slm kızlar ne yapıyosunuz gelişme var mı giremiyorum ben artık geçmişi de okuyamadımşimdi de çıkmam gerekiyor hepinizi öpüyorum iyi haberlerinizi bekliyorum
benim doktorum kendi önerdi, 4 ay bekle olmazsa gel yumurta takibi yapalım dedi, 3. gün gideyim hormonlarıma baksın,5 .günde başlarım artık klomeen falan Allah ne verdiyse
inşallah dün çalışma olmuştur
Yelizcim koyu cikan yumurtlama olcgini gosteriyor bugunude degerlendrnEki Görüntüle 905627
Eki Görüntüle 905626
Koyu olan dun akşam cikan,belirsiz olan ondan onceki akşam cikan.ikisini de ayni saatlerde ayni koşullarda yapmaya calistimm :)
Eki Görüntüle 905627
Eki Görüntüle 905626
Koyu olan dun akşam cikan,belirsiz olan ondan onceki akşam cikan.ikisini de ayni saatlerde ayni koşullarda yapmaya calistimm :)
himmm. yelocan tahminime gore bugun en koyuyu yakaladigin gun olacak. yarinda yumurtan catlayacak. bugun kacta yapicaksin testi??
Ben aksam saatlerinde yaptim canim 6 gibi bugun de oyle yaparim heralde.
Ayse merhaba nasilsin
Valla canim adet bitiminden itibarenn bitek cumartesi aksami olmadi onun disinda her gunu degerlendiriyorumdünü de boş gecmedimm merak etmee hihih
Kizlar merhaba dersten ciktim anck firsat buldm
Sosyalim klomen iyi bisi degilmis normal yolla yumurtluyosn kotu etkileri oluyomus dr soledi yumurtlama zamaninda olusan o akinti azaltabiliyomus dr um soyledi haberinz olsun yani
Fundacim sabah test yap bnce belirtiler var gibi
Eki Görüntüle 905627
Eki Görüntüle 905626
tamam cnm 6 gibi yaparsin. yine sonuclari bizimle paylasirsin,eger siliklesmeye basladiysa yumurta catlamistir. cunku herkeste tam koyuluk cikmayabiliyormus. forumlarda okumustum.
iyiyim canim sen nasilsin? nasil oldun
Anladim cnm evet yumurta takibi iyi oluyo bbende gittm kontrole bu ay 23 mm olmustutamam canım
ben normalde yumurtluyorum canım, rezervimde güzel çıktı, en azından yumurta takibi yapar çatlayacağı zaman ilişki önerir
yelizim yavaş yavaş geliyor seninkiler, çalışmalara devam
Kizlarr buarada;dun 3. Kez ovulasyon testini yaptim.İlk ikisinde cok cok silik cikmisti ama dün epey bi koyu cikti test ama kontrol cizgisi kadar koyu degildi.yine de onceki gunlere gore cok koyuydu.bu yumurtlamanin yaklastigi anlamina gelir mi??
evet cnm benimde oyle olmustu. sen hepsinin fotosunu yuklesene buraya,yorum yapalimm
fundosumm belirtileri unut. ben test yapacagim gune kadar hicbir belirtim yoktu arada sag kasigim agriyordu sadece. bugun kacinci gunun olduuu
Kizlar merhaba dersten ciktim anck firsat buldm
Sosyalim klomen iyi bisi degilmis normal yolla yumurtluyosn kotu etkileri oluyomus dr soledi yumurtlama zamaninda olusan o akinti azaltabiliyomus dr um soyledi haberinz olsun yani
Fundacim sabah test yap bnce belirtiler var gibi
Eki Görüntüle 905627
Eki Görüntüle 905626
yelizimmm benimde en koyu bu şekilde çıkmıştı daha koyusunu göremedim hiçbugünü iyi değerlendir yarın bi bakmışsın silik olmuş yine
yada kızların dediği gibi daha koyu olacak
26. günüm ayşemmmmm bugün
twin bu akşam yapacam yarın sabahı beklemek istemiyom
ayyy bir müşteri geldi sayfayı kapadım vee uçmuşsunuz yine
Iyiym cnm sagol ayse ismimi degistrdm gördün dimi yazdiklrimi en son can sıkıntısı yla ayrilmistim aslinda sana bozulmustm biraz aniden cikinca yazdiklarina bi sorun kalmasin diye aciyorum konuyu ben dayanamamda sorun olmasina
Anladim cnm evet yumurta takibi iyi oluyo bbende gittm kontrole bu ay 23 mm olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?