Ağlayakta gözden mi olak???

ağustosta bi düğüne gitmiştik yılbaşında foto paylaşmış kız hamile hamile 1 senedir uğraşıyoruz anasını satayım

kürtaj olmasaydım şimdi bebeğim 6 günlüktü kız vayy be zaman nasıl geçmiş

gelde üzülmeeeee

evet canım bak sende yeni evli hamiş olcaktın eğer kaybetmeseydin miniğini
ama demekki hayırlısı böleymiş Allah sabırda veriyor yaaa bizleri sınıyor
vardır bundada bir hayır nedeeek

gelde içme demek istedin sanırım

hayırlısı canım en azından pıhtılaşma olduğunu öğrendik , bi dahaki sefere daha sıkı sıkı tutunur minnoşum bana

gelde içme demek istedin sanırım

hayırlısı canım en azından pıhtılaşma olduğunu öğrendik , bi dahaki sefere daha sıkı sıkı tutunur minnoşum bana

aynennnn
evet canım hamile kaldın sonuçta daha önceden yakın zamanda kalmanda muhtemellll
dediğin gibi önleminide alacaksın sorunsuz geçicek inşallah bu defa

bende bi öğreneydim nerde takıldını

offffffff hala çok sıkıcıııııııııııııııı

Kığızzzz herseyin hayirlisii hepimiz icinnn yani bi bildigi var elbet Yukardakinin O bizi bizden daha iyi dusunur
Benim yan komşu da benden bi hafta sonra gelin gelmisti gecen gordum 6 aylik falan hamile sanirimm
Ya benim kardeşime ne demeliii 3 aylik evli dahaaa
Beni hic arayip sormayan bi nasilsim demeyen bir takim haset yaratiklar grubu her nedense kardesimin hamileliginden benim haberim yokmus gibi bana haber vermek icin ariyolar.ulenn 2 kez ardarda ameliyat oldum bi merak etmediler ama nedemse simdi aaa kardesin hamileymiss eee sende var mi biseylerrr sorusu icin arayan arayana

benimde kardeşim diyor ki nasıl yapıldığını biliyorsunuz en azından abla

yelizim kardeşin keseyi gördü mü kuzum :44:

söyleyenleride boşver haberim yok de kapat yüzlerine telefonu

Kizz benim kardesim bi garipp aşiri rahat :) 7.mi 8. Mi Haftada gitmek icin konusmus doktoruyla oyle zirt pirt ultrasona gitmek istemiyorum diyo yani Allah nasip ederse hem bebegi gorup hem kalp atislarini duyariz diye.Ama iki gunde bir kan testini yaptirip doktoruna sonucu bildiriyo okadar.Zaten o hcg degeri de olmasa hamile olduguna dair hicbir belirti yok masallahhh

kızzzzzzzz çok öleleriiii feysde giydirdiğim döşediğim cümlelerde o fesatlaraydı işteeee
7/24 takipteler birde sıksık yüzyüze gelmek zorunda olduğumuz yakınlarımız var
pot kırıyolar ele veriyolar kendilerini varya çok sinsi ve kıskançlar ıyyyy

boşverrrrrrrrr mutsuzlar onlar öle mutlu olmaya çalışırlar ama nafileee

heheheehe iyi demiş kızzzzzzzz kardeşin

en iyisi boşver hem keseyi görür hemde kalp atışını dinler, ben hemen gitmek zorundayım hamile kalırsam iğneye başlamak için

Aynen oyle canmm hele bitanesii guya cocukluk arkadasim daha agzindan bi hayirli laf ciktigini duymadim her adet oldugumu duydugunda acaba yine kist mi varr acaba eşinde bi sorun mu varr ya tekrar tuplerin kapandi heralde falan diyo.Evlenmeden once de her kist var dedigimde tümöre donmesin sakın derdi.Manyak guya caktirmiyo ama hasedinden kurudu gitti yani

görüşme kız onla taviz verme mesafe koy soğuk konuş anlasın
moralimi bozuyosun sen benim iyi gelmiyosun bana de
benimde çok yakın bi ark. vardı aşırı yalancııı çok dümeni var neyse
uzun hikaye
direk söledim görüşmek istemiyorum kafam rahat böle

inşallah hamilesindir yelizimmmmm iyice kurusunnnnnn kahrolsun

ne şom ağızlıymış ya konuşma kız öyleleriyle

Amaaann herkes icindeki neyse onu yaşar kizlarr gelir bulur bi sekilde hakettigini.
Hersey bi yana bende iki gundur sarımtrak bi akinti basladi ve hep islaklik hissediyorum alt tarafda
Bide igne batmasi gibi batmalar oluyor kasiklarimda gece ozellikle irkiltiyo arada.Ve o bobrek agrisi gibi yan agrilarim arada oluyor hala arada da sanci oluyorr.Ya kizlar ben bu ay cok fazla umutluyum nolur olsun yaaa insallahhh

inşallah canım
ya yelizcim orda kan vermek filanda kolaydır burdaki gibi uzun sürmez heralde hemen gidip versen ya bi kan kafamız rahatlasa
belirtilerinde var
ya biri müjde versin artık ama yaaa çok açık verdik
hamişlerdee çekti gittiiii

ezocanda hiç girmiyo garibim tableti bozuktu
twinde hiç gelmedi bugün

hadi inşallahhh

bu ay bi türlü gülemedik gerçekten

Var da canmm ben utaniyorum gitmeye bu ay idrar testinde cikmazsa adetimi beklicem kan testi yaptirmiycam dedim simdi idrar testi negatif cikinca hala umut varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…