oldum canım ağrılı geçiyo üşüttüm için
kız sen kendin bırakmadınmı iş nasıl işsizlik maaşı alıyosun çıkarılman lazım bunun için
sosyall adaçayı yokmuşşşş gidip alasımda yokkk
ama başladı galiba ağrım olduna göre
karşılıklı anlaşmalı fesih yaptk ihbar tazminatımı alamadım ama kıdemi verdiler daha bilmiyorum canım çıkar mı çıkmaz mı 15gün
içinde belli olur dedi ordaki bayan
selam kızlarr..
geçmiş olsun diyorum hasta olan tüm arkadaşlarıma..
Fundacım iş yerinde o sancıyı çekmek kadar berbat bişi yok canım.. istersen izin al git canım. ne derlerse de desinler yani sendin kıymetli değil.. çok iyi bilenlerden biriyim çünkü ben benimde felaket bi sancım oluyor..
Hamiş arkadaşlar sizlerde dikkat edin kendinize salgın var yani.. bol bol c. vitamin alın...
Yeni bir arkadaşımız gelmiş adını unuttum sorumsuz du galiba.. hoş geldin canım.. birazda kendinden bahset ama yarışmaya nerden kalıyorsun, kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin ve ne zamandır bebiş bekliyordun
Bu arada bende bugün kan verdim bakalım ama nedensi hiç umutlu değilm ben .. ne çıkacak ama çok merak ediyorum. yarın alıcam
tşk ediyorum canım benim.. İnşAllah hepimiz kalırız hamile..
Dediğin gibi benim çok uzun oluyor.. ben böle hiç değildim işte en fazla 30-32 gün yani onun ilerisi olmazdı ki.. yarın tam 10 gün olmuş olacak.. daha gelen giden yok.. gögüslerim bi tek ağrıyor.. bugün dünkü gibi bile göğüslerimde ağrı yok gibi... belki dar giydim ondada olmuş olabilir ama
Hayırlısı ile inşAllah gelir sıpalar.. yoksa biz böle adet ağrısı daha çok çekcez
senin ne güzel geldi de rahatladın, sosyalim de öle...
Vaybee 1000 sayfa olmuşuzzz
lizommm bana niye pas vermiyonnno kadar şey yazdımmm
fundamm ne yazmışın geri sayfalara baktım ama bulamadım :) söyle fundoşum burdayım şuan bi iş yok gibi inşallah
kız hamile olabilirsin seeeeeennnnnn ayyyy inşallaah yaaaaa yarın çabuk olsunnn
şuan eve gidip deli gibi uyumak istiyorum majezik 200 içtim kesicek biliyorum ama çok ağırda napim başka çarem kalmadıııı
yelizcimmm biz güne erken başlıyozzz kaynatacaz tabiii ama herkes hasta giren kaçıyo
bende iş yapamıyorum sancıdan ondan takılıyom burda ağlamamak için zor tutuyorum kendimiii
izin alırdım aslında ama belli etmiyorum ya ağrım olduğunu ve hepsi erkek pat diye sölersem neyin varki dicekler
görünürde bişey yok çünkü
Fundoşum karnim agriyo demen yeterli hemen anlarlar sebebinieski işyerimde de calisanlar hep erkekti adet oncesi gerginligim adet dönemi agrilarim artik ogrenmislerdi sabah suratsiz gidince hahh yelizin gunleri gelmiş uzak duralim derlerdi dalga konusu olmustum artik.Bide bazi erkekler saygi duyuyorlar gercekten muayyen gunlerimize kolay degil sonucta onlara cok buyuk bisey gibi geliyo soyle gitsin kizzz iznini de all git dinlenn yani en azindan erken çık bugunn
o uzman efendiye söle hamiş oldunu dedim daha dikkatli olur gerçekten en duyarsızı bile hamilelikte hassas oluyo yaa
resmi kurum olacak birde ne bu rahatlık dediydim
offf kızlar ben ne zaman hamile kalacam çok huzursuzum şuan karnım çok ağrıyor bu klomende işe yaramazsa ben bunalıma girerim haberiniz olsun beni zor bulursunuz burda
kuzum ben cevap verdim sen görmemişsin
bu arada öğle arası abi dedi sigara içmemden rahatsız mı oluyosun diye, anlamış heraldeiçmesen daha iyi abi dedim. anladım sabah odadan çıktın tamam içmem dedi çıktı odadan
fundamm inşallah Allahın sana yazdığı zamanda olacak o zamanda inşallah çok kısa zamandır canım
Elimi sol kasığıma doğru batırdımmmm nasıl iyi geldiii ayyyy çok ilginç
koparıp orayı atasım var bıktım yaa bıktımmmmmmmm
evettt hemen anlıyolarrrr hele bunlar çok fenaaa
yaaa yarın daha kötü olursa hiç gelmemeyi düşünüyomda ondan şeyetmiyom
bugünü heba etmim kalmış 3-4 saat
kızlaaaarrr bişi sorcam... benden daha tecrübelisiniz valla size danışmadan bişi yapmıcem artıkın
dün benim yum günüydü çalışma yaptıkacaba kaç gün daha yapmamız gerekiyor.. bi de gün aşırımı yoksa hergün mü birde böyle denicem daha önce hiç dikkat etmedim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?