o senin tatlılığın canım benim ben iyi şeyler hissediyorum senin için inşallah bu ay klomenle birlikte bebişin sana sımsıkı tutunacak
nerde paylaşıyosun resimleri canım bende görmek isterimGeçmiş olsun canım.. Dinleniyo olman ne güzel..
Ayrıca çok tşk ediyorum.. Eşim kızıyo paylaşıyorum diye ama seviyorum resim olayının her türlüsünü..
Bu arda benimkiler geldi umutlar ocakta.. Bu ay hiç bişi yapmıycam yemiycem :)) bakalım böle nasıl olacak yum döneminide telefondaki tarihi dikkate alıcam
Kızlaaaaaarrr ben geldim
Fundacim gecmis olsun ilk defa mi boyle oluyo iyi dinlen o zmnkendine dikkat et sen bize lazimsin
Benaycım nasip degilmis Rabbim bi sonraki aya nasip eder insss
Sosyal, sed fatma yeliz liz nasilsnzz
Benaycım ne o uygulama bende buna indireyim
Benaycım ne o uygulama bende buna indireyim
nerde paylaşıyosun resimleri canım bende görmek isterim
iyiyim canım sen nasılsın
Amin tatlimm iyi misin simdiSağollll canımmm
bekarken olurdu canım
aminnn inşalmaaah hepimizin umudu yeni senenin ilk ayııı
Iyiym cnm isinmaya calisiyorumnerde paylaşıyosun resimleri canım bende görmek isterim
iyiyim canım sen nasılsın
Kığızzzz elektrikler geldii kendime geldim ohhh
Fundoşumm bu klomenn sana yarar merak etmee yeterki kafani rahatlat bu birr
İkincisii doktora adet doneminde gitme sansin varsa gitt kist varsa belli olur zatenn cunku klomen kist varken kullanamak cok sakıncalı.
Ben de cokk heyecanliyim unumu eledim elegimi astımm.Normal adet döngüme göre ki bu ovulasyon testine de uyuyor ;bugun 10 gun kalmis oluyo cok umutluyum amaa ayni zamanda cok da korkuyorum.gecen ay kist oluşmuştu yaa simdi doktora gidince zaten kist varken hamile kalmazdin falan derse deliririm herhalde :) insallah sogan suyu işe yararr hadi hayirlisii
Ben period tracker lite adli bi program kullaniyorum size de tavsiye ederim guzel bişeyy
Kne tatlısınnnn
aldım hapı şimdi heyecan yaptımmm bakıp duruyorummm
irsallah canım ilk kullanımda faydası olurr
bi rahat olabilsemmm ahhh
Kığızzzz elektrikler geldii kendime geldim ohhh
Fundoşumm bu klomenn sana yarar merak etmee yeterki kafani rahatlat bu birr
İkincisii doktora adet doneminde gitme sansin varsa gitt kist varsa belli olur zatenn cunku klomen kist varken kullanamak cok sakıncalı.
Ben de cokk heyecanliyim unumu eledim elegimi astımm.Normal adet döngüme göre ki bu ovulasyon testine de uyuyor ;bugun 10 gun kalmis oluyo cok umutluyum amaa ayni zamanda cok da korkuyorum.gecen ay kist oluşmuştu yaa simdi doktora gidince zaten kist varken hamile kalmazdin falan derse deliririm herhalde :) insallah sogan suyu işe yararr hadi hayirlisii
Period tracker canım ben beğendim bise sen baksana sende doğru olacak mı
Benayyyyyy kizzzzz anammm o ne paylastigin kayseri bişeysiii bakmaz olaydimmmmm yaaa nasi canim cektı öffffff
Canım face ve instagram benim ki.. Funda nın bahsettiği instagram ama .
Fundacım boşver kocayı yükle sen orası güzelgizli olunca kimsede görmez..
Ayrıca ilerleyen zamanlarda da bende takipte kalıncici cici şey yapıcam inşAllah tabi
Amin tatlimm iyi misin simdi
Iyiym cnm isinmaya calisiyorum
Yelizcim elektrik le beraber keyfin gelms bakiyorum
fundoş bende şimdi araştırdım , sonuç temiz olsa da bebişi olmayan bir çok kişi bu klomen yoluyla hemen hamile kalmışş...sen içini ferah tut
Benayyyyyy kizzzzz anammm o ne paylastigin kayseri bişeysiii bakmaz olaydimmmmm yaaa nasi canim cektı öffffff
Iyi ol cnmAyyy örgülermiii mamamııı
yaa kışlıkmarırı gördünmü yelizzz
iyiyimmm twenimmm
sedommmmayyyy süperrr olur yaaaaa
Evet yaa süper bişi göründe yapın diye ekleniyo.. Evde kokuşuyoruz vallaSenin var mıda kız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?