Ağlayakta gözden mi olak???

hoşgeldin fundacıkk
çok güzel çok duygusal demi bende sabahtan beri dinliyorum
sen gittin buraların tadı azaldı

He kızzz çok etkileyici fana oldum dinlerken
kız öle bir sancıki geçmiyo korkuyorum kistmi oldu diye
adetimde çok garip geliyo farklı :44:
Yarın ilaca başlıyorum bazısında işe yaramamış daha kötü yapmış okuyorum hep
korkuyorum karamsarım zaman akıyo resmen ama gelişme yok çok zor çok

Aklina kotu seyler getitme cnm. Kist mist yoktur insallah. hem daha yeni gittin doktora rahmin tertemiz cikti. Cogu kiside klomenin faydali oldugunu duyuyorum hep. Inaniyorum sendede oyle olacak. Zaten su anda tek bilmedigimiz yumurtanin catlayip catlamadigi. Bu ay yumurta takibinle bunu ogrenicez insallah

Sağolll ayşem siz olmasanız napardım diyorum hep iyiki varsınız
inşallah yeni seneye iyi gireriz

yok canım olmamıştır kist falan geçen ayda garip olmuştu senin adetin rahmin temiz demişti doktor.
Niye aklına hep kötüsünü getiriyosun klomenin kötü yapmasından çok yararı dokunduğu insanlar olmuştur.
İyi olacak herşey önce inanıyoruz

İncirmi yaptı acaba diyorum
evet doğru hem 5.6 ay deneyen var ben birkez deneyip adet olursam hemen r.filmi çekilcek
2 ayda sorun neymiş öğrencez
ahh öle piymanımki niye bekledim bu kadar

Fundoş lizii neymis o sarki??
Aysem ne biliim yahuu tersimden kalktim galiba zatenn her sabah istisnasiz yaşadigim bi bel agrim vardi bugun bacaklarim da agriyor agridan ziyade halsiz gibi.elektrikler kesikk hava sogukk hala kahvalti yapmadim canim bisey istemiyor telefonun da şarji bitsin şimdi tam olsun ohhh

Yaa varya eşimde hep öle diyo yengeçler ne güzel pozitif
hep kötüyü olumsizu düşünüyosun diyo oda
napim bu burcumun özelliği refret ediyorumm

İncirmi yaptı acaba diyorum
evet doğru hem 5.6 ay deneyen var ben birkez deneyip adet olursam hemen r.filmi çekilcek
2 ayda sorun neymiş öğrencez
ahh öle piymanımki niye bekledim bu kadar

Bitanem demeki sizin icin hayirlisi boyleymis. Hic kendini uzme. Hem icini karartinca hersey duzeliyor mu sanki. Sen simdi tedaviye odaklan ve herseyin guzel bir sekilde ilerleyecegini dusun.

Sen biraz bunalmissin canim. Yum donemindede hormanlar yuzunden daha hassaslasiyoruz. Kendine yiyecek birseyler hazirla, sonra onlari bi guzel ye kendine gel. Birde sicak bi dus al. Hem agrilarinada iyi gelir belki.. kadin olmak ne zor arkadas. Cetrefilli donemleri bitmiyor bi turlu....

Sizde iyiki varsiniz fundammm. Ben cok uzun kalamiyorum.yazdiklarinizi arada okuyorum ama. Aman grip olmayin bu seneki virus cok betermis. Vucudumun her noktasi sizliyor

Selçuk balcı canım hasret
ıyyyy gerçekten kabussss
canım inş. Ağrılar bebiştendir

ayşemm berde tabmetten zorlanıyom

Bu elektriklerin kesik olması benim hayatimi felc ediyor neden acaba sanki ben elektrikle calisiyorum gibi bi endişe sariyor beni

öncelikle geçmiş olsun canım.klomen için de iyi düşün iyi olsun bak benim de tedaviyle oldu 1 sene boşyere uğraşmışız sorun yumurtalarımın çatlamamasıymış bende kist de var ayrıca senin çok şükür rahmin temiz çıktı inşallah sadece klomen tedavisi hamiş kalmana yetecektir Allahın izniyle ama sakın umutsuzluğu kapılma ve de en önemlisi kendini üzme

K ne tatlısınnnn
aldım hapı şimdi heyecan yaptımmm bakıp duruyorummm
irsallah canım ilk kullanımda faydası olurr

bi rahat olabilsemmm ahhh

Sağol yelizimm bende yeni geldim ve kimse yok

kız sakinnn oll cadıı

lizomm ne güzel şarkı paylaşmışsın ole
benaycım çok marifetlisin maşallaaahhh

Geçmiş olsun canım.. Dinleniyo olman ne güzel..

Ayrıca çok tşk ediyorum.. Eşim kızıyo paylaşıyorum diye ama seviyorum resim olayının her türlüsünü..

Bu arda benimkiler geldi umutlar ocakta.. Bu ay hiç bişi yapmıycam yemiycem :)) bakalım böle nasıl olacak yum döneminide telefondaki tarihi dikkate alıcam

Son düzenleme:
Kızlaaaaaarrr ben geldim
Fundacim gecmis olsun ilk defa mi boyle oluyo iyi dinlen o zmn kendine dikkat et sen bize lazimsin
Benaycım nasip degilmis Rabbim bi sonraki aya nasip eder insss
Sosyal, sed fatma yeliz liz nasilsnzz

Benimkidee öleee bende çok sevilorum
Bencede bisey yapma ama dr git mutlaka

Kızlaaaaaarrr ben geldim
Fundacim gecmis olsun ilk defa mi boyle oluyo iyi dinlen o zmn kendine dikkat et sen bize lazimsin
Benaycım nasip degilmis Rabbim bi sonraki aya nasip eder insss
Sosyal, sed fatma yeliz liz nasilsnzz

Sağollll canımmm
bekarken olurdu canım
aminnn inşalmaaah hepimizin umudu yeni senenin ilk ayııı

K ne tatlısınnnn
aldım hapı şimdi heyecan yaptımmm bakıp duruyorummm
irsallah canım ilk kullanımda faydası olurr

bi rahat olabilsemmm ahhh
o senin tatlılığın canım benim ben iyi şeyler hissediyorum senin için inşallah bu ay klomenle birlikte bebişin sana sımsıkı tutunacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…