :100:

Son düzenleme:
sabah daha iyi diyorlar canımm :78: bende 29 güne göre çalışmıştım, bu b.sayarda ki hesaplamaya göre çalışmadım...

kendim hesapladıım

ya gelirler inşallah ayşeeeem,

ağhh kafaam

evet evet iyi okudum , midem bılanmayacak tembihliyorum

gerci insallah gerek kalmaz tatlimm.. ben senden bu ay umutluyum.kasim ayi ugurlu geldi bak kac tane hamile haberi aldikk

sabahlari icemezsende aksamlari birakma sen cnm. bu arada gunaydin n

İnşallah yoldaş :)) Bat 24-27 kasım arası , Lizimcaan hiç varmış gibi hisse kapıldın mı ?

kızlar benim triodim var 2aydır falanda ilaç kullanıyorum bu kürlerden yapsam bana zararı olur mu acaba ilaç kullanırken başka bişey yapmaya da korkuyorum ama yapıp hamile kalanları görüncede dayanamıyorum

bide benim silik çizgi çıktı ya gün aşırı oluyo koyulaştıkça her gün mü yapsak acaba offf ya kafam çok karışık :18:

tiroid olayini sogan kuru forumlarinda bi sorsana cnm. belki bilen biri cikar. 10. gun basla ve gun asiri yapmaya devam et cnm sen. koyu cizgiyi gordukten 1 gun sonrasi cok onemli. o gunude iyi degerlendirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…