tmm balım ii gecelerkızlar sosyal kaçar, yarın iş var malum sabah görüşürüz öpüyorum hepinizi
Bizde atistik yok yere yaaa kaldi gene bizim is
Bizde atistik yok yere yaaa kaldi gene bizim is
tmm balım ii geceler
offf yaaa offf
kız ne oluyorda atışıyorsunuz, bari yumyum günlerinde az alttan alın, naz yapıyorsunuz değil mi, Rabbimin işine karışılmaz tabi ki ama herşeyi biz kadınlara vermiş ne olurdu bizde ağaçlar gibi kendi kendimizi dölleyebilsek
Günaydın kızlar
Bat son 6 gün hiçbi belirti yok hala
yine bi yumurtlama dönemi tartışma vakası görüyorum bu ruh halimizle alakalı sanırım. Biraz gergin oluyoruz bence tartışmanın sebebide biziz :26: azcık susabilsek şu kısacık dönemde :44:
ayy çok hoşsun ne güzel olurdu dimi ama maalesef ki bağımlıyız ve en azından şu yumurtlama döneminde alttan alıp yumurtlama dönemi bitince burunlarından getircez
hamile kalınca zaten burunlarından gelecek, bol bol naz yapın, onlar ortalarda baba olacam diye salına salına gezmesinler birazda cefayı onlar çeksin çok feminist gördüm kendimi
günaydın millettt
topik taşınmışta kaç sayfalar geçmiş ben anca geliyorum
hayır kesinlikle çok haklısınbende bazen kızdıgımda diyorum ben bi hamile kalayım görürsün sen diye ne yoksa canımız onu çekecek bikere
başımızın üstünde yerin var gel tabi hoş geldin kuzum
ben canımın istemediklerinide aldırtacam gıcıklık değil mimesela bir şey almaya gitti geldi ya tam oturmadan ayyy canım şunuda istedi diyeceğim oturmadan hopp gidip onuda alıp gelecek acımasız olacağım
çok acımasızsın
yaşasın kötülük ne çektin beeeee diyeceğim sonra
Günaydınnnnnnnnnnnnn
o zaman fundacığa mesaj olsun gidiyooor kocasının gönlünü alıyoorrr bebeği yapıyoooor ve sonra intikamını alıyoooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?