Ağlayakta gözden mi olak???

bende iyiyim canım genel olarak rahat geçiriryorum ama son 2-3 gündür midem bulanıyo yanıyo bi garip anlayamadım :44::44:

Kızlat güzel dileriniz için hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum

Ama galiba adet okucam felaket bir ağrı girmeye başladı (( sanırım hayallerim suya yattı ( bu gidişle sonucu bile almaya gidemem (

Bu arada ben dün telefona bi program yükledim hoşum gittydi bugün beni adet olacak gösterdiydi yalandır diye inanmadım :) hatta adem döngüme 40 verdi ki o doğru.. Yum günlerini hele benim hiç tahmin etmediğim Aman dilimini verdi mantıklı gelmişti sanırım ocakta dinliycem onu yum günümü şimdiden söylüyo :)

dert etme lizimim bu sorun düzelir elbet ilk evlendiğimiz zamanlar bizimde öyleydi , bir kaç gün şehir dışına yurt dışına bile gidiyordu ,şimdi öyle değil , bazen diyorum gitse de özlesem , özlemek öyyle güzel kii sen şimdi çiçeği burnunda tatlı gelinsin ya ondan böyle

canımm senin de regline göre 7 haftalık dimii , çünkü benim de reglime göre 8 hafta 6 gün

ama dr. miniği gördü geçen c.tesi ve bugün 7 hafta 3 günlük

yerim o minikleri

hayırlısı olsun canım üzülme

siz sıra sıra dizileceksiniz sıraya inşallaah bu ayy

gebelik haftası ilerleyen günlerde değişebiliyormuş ultrasona göre. biz sanırım adet tarihini baz alıcaz canım. Çünkü benim de 1 hafta falan gerideydi şimdi adet tarihimle aynı oldu. herşey iyidir içini ferah tut

ewet bi güzel sofra hazırlayıp kocamı bekleyemiyorumki. Neyseki yılbaşından sonra düzene gircek

canımm senin de regline göre 7 haftalık dimii , çünkü benim de reglime göre 8 hafta 6 gün

ama dr. miniği gördü geçen c.tesi ve bugün 7 hafta 3 günlük

yerim o minikleri
evet canım son regl tarihine göre 7 haftalıkmış gerçekten çok minikler ya kıyamam ben onlara

benimkide kontrole gidince netleşir herhalde canım heyecanla bekliyorum o günü kalp atışını da duymadım daha nasıl bi duygu acaba çok merak ediyorum

Sonuç 0,5

Ayy bu ne biçim test :) tek satır bu yazıyo başka bişi yok
kan testi öyle oluyor canım ne yazık ki sonuç negatif ama üzülme hayırlısı olsun
ben nerdeyse her geciktiğim ay dayanamayıp kan testi yaptırıyodum ama sonuç hüsran oluyodu zamanı varmış demekki önümüzdeki ay bebişin gelir inşallah

Son düzenleme:

Ben ilk defa yaptırdım canım ya şaşırdım

Zaten umutlu değildim idrar testi negatifti de işte bakalım dedik..

Kısmet bu işler.. Yeterki sağlıkla sıhhatle eli ayağaı düzfün olsunda ben beklerim..

Sonuç 0,5

Bu ay hayirlisi degilmis demekki benayim. Onumuzdeki ay yeni umutlarla hayirli haberler gelecek insallah.. ins hemen hasta olursunda rahatlarsin cnmm gerci sedonun sonucuda 3 cikmisti. Sonra testi tekrarlayinca pozitif cikti. Bu testlerede guven olmuyor. Hakkina en hayirlisi olsun canim..

amin canım inşallah sağlıklı sıhhatli bebişin olur

doğru söylüyorsun canım bende bu ay ilk yaptırdığımda sonuç 2 çıkmıştı 5 gün sonra testi tekrarladım sonuç pozitif oldu benayım senin kaç gün oldu bugün:44::44:

Sonuç 0,5

Cankuşlar ben geldim
Dün işyerinde fenalaştım acaip kustum eridim resmen 2 ğünde
Bogazım tahris oldu
apar topar eve getirdiler
bugünde evdeyim
eşim geldi kahv. Yaptık birlikte

çok ağrım oldu korkuyorum kist mi oldu acaba

benaycım 3 buyukler kume duştuk yine ne yapalım beklemek ve sabır başka bişey yapamıyoruz
adet oluver hemencikkk dr. Hızlandır inş. Birlikte yaşıycaz o duyguyu tez zamanda

Ooo herkess gelmiş konuşmuş gitmişş dün ugramadi kimsee!!kendimi hiic iyi hissetmiyorum cokk sinirliyim ve çok gıcık hissediyorum kendimi yanimda yakinimda kimse de yok sabah oyle uyandim..hayirlisi...

Gecmis olsunnnn

Sağol yelizimm bende yeni geldim ve kimse yok

kız sakinnn oll cadıı

lizomm ne güzel şarkı paylaşmışsın ole
benaycım çok marifetlisin maşallaaahhh

Sağol yelizimm bende yeni geldim ve kimse yok

kız sakinnn oll cadıı

lizomm ne güzel şarkı paylaşmışsın ole
benaycım çok marifetlisin maşallaaahhh

hoşgeldin fundacıkk
çok güzel çok duygusal demi bende sabahtan beri dinliyorum
sen gittin buraların tadı azaldı

Oyy yavrum gecmis olsunn. Sen dun iyi degildin ztn. Neyse evde yat cnm. Bu ay bize nazar mi degdi yaa. Bende basimi kaldiramiyorum manyak gibi oldum.
Sende hemen toparlarsin ins kendini cnm. Yilin son gunleri bizi bozdu.

Yelizim sen niye kendini iyi hissetmiyorsun????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…