Ahhh sunu gebelik testinde gorsek yaaaa
Canim bugun 13. Gunum normal adet döngüm 26 gundur aslinda ama gecen ay 30 gun oldu oyuzden bilemedim.Eger 26 ise bu ay,yumurtlamamin dün olmasi gerekiyor.Evet bugunku daha silik cikti.Ve akintimi kontrol ettim yumurtlama donemi akintisi degil bugun ama dun bakmamiştimanlamadim ben bu işi ama her gunu degerlendiriyoz iste şansa birakmicam busefer
Yarin gorusuruz panpalar eve geciyorum ben
Insallah sosyalcim gorucez insallahhh
yelizcim tam zamani yumurtlamaninbu hafta ama akintida olmadi diyosun cok belirgin zaten o akinti
Daha vardir belkide bu haftayi gunasiri gec bence
Yaa okuyorum simdi yum.catlayinca o seffaf akinti olurmus bende oluyo heray peki sorun neeee
Canim sadece seffaf olmasi degil parmakta cekince uzayan yumurta aki kivaminda olmasi lazim kopmaycak :) yumurtlamadan somra o kivam gidiyor sadece.Bende suan beyaz akinti var yani seffaf degil adet dongumun oncekiler gibi 26 gun oldugunu dusunursek o kivam dun degil onceki gun olmus olmasi lazim 30 gun surcekse de daha olmadi demekki.Valla ben yilbasina kadar her gunu degerlendircem arkadass şansa birakmicam
Ezom nasilsin, benim gecen ay adet gunum 23 uydu, bugun olmadim, niye bilmiyorum, gecen hafta kan testi negatif cikti, anlamadim gitti
beyaz olmuycak şeffafmı olucak yanii ben beyaz diyee öle sanıyodum:26: bencede cnm
Evet canim seffaf ve yumurta aki kivaminda oluyor yumurtlamadan hemen once.Sonra o uzayan kivami kaybediyor
Fundosss yuru git kiz evineee seni bekliomm
Benayim
Ben burdayim ciicimm
Kizlarrrr
hic uzulmedim vallahiiii
sizide telasa verdim affedin
bundan sonraaa hicbiseye belirti demicemmm
gunum gecmedende test yok
Eki Görüntüle 906216
Eki Görüntüle 906217
Kizlarr ustteki dun koyu cikan ovulasyon testii alttaki de bugun cikan ne diyosunuz yorumlari alayimmm
Sende olmasan canım akşam takılan kalmayacak
Kız funda böle test haberidr süper oldu.. Hayırlısı be gülüm.. Bende geçen yaptığımda karar aldım gün geçmeden test yok.. Hele belirti hiç aramak yok dedim..
Artık bebişlerimiz bakakım ne zaman bizim yüzümüzü güldürcekler
Kız dünkü daha koyu gibi.. Ben hiç bu koyulukta yakalamadım bile.. Acaba yımırtlamıyorum ki ben
bende yumurtlamıyorum sanırımm bende yakalayamadım hiçç:18:
Sen gene doktora gidiyorsun canım bende oda yok
Evet canim dunku daha koyuu aysem de olsaydi keske o da uzman bu konuda :)) kasiklarim agriyor igne batmasi gibi oluyor dün daha şiddetliydi.Benim merak ettigim acaba once oluyor muydu boyle yoksa ben dikkat edince mi farkediyorum bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?