Ağlayakta gözden mi olak???

26. gunse gonul rahatligiyla yapabilirsinn

Fundoşş sen her ihtimale karşi idrarini biraz beklett yogunlaşsinnn :) haberlerini bekliyorum cicimm heyecanlaa

soğandandır o kızzzz içiyomuydun sen hala o yapıyo olabilir
sanki bu ay seninde tutacak gibi haaa tabi inşallaaaah
kardeşinle birlikte büyütürsünüz bebişleri kuzenlerde aynı yaşta olur ne güzel
yapacam canım akşama bende heyecanlandım ama olmasada üzülmüyorum alıştırdım kendimi cumartesiden

ayşemmm sonuna kadar katılıyorum aybike darılma ama çok alınganlık yapmıştın bende hoşlanmıyorum bu tarz şeylerden burda herkes kimseyle paylaşamadığı özel şeyleri konuşuyor herkesten yakın olduk birbirimize
oyüzden destek olmalıyız birbirimize hep
ama artık geride kaldııı unutalım açmayalım o konuyu aybikecim hep ayşenur hamişşş üzülmemesi gerilmemesi gerek

Anladim cnm evet yumurta takibi iyi oluyo bbende gittm kontrole bu ay 23 mm olmustu

çatladı mı peki onun için tekrardan gidiyor musun , çatlayıp çatlamadığını söylüyor mu doktor:44:

26. gunse gonul rahatligiyla yapabilirsinn

Cnm sonra gitmedim ne zmn calisma olacagini soyledi catladimi bilmiyorum inan ins catlmistr

hahhh bende bunu sorcaktımm sosyal sormuşşş
ayyyy klomen etkilimi sen kaçıncı kez yaptırıyon ilkmiiiiii hapmı içtin iğne kullandımmıııı

ayşemmm çıkar değilmiii zaten çıkmazsa kırmızı hemen gelsin hemennnnnn

Fundos ayse alindigim icin yada siz bana cevap vermdgnz icin olmadi bunlar kocisin yasaklamasi icin oldu yazmayacgim soyledgm gun cok tartistk kocisle bi daha yzmayacksn dedi bn o yüzden yazamadım yani sizin anladgnz gibi bir olay yok ortada

Cnm bana sordun sanirim bu ay klomen kullanmadn boyle gelisti yumurta dr normal yolla gelismiyosa vereckti ilacsiz bakalim dedi bundan once gittgm drlarin hiçbiri yumurta m gelisiyomu diye bakmadn klomen veriolrdi 3 kez kullandm belli araliklarla tabi ama bu ay kullanmadm gerek duymadi dr

Evet canim iciyorum hala ama ben doktora sordum o kahve akintiyi bir kez oldu sadece yumurtan catladigi icin olmustur demisti
Fundoşum yumurtanin buyuklugune yerine gore vs onlar zaten anliyorlar catlar catlamaz diye genelde.Mesela ilac kullanimindan bilmemkac gun sonra cagiriyor ya seni belli standartlari var o duruma gore doktor öngörebiliyor nezaman catlayacagini soyluyor sana.Bir acidan faydali aslinda nokta atişi yapiyosun gibi,ama bir acidan da bir kac kez kullanmak zararlari var doktorum bana bu ay kullandirtmadi mesela benim hem sag hem sol yumurtalikta da yumurta buyumustu sagdakiler catlamis ama soldaki kiste dönüştü maalesef ama ben yine de o ilacin epey bi artısı oldugunu dusunuyorum

bakmadan mı verdiler, insan bi sorar gelişiyor mu gelişmiyor mu diye

Fundos ayse alindigim icin yada siz bana cevap vermdgnz icin olmadi bunlar kocisin yasaklamasi icin oldu yazmayacgim soyledgm gun cok tartistk kocisle bi daha yzmayacksn dedi bn o yüzden yazamadım yani sizin anladgnz gibi bir olay yok ortada

evet kuzumm sosyale yazmışsın detayları bilmiyordum, kociş kıskançmı ayyy benimkine kıskanç diyodum ama hiç karışmıyo hatta yanında kopuyorum bazen inşallah alışır gizli girmende iyi olmaz ufaktan alıştırsan canım

bende bu ay kullanacam çok merak ediyorum neticeyiiii

Konuyu kapatiyorum ama ben aramzda bir problem olmasini istemedgm icn actim kimseyi uzmek istemm yanlis anlasilmak en son istedgm sey bile degil kizlar neyse unutalm

tamam aybikecim. artik o konuyu kapatalim bence. burada herkes hassas cunku herkesin basina neler neler geliyor,bazen uslubumuz yanlis anlasilmamiza sebep olabiliyor insallah hersey gonlunce olur cnm...

hayırlısı kuzum bekliyoruz zaten ne yapalım

Fundacm keske alissa ama sevmiyo internette yazismami artık evdeyken girmem napiyim cnm inss klomen ise yarar ama ignede vurdur sonra bu arada bunlara gerek kalmasin ins gelmistir bebis

Sosyalim inss gelecekkk bebissss art arda olucak hepimzn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…