Walla bende anlamadim doktor bi hafta geriden geliyo ilerleyen haftalarda normal suresine yetisebilir demisti demekki yetisti
Kistim kaybolmamis ama buyumemiste hic onemli degil takilma kiste dedi bakalim 10 gun sonra bidaha cagirdi de tayli ultrasonla bakicakms
Fundosumm bebis iyi olsun diye yiyip duruyorum ikimizinde sonu obezins seninde bebisinin kilosunu takip etcez eminim sen benden daha iyi bakarsin
Aysenin randvus saat kactaydi onuda cok merak ediyorumm
Canlarim gunaydin. Bende grip oluyorum galiba. Kendimi cok kotu hissediyorum. Lutfen bana dua edin. Doktora gitmek bile gozumde buyuyor. Randevum 1 de. Cikinca
Haber vericem size. Yazdiklarinizi pek okuyamadim. Mide bulantimda bugun hat safhadaa. Allahim sen yardimci ol....
bitanemmm inşallah yok olmuştur kistin lizimim
nasıll yani 9+5 miDr. Değiştirmedin dimii aynı dr.
Ya 8+3 tür ya da 9+5 değil mi ?
Amin canımm , sana da sağlık huzur dolu 9 ay diliyorum
Sedom gecmis olsunnn.bol bol c vitamini ye. Kendinide cok yorma.
Lizo masallahi var seninkinin. Allah nazarlardan korusun. Fundam benim cok opuyorum ssni. Yalniz benim telde net paketim bitmis. Hastandden sonra anneme gidecem. Ancak ordan haber verebilecem.
Sedom gecmis olsunnn.bol bol c vitamini ye. Kendinide cok yorma.
Lizo masallahi var seninkinin. Allah nazarlardan korusun. Fundam benim cok opuyorum ssni. Yalniz benim telde net paketim bitmis. Hastandden sonra anneme gidecem. Ancak ordan haber verebilecem.
Tamam canım sorun değil biz burdayız hayırlı haberlerle gelde çokta merakta bırakma tabi
Biz burda birbirimizi dinlemek için varız ve destek olmak için sadece bana bakın beni dinleyin yok
inşallah tez iyileşirsiniz yaa bulantı var zaten birde grip offf iyice yorar bedeni :2:
ancak geldim yaaa geçmişi çok okuyamadım
cansucum endişelenme az daha bekle belki yerleşme kanamasıdır
ayşem güzel haberlerle geleceğini düşünüyorum
funda sen adet olmadın mı kuzu
benay neredesin kığğğızzzz
yeliziimmmmm
inşallah sosyalimmm özlettin kız kendini nerdesin bakimmm
canım bugün 3 saat toplantı sonra işler falan derken bayağı yoğunum, kotayı doldurduğumdan akşam evdede giremiyorum,
isayyyaaaaaannnnnnnnnnnnnn yani anlayacağın
çok özledim ben sizi giremiyorum artık geçmişi de okuyacak fırsat bulamıyorum şu iş bitse de evime geçip rahat rahat yazışsam sizle öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize
sosyalcan nasılsın
ancak geldim yaaa geçmişi çok okuyamadım
cansucum endişelenme az daha bekle belki yerleşme kanamasıdır
ayşem güzel haberlerle geleceğini düşünüyorum
funda sen adet olmadın mı kuzu
benay neredesin kığğğızzzz
yeliziimmmmm
kim yapıyor bu bana bakın beni dinleyini...
çok özledim ben sizi giremiyorum artık geçmişi de okuyacak fırsat bulamıyorum şu iş bitse de evime geçip rahat rahat yazışsam sizle öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize
sedoşum hiç iyi değilim adet olamadım sağ kasığım çok ağrıyor, çift çizgiyi göremedim, sürekli toplantılar var işlerim çok eve iş götürmek mecburiyetindeyim anlayacağım 1 dokun 1 ah işit
sen ne yapıyorsun kuzum nasılsın
Olmadım canımmm ağrıyo heryanım belim karnım of offf
yıl sonu diyemi herkes yoğun yaa ben pek değilim
yeliz geç gelip tükanı kapayan kızzz ne arıyon onu
sen yapıyon seeeen
fatmacımmm az kaldı sık dişini sonra uzat ayacıklarını ohhhhh bak keyfine besle miniğini ne stress ne telaş ne yoğunluk ozamanda kimse yokmuuuu dersin buralarda
sedoşum hiç iyi değilim adet olamadım sağ kasığım çok ağrıyor, çift çizgiyi göremedim, sürekli toplantılar var işlerim çok eve iş götürmek mecburiyetindeyim anlayacağım 1 dokun 1 ah işit
sen ne yapıyorsun kuzum nasılsın
bende iyiyim canımm , grip oluyorum sanırım kırgınlık var üzerimde
inşallah gelir kırmızıların beklemesi ayrı bir skıntı veriyor insana , Allah yardımcın olsun bitanem
burada olmadığın zaman yerin belli ediyor ben zaten eskisi kadar pek giremiyorum ama gelince de seninle karşılaşamıyoruz,
meyve almaya gidicem canom seni çook öpüyorumdualarım hep sizinle :109:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?