yelizimmm benimde en koyu bu şekilde çıkmıştı daha koyusunu göremedim hiçbugünü iyi değerlendir yarın bi bakmışsın silik olmuş yine
yada kızların dediği gibi daha koyu olacak
26. günüm ayşemmmmm bugün
twin bu akşam yapacam yarın sabahı beklemek istemiyom
ayyy bir müşteri geldi sayfayı kapadım vee uçmuşsunuz yine
Ayy evett bide dünn kahvemsi bi akinti geldi gecen ay doktor yumurtan catlar dediginde de gelmisti ama 4 gun sonra.hatta gecen ay belki de doktorun dediginden daha gec zamanda catladi ve ben kacirdimdün gelince belki olmustur diye dusundum hemmen degerlendirdimm
Fundoşş sen her ihtimale karşi idrarini biraz beklett yogunlaşsinnn :) haberlerini bekliyorum cicimm heyecanlaa
bugun yazdiklarini gordum canim. ben o zaman dusuncelerimi soyledim. cunku yaptigin bana gore hos degildi ve hala ayni seyi savunuyorum. herkes burada kendi dusuncesini soylemekte ozgur sonucta.
konuyu acmak istemiyorum cunku gereksiz yere buyur ve buna hic gerek yok. benim seninle bi sorunum yok cnm zaten olamazda
çatladı mı peki onun için tekrardan gidiyor musun , çatlayıp çatlamadığını söylüyor mu doktor:44:
Anladim cnm evet yumurta takibi iyi oluyo bbende gittm kontrole bu ay 23 mm olmustu
çatladı mı peki onun için tekrardan gidiyor musun , çatlayıp çatlamadığını söylüyor mu doktor:44:
26. gunse gonul rahatligiyla yapabilirsinn
Cnm sonra gitmedim ne zmn calisma olacagini soyledi catladimi bilmiyorum inan ins catlmistr
Cnm bana sordun sanirim bu ay klomen kullanmadn boyle gelisti yumurta dr normal yolla gelismiyosa vereckti ilacsiz bakalim dedi bundan once gittgm drlarin hiçbiri yumurta m gelisiyomu diye bakmadn klomen veriolrdi 3 kez kullandm belli araliklarla tabi ama bu ay kullanmadm gerek duymadi drhahhh bende bunu sorcaktımm sosyal sormuşşş
ayyyy klomen etkilimi sen kaçıncı kez yaptırıyon ilkmiiiiii hapmı içtin iğne kullandımmıııı
ayşemmm çıkar değilmiii zaten çıkmazsa kırmızı hemen gelsin hemennnnnn
Anladim cnm evet yumurta takibi iyi oluyo bbende gittm kontrole bu ay 23 mm olmustu
soğandandır o kızzzz içiyomuydun sen hala o yapıyo olabilir
sanki bu ay seninde tutacak gibi haaatabi inşallaaaah
kardeşinle birlikte büyütürsünüz bebişleri kuzenlerde aynı yaşta olur ne güzel
yapacam canım akşama bende heyecanlandım ama olmasada üzülmüyorum alıştırdım kendimi cumartesiden
ayşemmm sonuna kadar katılıyorum aybike darılma ama çok alınganlık yapmıştın bende hoşlanmıyorum bu tarz şeylerden burda herkes kimseyle paylaşamadığı özel şeyleri konuşuyor herkesten yakın olduk birbirimize
oyüzden destek olmalıyız birbirimize hep
ama artık geride kaldıııunutalım açmayalım o konuyu aybikecim hep ayşenur hamişşş üzülmemesi gerilmemesi gerek
ya şöyle bi dosyalara bakıyorumda yıl sonuna kadar yapmadığım iş kalmamış gel gör ki bi bebek yapamadım, hay Allahım yaa
Cnm bana sordun sanirim bu ay klomen kullanmadn boyle gelisti yumurta dr normal yolla gelismiyosa vereckti ilacsiz bakalim dedi bundan once gittgm drlarin hiçbiri yumurta m gelisiyomu diye bakmadn klomen veriolrdi 3 kez kullandm belli araliklarla tabi ama bu ay kullanmadm gerek duymadi dr
Fundos ayse alindigim icin yada siz bana cevap vermdgnz icin olmadi bunlar kocisin yasaklamasi icin oldu yazmayacgim soyledgm gun cok tartistk kocisle bi daha yzmayacksn dedi bn o yüzden yazamadım yani sizin anladgnz gibi bir olay yok ortada
Cnm bana sordun sanirim bu ay klomen kullanmadn boyle gelisti yumurta dr normal yolla gelismiyosa vereckti ilacsiz bakalim dedi bundan once gittgm drlarin hiçbiri yumurta m gelisiyomu diye bakmadn klomen veriolrdi 3 kez kullandm belli araliklarla tabi ama bu ay kullanmadm gerek duymadi dr
geleck insss cnmm stres yok kafayi islere ver bi baktin geldi minigin
ya şöyle bi dosyalara bakıyorumda yıl sonuna kadar yapmadığım iş kalmamış gel gör ki bi bebek yapamadım, hay Allahım yaa
Fundos ayse alindigim icin yada siz bana cevap vermdgnz icin olmadi bunlar kocisin yasaklamasi icin oldu yazmayacgim soyledgm gun cok tartistk kocisle bi daha yzmayacksn dedi bn o yüzden yazamadım yani sizin anladgnz gibi bir olay yok ortada
hayırlısı kuzum bekliyoruz zaten ne yapalım
evet kuzumm sosyale yazmışsın detayları bilmiyordum, kociş kıskançmı ayyy benimkine kıskanç diyodum ama hiç karışmıyo hatta yanında kopuyorum bazeninşallah alışır gizli girmende iyi olmaz ufaktan alıştırsan canım
bende bu ay kullanacam çok merak ediyorum neticeyiiii
kızlar akşamları giremeyeceğim artık ben, kota almış başını gitmiş
kızlar akşamları giremeyeceğim artık ben, kota almış başını gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?