Ağlayakta gözden mi olak???

izin aldımda ne oldu canım,eve iş götürdüm akşamda yapamadım cumartesi pazar evde çalışacağım bu seferde

hamileliğin rahat geçiyor maşallah hep böyle sürsün

inşallah kuzum
sen nerde çalışıyodun çok yoğunsunuz sizde heralde ama hafta sonunuda işe ayırmak zorunda değilsin ki

Günaydın cnm güzel sonuçlarla gelirsin inşallah

sosyalim geçmiş olsun bende dün izin alıp gittim duramadım :109:

lizimcim ben her sabah öyleyimm çok fena oluyor

Günaydınnn herkesee Ayşem fundoşş twinn Fatma ezo cansu

Gunaydin canlarimmm. Dun herkes pert oldu benide grip mahvediyor. Dun kalkamadim hic.bir yandan bulantilar Allah hepimizin yardimcisi olsun. Sosyalim gecmis olsun. Eve gitmekle cok iyi yapmissiniz.yarin bol bol dinlenirsiniz.
Lizoo elma ye bulantilara iyi geliyor.benayimda hayirli haberlerle gelir ins.
Bugunde fundos yok o napti acaba:44:

günaydın canım
şimdi daha iyi anladım sizi sedomm
ama ben öğürürken eşim geldi dehşetle bana bakıo etrafımda döndü işe ben bırakıyım falan dedi hoşuma da gitmedi değil
ohhh hamileymişim ben yaa
sedom sabah otobüs kullanıyomusun çok zor böyle mide bulantısıyla bide araca binmek siz nasıl dayanıyomuşsunuz

dinlendim canım boğazımın ağrısı için dr. aradım pastil aldım, bugün daha iyiyim fundoşum

inşallah sende bugün daha iyisindir

inşallah kuzum
sen nerde çalışıyodun çok yoğunsunuz sizde heralde ama hafta sonunuda işe ayırmak zorunda değilsin ki

yıl sonu brifing istiyorlar kuzum, tarım ilçede çalışıyorum ben ne yapalım hafta sonunu ona ayıracağım

günaydın kuzum hoş geldin

ayşem inş hiç gerek kalmaz bida olmaz da. ben yinede önlemimi alıp yiyim.
sen nasılsın hiç geçmiyomu bulantılar ilaç kullanıyomusn

iyi ki gitmişim canım çok karnım ağrıdı çünkü, iş yerinde olmuyor çünkü , ayşecim az kaldı yakında biter inşallah bulantıların

araba varsa hergün bıraksın senii

beni bu hafta hep eşim bıraktı ( babamın arabasıyla ) arabamız yok ev için satmıştık şimdi Allah nasip ederse almak istiyoruz...otobüsle çok fena oluyor canım o zaman hiç gelmek istemiyorum işe

ayşem inş hiç gerek kalmaz bida olmaz da. ben yinede önlemimi alıp yiyim.
sen nasılsın hiç geçmiyomu bulantılar ilaç kullanıyomusn

Ins gerek kalmaz cnm. Benim bulantilar hep ayni cnm. Ogleden sonra iyi oluyorum. Gece yine baslio sabaha kadar. Hic ilac kullanmadim cnm. Zaten evdeyim yaa o yuzden idare ediorum. Ins daha ilerlemez. Allah calisanlara yardim etsin.

günaydınn canım , tavuk suyu çorbası yap kendine bol karabiber ve limon skıp iç çok iyi geliyor

fundoş dün çok üşüdüğünü karnının ağrıdığını yazmıştı bugün iyidir inşallah

yıl sonu brifing istiyorlar kuzum, tarım ilçede çalışıyorum ben ne yapalım hafta sonunu ona ayıracağım

günaydın kuzum hoş geldin

hoşbulduk canımm :) bugün nasılsın daha iyisindir inşallah

Son düzenleme:
ne yapıyosunuz sosyalim,sedom,fundam,ayşem geçmiş olsun canım hepinize inşallah bi an önce iyileşirsiniz lizim,twin,yeliz siz nasılsınız? benaycım inşallah sonucun pozitif çıkar bebişine kavuşursununuttuğum kimse varsa kusura bakmasın onuda öpüyorum

iyiyim çok şükür bugün ağrı falan kalmadı çok rahatım valla ilk gün çok ağrım oluyor zaten

Tamm cnm. Bugun esim benide anneme birakti.hicbir sey yapmaya halim yok. Anneme soylerim cnm.
Ins fundos iyidir. Izin almistir belki evdedir. Yoksa girerdi o ihmal etmzdi hic.
Ben biraz uzanayim kizlar. Ara ara gelirim.

tşkler kuzum sağol ben iyileştim iyiyim , sen ne yapıyporsun nasılsın

toplantıya giriyorum 2 saate gelirim kızlar

düne göre daha iyiyim canım sen nasılsın dr. gittin mi ne kadarlık oldu miniğin

tşkler kuzum sağol ben iyileştim iyiyim , sen ne yapıyporsun nasılsın

toplantıya giriyorum 2 saate gelirim kızlar
sevindim canım iyi olmana ben sabahları çok kötü oluyorum artık öğleden sonraya kadar midemin yanması geçmiyor ama herşey bebiş için dayanacam artık Allahım inşallah sizi de bebişlerinize en kısa zamanda kavuşturur ama rahat bi hamilelik geçirirsiniz inşallah

araba varda geceden geliyor ya kıyamıyorum akşam çıkışta alıyo geceye gitmediği zaman. Bizim öyle fena ki bi gece işte bi gece evde şuan hayatımız karmakarışık ben eve gidiyorum o çıkıyo o eve geliyo ben çıkıyorum
Ins gerek kalmaz cnm. Benim bulantilar hep ayni cnm. Ogleden sonra iyi oluyorum. Gece yine baslio sabaha kadar. Hic ilac kullanmadim cnm. Zaten evdeyim yaa o yuzden idare ediorum. Ins daha ilerlemez. Allah calisanlara yardim etsin.
benim arkadaşım da çok fena geçirmişti sadece patates haşlaması yiyebildi 3-4 ay. Allah yardımcın olsun kuzum

biz iyiyiz fatmacan sen nasılsın asıl. Nasıl ilerliyo hamilelik hiç bahsetmiyorsun

Tamm cnm. Bugun esim benide anneme birakti.hicbir sey yapmaya halim yok. Anneme soylerim cnm.
Ins fundos iyidir. Izin almistir belki evdedir. Yoksa girerdi o ihmal etmzdi hic.
Ben biraz uzanayim kizlar. Ara ara gelirim.

ayşemm git uzan canom , ben bugünden sonra full yatıcamm inşallah yanımdaki bu kabak huzursuzluk çıkarmaz ,

çıkarsa bile , izine çıkıcam ne yaparsa yapsın kararım kesin , oh ohh ne ederse etsinn

düne göre daha iyiyim canım sen nasılsın dr. gittin mi ne kadarlık oldu miniğin

bende iyiyim canım ama sabahları kötü oluyorum geçen perşembe gitmiştim keseciğini gördük 5 haftalık falan dedi herşey normal görünüyor bir ay sonra kontrole gel dedi bide test istedi giderken yaptıracakmışım bakalım artık gün sayıyorum inşallah herşey iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…