Ağlayakta gözden mi olak???

Yelizcim takılma hiç bişeye durmak yok yola devam

Bak ben geçen kasık ağrısı çok diye ilişkiye giremedim pişman oldum.. Bu ayda sanırım erken kestik bitti diye kasıklarda ağrıyodu yine fos çıktı.. Icak ayında başka bir taktik uygulayacağım bakalım

Yahuu bana da doktorum gün aşiri ilişki demisti amaa benim okudugum
Bi kitap var orda danişman diyor kii her nekadar oyle bilinse de hergun ilişki gun aşiriya gore gebelik şansini artirir diyorr

Kizlar bir ay da her gun iliskiyle deneyelim sansimizi her sabah 1 yemek kasigi boynuz pekmezi,iliskiden iki saat once de sekersiz turk kahvesi icirelimm her gunu degerlendirelim gelin beni dinleyinnn

Ezocum görüşürüz canım bende çıkıcam bi ton işim var duşa gircem daha..

Yelizcim bencede değişen bişi olmaz ama sperm kalitesi diye gün aşırı daha iyi söyleniyo. Sen bildiğini oku nasibinde varsa zaten olur be kuzum.. Bazen bu kadat boşuna yırtınmıdığı düşünüyorum

Bal corekotu tarcin ne ise yariyor canim?Bide nasil hazirlaniyor biliyor musun?

Ben o kuru yaptigim ay hamis kaldim cnm. Yumurtlamayi anlamiordum o ay oyle bi akknti oldu ki anlamamak imkanskz. Adetin ikinci gunu basliosjn 12 gun yiyorsun sabah aksam ac karnina 1 tatli kasigi. Miktarini tam hatirlamiorum canim nette yaziyordu ama corekotu toz seklinde olucak

Tamma canim ben bi arastirayimm
Aysemmmm yumurtlama uzmanimm baktin mi benim bugunku testee yorumunu istiyorummm

Tamma canim ben bi arastirayimm
Aysemmmm yumurtlama uzmanimm baktin mi benim bugunku testee yorumunu istiyorummm

Canim pek iyi degilim ama seni merak ettigim icin girdim. Testlere baktim. Yumurtlamis olabilirsin ama asil yrnki yaptigin testte biraz daha silik cikarsa o zaman kesin yumurtlama tanisi koyabiliriz. Sen yrn olabildigince az sivi tuket. Yrn cok onemli cunku. Testi etkilemiyelim. Bu aksamda calismaya devam.

Tamam canmm yarin oyle yapicamm :) herkes gitmiss iyi gecelerr

Günaydın kızlar
Dün giremedim fundacim test cikmamis sanırım üzülmek yok ins bu sefer gelecek bebişin
Firsat buldukça gelirimm cok yazismayin

Gunaydin kizlar
Fundosum umutlarimiz klomende artik insallah bu sefer olcak canim vucudumuz bize oyun oynayabiliyo belirtilere bakmicaz dmekki artik
Ben bugun izinliyim hastaneye gitcem randevum var ehliyetimide alcam
Kizlar bide saglik ocagina gebeligi bildirmek gerekiyoms onu ne zaman yapiyoruz bilginiz varmi?

Kizlar bir ay da her gun iliskiyle deneyelim sansimizi her sabah 1 yemek kasigi boynuz pekmezi,iliskiden iki saat once de sekersiz turk kahvesi icirelimm her gunu degerlendirelim gelin beni dinleyinnn

Günaydın kızlar
Dün giremedim fundacim test cikmamis sanırım üzülmek yok ins bu sefer gelecek bebişin
Firsat buldukça gelirimm cok yazismayin

Günaydınnnnnn
Yelizim biz bu ay öle çalıştık hergün ve keçiboynuzuda hergün aldı eşim çokta faydası oldu çok istekliydi
anlamıyorumki düzenli adetlerim yumurtlamayıda tesbit edebiliyorum bu şekilde ama 1 senedir olmadığına göre çatlama sorunu var diyorum
bu bal tarçın öçörekotu çatlatmaya yardım ediyodu galiba taaa martta hazırladım yiyemedim ağır geldi ahh ahhh keşke bitirseydim bi kavanoz

twin canımız sağolsun ne diyim inşallah çok beklemeyiz

lizimcanım evet klomende şimdi umudum, çok takmıycam ve belirti aramayacam valla
acaba bal tarçın çörekotuda yesem adet başlayınca yan etki olurmu klomeni tek kullanim değilmi
bilgim yok canım o konu ile ilgili, ehliyetin hayırlı olsunnnn
bebişi görmeyemi gidiyon sen hastaneye

Bu arada aralık için çok umutluydum yaaa şimdi bu defa hamile kalırsam yine aralık olmayacakmı benim
ayyyy inşallaaah
sosyal ve benay siz hala adet olmadınızmı çok gecikti sizin yaa ezoda öle
offf inşallah uzamaz
benim daha başlamadı bakalım belki benimde uzar stresten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…