Sedoooo o yazı neeee sana bişey demedimki bennn çok üzüldümmmm şimdiii((
Twincim gelmedi daha her an gelebilir
benim yumurtlama 11-12 si gibiydi sanırım canım adetim pek şaşmaz gelir bu hafta
sosyalimmm inşallah zamanınd ayapıcaksın yaa hormon testlerini şimdi normal değerde çıkar
bu adaçayı ile hayıtta hormonları dengeliyomuşş iyi fikir canım
benim şimdiki aklım olsa o karışımı martta yapardım kızzz 1 sene oldu şimdi sıkıştım herşeyi üstüste yapıyorum neyse klomen işe yarar inşallah
sende normal çıkarsa değerler hemen 2 gün sonra başlarsınnnn
Bu dr lar baska bisey bilmiyorlar yaa
sosyalcanımm önemli bişey yok , biraz kırıldım ama geçticadılar çatışıyor bazen
yemeğim geldi teyzesi çok acıktım , miniğim aç kalmasın
Ben ciktim kizlar optm
canlarım napıyosunuzzzz bugün çıkıyorum sonunda
bebişte gelmiştir inş birazda ev hanımlığının tadını çıkarıyım bakalım dayanabilirsem tabi
bebişte gelmiştir inş birazda ev hanımlığının tadını çıkarıyım bakalım dayanabilirsem tabi
yelizimmmm
kuzum anlamadım ki yorum yapayım,kime kırıldın bana mı :44: oyy yerim ben o miniğiii
görüşürüz
çıkar çıkar bizede yazarsın artık bol bol
hoş geldin yelizcan sende iyisindir inşallah :109:Kığızzzzz napiosunuzzz cadilarrr
Canlarim merhaba. Simdi anneme geldim. Minigi gorduk kalp atislarinida cok az dinletti:) bi tuhaf oldum. 7+1 olmus:) mide bulantilarimi soyledim. Decavit verdi. Sedo senin ilactandi dimi cnm? Birde rennie surup verdi,mide yanmasi icin. Simdilik durumlar boyle:) Rabbim hepinize nasip etsinn insallahhh
Canlarim merhaba. Simdi anneme geldim. Minigi gorduk kalp atislarinida cok az dinletti:) bi tuhaf oldum. 7+1 olmus:) mide bulantilarimi soyledim. Decavit verdi. Sedo senin ilactandi dimi cnm? Birde rennie surup verdi,mide yanmasi icin. Simdilik durumlar boyle:) Rabbim hepinize nasip etsinn insallahhh
oyyy ben yerimm ikinizidee nasıl ayşemm dediğim kadar var mııben kalp atışlarını dinlemedim ama ekranda gördüm ,
benim de decavit canom , bulantı için olduğunu bilmiyorduuum , vitamin diye duymuştum demek o yüzden ilacı içmeden önce çok kötü oluyorum , ayşem bende de şişlik var acaba bu ilaç mı yapıyor :44:
7+1 demiş yani seninle aynıyıızz1 gün öndesin, çok ilginç ama değil mi benim yum. senden önceydi normalde benim 8 hafta olması gerekiyor :44:
Allahımm hepinize yaşatsın bu duyguyu kızlaar kısa zamanda ve bütün konumuz bu olsun
Aminnnn fundamm insallahhAyşemmmmmaşallaaaah canımmmm
darısı başımızaaaa
şimdi yat güzelce dinlen yoruldun kuzummmm
maşallah maşallahhhhhçok sevindim canım gözün aydın ayşemmmm
Aminnnn fundamm insallahhsimdi yemek yicem. Yemeden geldim hemen.sizi bekletmiyim diye:)
Yolda gelirken hepinize dua ettiimm. Allahim kabul eder insallahh
Cok tesekkur ederimm sosyalimmmmm darisi en kisa zamanda basina insallahh
Oyy aysemm durdun durdun direk kalp atislarini dinledin masallah minik bebisine 7 haftalik kocamann olmus simdi daha da hizla buyuyecek
Bi sonraki randevun ne zamana beni doktor cok sevdi heralee 10 gune bi cagirip duruyor12 haftalikken detayli ultrason bakilcakmis.
Acaba biraz para tuzagimi yapiyorlar kii
Amin canim benim. Evet cnm col tuhaf oldum. Cok kisa dinletti zaten cnm:) her bebegin gelisimi farkli oluyormus sedom. Bi arkadasiminda 5 gun geriden geliyor tabi bu kotu birsey oldugunu gostermio. Decavit vitamin ama halsizlige bulantiya iyi geliomus. Sende oyle soylemistin tatlim. Hakkimiza hayirlisii. Ben inaniyorum yakinda burada herkes birbirinin bebegini konusacakk. O gunler cok yakindirr
Aysemmmm masallahh Allah daha guzel gunlerini gostersin insallahhh
Ayy darisi bizim basimizaaa insallahh kuzularrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?