Ağlayakta gözden mi olak???

ye canım yeee olmazsın korkma bebiş alıyo o gıdaları nasılsa yarasın tosunumuza
ben bakarım bakmammıııııı babasıda kuş sütüyle besler

ayşem bizi merakta bırakırmı hiç yaaaa
canım dr. a söle bulantılarınıda bi yol göstersin. bebişin çok sağlıklı biliyorum çok iyi bişekilde döneceksinnn rahat olll
Bulantı işi gerçekten zor canım Allah yardımcın olsun biz yanındayız dualarımız seninle canım çok seviliyosunnn

Sedom gecmis olsunnn.bol bol c vitamini ye. Kendinide cok yorma.
Lizo masallahi var seninkinin. Allah nazarlardan korusun. Fundam benim cok opuyorum ssni. Yalniz benim telde net paketim bitmis. Hastandden sonra anneme gidecem. Ancak ordan haber verebilecem.

ancak geldim yaaa geçmişi çok okuyamadım
cansucum endişelenme az daha bekle belki yerleşme kanamasıdır
ayşem güzel haberlerle geleceğini düşünüyorum

funda sen adet olmadın mı kuzu
benay neredesin kığğğızzzz
yeliziimmmmm

sağol ayşem sana da geçmiş olsun , dikkat et kendine ve miniğime yerim ben onuu :109:

Tamam canım sorun değil biz burdayız hayırlı haberlerle gelde çokta merakta bırakma tabi
Biz burda birbirimizi dinlemek için varız ve destek olmak için sadece bana bakın beni dinleyin yok
inşallah tez iyileşirsiniz yaa bulantı var zaten birde grip offf iyice yorar bedeni :2:

kim yapıyor bu bana bakın beni dinleyini...

Son düzenleme:
çok özledim ben sizi giremiyorum artık geçmişi de okuyacak fırsat bulamıyorum şu iş bitse de evime geçip rahat rahat yazışsam sizle öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize

çok özledim ben sizi giremiyorum artık geçmişi de okuyacak fırsat bulamıyorum şu iş bitse de evime geçip rahat rahat yazışsam sizle öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize

sende kendine dikkat et canım umarım miniğin de sende iyisinizdir öpüyorum

sosyalcan nasılsın

sedoşum hiç iyi değilim adet olamadım sağ kasığım çok ağrıyor, çift çizgiyi göremedim, sürekli toplantılar var işlerim çok eve iş götürmek mecburiyetindeyim anlayacağım 1 dokun 1 ah işit

sen ne yapıyorsun kuzum nasılsın

kim yapıyor bu bana bakın beni dinleyini...

Olmadım canımmm ağrıyo heryanım belim karnım of offf
yıl sonu diyemi herkes yoğun yaa ben pek değilim
yeliz geç gelip tükanı kapayan kızzz ne arıyon onu

sen yapıyon seeeen

fatmacımmm az kaldı sık dişini sonra uzat ayacıklarını ohhhhh bak keyfine besle miniğini ne stress ne telaş ne yoğunluk ozamanda kimse yokmuuuu dersin buralarda

bende iyiyim canımm , grip oluyorum sanırım kırgınlık var üzerimde

inşallah gelir kırmızıların beklemesi ayrı bir skıntı veriyor insana , Allah yardımcın olsun bitanem
burada olmadığın zaman yerin belli ediyor ben zaten eskisi kadar pek giremiyorum ama gelince de seninle karşılaşamıyoruz,
meyve almaya gidicem canom seni çook öpüyorum dualarım hep sizinle :109:

sağ kasığım kopuyor,ateşim düştü, karnım felaket, çok yoğunum benden bu kadar, adet olamadımmmm östrojen tavan yapmış durumda

yelizzzz geldi sandım kız ben bi de sürekli ona yelizzzzzimmm diye yazıyorum ya, yine yazayım dedim

kızzz dr. klomen demezse sana benim ilaçtan sende alsan 5. gün başlasak olmazmı
ayyyy bugün olsamda şu klomeni gidip alsam başlasam hemen bence bana iğne vercek çünkü çatlamıyo teşhisi koydum ben

canım dikkat et kendine aman haa hamilelikte grip kötü oluyor, bol bol c vitamine ve dinlenmen lazım istersen 5 gün falan rapor al, ben ocak 5 ten sonra rahatlarım artık , sağol kuzum tşk ederim b u arada iyi dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…