Merhaba kizlarrr nasilsiniz bakalim uzun bi aradan sonra yine ben :)
Merhaba canım hoşgeldin nasılsın ? Bebiş nasıl
Hosbulduk canimm bebis iyi cok sukur gorduk kalbinide duyduk pit pit :) ama kocadan dertliyim ahh ahh
Merhaba canım hoşgeldin nasılsın ? Bebiş nasıl
Bal corekotu tarcin ne ise yariyor canim?Bide nasil hazirlaniyor biliyor musun?
Tamma canim ben bi arastirayimm
Aysemmmm yumurtlama uzmanimm baktin mi benim bugunku testee yorumunu istiyorummm
Canim pek iyi degilim ama seni merak ettigim icin girdim. Testlere baktim. Yumurtlamis olabilirsin ama asil yrnki yaptigin testte biraz daha silik cikarsa o zaman kesin yumurtlama tanisi koyabiliriz. Sen yrn olabildigince az sivi tuket. Yrn cok onemli cunku. Testi etkilemiyelim. Bu aksamda calismaya devam.
Kizlar bir ay da her gun iliskiyle deneyelim sansimizi her sabah 1 yemek kasigi boynuz pekmezi,iliskiden iki saat once de sekersiz turk kahvesi icirelimm her gunu degerlendirelim gelin beni dinleyinnn
Ben o kuru yaptigim ay hamis kaldim cnm. Yumurtlamayi anlamiordum o ay oyle bi akknti oldu ki anlamamak imkanskz. Adetin ikinci gunu basliosjn 12 gun yiyorsun sabah aksam ac karnina 1 tatli kasigi. Miktarini tam hatirlamiorum canim nette yaziyordu ama corekotu toz seklinde olucak
Günaydın kızlar
Dün giremedim fundacim test cikmamis sanırım üzülmek yok ins bu sefer gelecek bebişin
Firsat buldukça gelirimm cok yazismayin
Gunaydin kizlar
Fundosum umutlarimiz klomende artik insallah bu sefer olcak canim vucudumuz bize oyun oynayabiliyo belirtilere bakmicaz dmekki artik
Ben bugun izinliyim hastaneye gitcem randevum var ehliyetimide alcam
Kizlar bide saglik ocagina gebeligi bildirmek gerekiyoms onu ne zaman yapiyoruz bilginiz varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?