izin aldımda ne oldu canım,eve iş götürdüm akşamda yapamadım cumartesi pazar evde çalışacağım bu seferde
hamileliğin rahat geçiyor maşallah hep böyle sürsün
günaydıınnnnn
Kızlar çok boşlanmış bir topik gördüm ve topik arka sayfalara doğru gitmiş olmamış böle
bugün 10 dan sonra gidip kan sonucunu alacağım.. çok heyecanlıyım
ilk defa kan testi verdim ya ondan olsa gerek.. pek bişi hissetmiyorum bebek varmı die ama umut ediyorum inşAllah vardır..
Günaydın cnm güzel sonuçlarla gelirsin inşallah
sosyalim geçmiş olsun bende dün izin alıp gittim duramadım :109:
lizimcim ben her sabah öyleyimmçok fena oluyor
Günaydınnn herkesee Ayşem fundoşş twinn Fatma ezo cansu
sedommmm kıyamamm sana yaaaaaa biz bu iş yönünden ne şansısızzz
ben bi hamile kalsam çıkacam sedommm
inşallah çabucak geçer bugünle yarın ağrın sızında hafifler
sonra bol bol dinlennnn
sedom wc gidemedim elimde acil iş var ama çok sancım var oldu galibaüşüyorum ya iyice karnım ağrıyor midemde bulanıyor
ayşem grip filan değilim çok şükür regl sancıları
sende dinlen bizi düşünme canım miniğini ve kendini düşün anlıyoruz halinden
ayaklarım üşüyorrr karnım ağrıyor bende ağlamak istiyorummmmm
inşallah kuzum
sen nerde çalışıyodun çok yoğunsunuz sizde heralde ama hafta sonunuda işe ayırmak zorunda değilsin ki
Gunaydin canlarimmm. Dun herkes pert oldubenide grip mahvediyor. Dun kalkamadim hic.bir yandan bulantilar Allah hepimizin yardimcisi olsun. Sosyalim gecmis olsun. Eve gitmekle cok iyi yapmissiniz.yarin bol bol dinlenirsiniz.
Lizoo elma ye bulantilara iyi geliyor.benayimda hayirli haberlerle gelir ins.
Bugunde fundos yok o napti acaba:44:
Gunaydin canlarimmm. Dun herkes pert oldubenide grip mahvediyor. Dun kalkamadim hic.bir yandan bulantilar Allah hepimizin yardimcisi olsun. Sosyalim gecmis olsun. Eve gitmekle cok iyi yapmissiniz.yarin bol bol dinlenirsiniz.
günaydın canım
şimdi daha iyi anladım sizi sedomm
ama ben öğürürken eşim geldi dehşetle bana bakıo etrafımda döndü işe ben bırakıyım falan dedi hoşuma da gitmedi değil
ohhh hamileymişim ben yaa
sedom sabah otobüs kullanıyomusun çok zor böyle mide bulantısıyla bide araca binmek siz nasıl dayanıyomuşsunuz
ayşem inş hiç gerek kalmaz bida olmaz da. ben yinede önlemimi alıp yiyim.
sen nasılsın hiç geçmiyomu bulantılar ilaç kullanıyomusn
yıl sonu brifing istiyorlar kuzum, tarım ilçede çalışıyorum ben ne yapalım hafta sonunu ona ayıracağım
günaydın kuzum hoş geldin
günaydınn canım , tavuk suyu çorbası yap kendine bol karabiber ve limon skıp iç çok iyi geliyor
fundoş dün çok üşüdüğünü karnının ağrıdığını yazmıştı bugün iyidir inşallah
hoşbulduk canımm :) bugün nasılsın daha iyisindir inşallah
günaydınn canım , tavuk suyu çorbası yap kendine bol karabiber ve limon skıp iç çok iyi geliyor
fundoş dün çok üşüdüğünü karnının ağrıdığını yazmıştı bugün iyidir inşallah
hoşbulduk canımm :) bugün nasılsın daha iyisindir inşallah
ne yapıyosunuz sosyalim,sedom,fundam,ayşem geçmiş olsun canım hepinize inşallah bi an önce iyileşirsinizlizim,twin,yeliz siz nasılsınız? benaycım inşallah sonucun pozitif çıkar bebişine kavuşursun unuttuğum kimse varsa kusura bakmasın onuda öpüyorum
ne yapıyosunuz sosyalim,sedom,fundam,ayşem geçmiş olsun canım hepinize inşallah bi an önce iyileşirsinizlizim,twin,yeliz siz nasılsınız? benaycım inşallah sonucun pozitif çıkar bebişine kavuşursun unuttuğum kimse varsa kusura bakmasın onuda öpüyorum
sevindim canım iyi olmanatşkler kuzum sağol ben iyileştim iyiyim , sen ne yapıyporsun nasılsın
toplantıya giriyorum 2 saate gelirim kızlar
araba varda geceden geliyor ya kıyamıyorum akşam çıkışta alıyo geceye gitmediği zaman. Bizim öyle fena ki bi gece işte bi gece evde şuan hayatımız karmakarışık ben eve gidiyorum o çıkıyo o eve geliyo ben çıkıyorumaraba varsa hergün bıraksın senii
beni bu hafta hep eşim bıraktı ( babamın arabasıyla ) arabamız yok ev için satmıştık şimdi Allah nasip ederse almak istiyoruz...otobüsle çok fena oluyor canımo zaman hiç gelmek istemiyorum işe
benim arkadaşım da çok fena geçirmişti sadece patates haşlaması yiyebildi 3-4 ay. Allah yardımcın olsun kuzumIns gerek kalmaz cnm. Benim bulantilar hep ayni cnm. Ogleden sonra iyi oluyorum. Gece yine baslio sabaha kadar. Hic ilac kullanmadim cnm. Zaten evdeyim yaa o yuzden idare ediorum. Ins daha ilerlemez. Allah calisanlara yardim etsin.
Tamm cnm. Bugun esim benide anneme birakti.hicbir sey yapmaya halim yok. Anneme soylerim cnm.
Ins fundos iyidir. Izin almistir belki evdedir. Yoksa girerdi o ihmal etmzdi hic.
Ben biraz uzanayim kizlar. Ara ara gelirim.
düne göre daha iyiyim canım sen nasılsındr. gittin mi ne kadarlık oldu miniğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?