Ağlayakta gözden mi olak???

Bizde atistik yok yere yaaa kaldi gene bizim is

Masallah ne hizli ilerliyo yaa stres yok bebis var kizlar kavgalar gelir gecer sikmayin caninizi

Günaydın kızlar
Bat son 6 gün hiçbi belirti yok hala
yine bi yumurtlama dönemi tartışma vakası görüyorum bu ruh halimizle alakalı sanırım. Biraz gergin oluyoruz bence tartışmanın sebebide biziz :26: azcık susabilsek şu kısacık dönemde :44:

ayy çok hoşsun ne güzel olurdu dimi ama maalesef ki bağımlıyız ve en azından şu yumurtlama döneminde alttan alıp yumurtlama dönemi bitince burunlarından getircez

östrojen hormonu gerçekten bizi çok etkiliyor, ama bununla yaşamayı öğreniyoruz, öpüşün barışın koklaşın, sonra pamuk gibi olun hadi bakayım

ayy çok hoşsun ne güzel olurdu dimi ama maalesef ki bağımlıyız ve en azından şu yumurtlama döneminde alttan alıp yumurtlama dönemi bitince burunlarından getircez

hamile kalınca zaten burunlarından gelecek, bol bol naz yapın, onlar ortalarda baba olacam diye salına salına gezmesinler birazda cefayı onlar çeksin çok feminist gördüm kendimi

günaydın millettt

topik taşınmışta kaç sayfalar geçmiş ben anca geliyorum

hamile kalınca zaten burunlarından gelecek, bol bol naz yapın, onlar ortalarda baba olacam diye salına salına gezmesinler birazda cefayı onlar çeksin çok feminist gördüm kendimi

hayır kesinlikle çok haklısın bende bazen kızdıgımda diyorum ben bi hamile kalayım görürsün sen diye ne yoksa canımız onu çekecek bikere

günaydın millettt

topik taşınmışta kaç sayfalar geçmiş ben anca geliyorum

başımızın üstünde yerin var gel tabi hoş geldin kuzum

hayır kesinlikle çok haklısın bende bazen kızdıgımda diyorum ben bi hamile kalayım görürsün sen diye ne yoksa canımız onu çekecek bikere

ben canımın istemediklerinide aldırtacam gıcıklık değil mi mesela bir şey almaya gitti geldi ya tam oturmadan ayyy canım şunuda istedi diyeceğim oturmadan hopp gidip onuda alıp gelecek acımasız olacağım

çok acımasızsın

o zaman fundacığa mesaj olsun gidiyooor kocasının gönlünü alıyoorrr bebeği yapıyoooor ve sonra intikamını alıyoooor

Hiç sorma basma yarama dicem ama test yapmıştım dün hiç silik dahi çizgi yoktu demekki gelmemiş benim yumyum. o yüzden çokta takılmadım sabahta şirinlik yapıyo paşam senin yüzünden kaç gündür spora gitmiyorum dedi öle dalaştık offf ben bu yum. yaklaşınca çok halsiz oluyorum yaaa

o velet bi gelsin heleee onla birlik olup babasının canına okuyacam

benim ovulasyon testleride bugün en geç yarına geliyor kv fırçalamış görümceyi biz kalktıktan sonra akşam gittim x testleri sipariş etmiş buranın adresini vermiş siz yoksunuz diye ne zamana gelir çıkmıyim ben evden diyo diş göstermek gerekiyor demek ki

koskoca ayda sadece bikaç gün değerli ne kötü yaaa bunun dışında yapsan olmuyo çok ilginç yaaa
o yüzden bikaç gün melek gibi olmalıyız şirinlik yapmam lazım

sosyal dediğin gibi bi çift çizgiyi görim hele naz nuz alası olacak sürüm sürüm süründürecem hasbammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…