- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
üzmeyin kızlar kendinizi
elbet olucak birgün
ağustosta bi düğüne gitmiştik yılbaşında foto paylaşmış kız hamile hamile1 senedir uğraşıyoruz anasını satayım
kürtaj olmasaydım şimdi bebeğim 6 günlüktü kız vayy be zaman nasıl geçmiş
gelde üzülmeeeee
evet canım bak sende yeni evli hamiş olcaktın eğer kaybetmeseydin miniğini
ama demekki hayırlısı böleymiş Allah sabırda veriyor yaaa bizleri sınıyor
vardır bundada bir hayır nedeeek
gelde içme demek istedin sanırım
hayırlısı canım en azından pıhtılaşma olduğunu öğrendik , bi dahaki sefere daha sıkı sıkı tutunur minnoşum bana
aynennnn
evet canım hamile kaldın sonuçta daha önceden yakın zamanda kalmanda muhtemellll
dediğin gibi önleminide alacaksın sorunsuz geçicek inşallah bu defa
bende bi öğreneydim nerde takıldını
offffffff hala çok sıkıcıııııııııııııııı
Kığızzzz herseyin hayirlisii hepimiz icinnn yani bi bildigi var elbet Yukardakinin O bizi bizden daha iyi dusunur
Benim yan komşu da benden bi hafta sonra gelin gelmisti gecen gordum 6 aylik falan hamile sanirimm
Ya benim kardeşime ne demeliii 3 aylik evli dahaaa
Beni hic arayip sormayan bi nasilsim demeyen bir takim haset yaratiklar grubu her nedense kardesimin hamileliginden benim haberim yokmus gibi bana haber vermek icin ariyolar.ulenn 2 kez ardarda ameliyat oldum bi merak etmediler ama nedemse simdi aaa kardesin hamileymiss eee sende var mi biseylerrr sorusu icin arayan arayana
benimde kardeşim diyor ki nasıl yapıldığını biliyorsunuz en azından abla
yelizim kardeşin keseyi gördü mü kuzum :44:
söyleyenleride boşver haberim yok de kapat yüzlerine telefonu
Kığızzzz herseyin hayirlisii hepimiz icinnn yani bi bildigi var elbet Yukardakinin O bizi bizden daha iyi dusunur
Benim yan komşu da benden bi hafta sonra gelin gelmisti gecen gordum 6 aylik falan hamile sanirimm
Ya benim kardeşime ne demeliii 3 aylik evli dahaaa
Beni hic arayip sormayan bi nasilsim demeyen bir takim haset yaratiklar grubu her nedense kardesimin hamileliginden benim haberim yokmus gibi bana haber vermek icin ariyolar.ulenn 2 kez ardarda ameliyat oldum bi merak etmediler ama nedemse simdi aaa kardesin hamileymiss eee sende var mi biseylerrr sorusu icin arayan arayana
benimde kardeşim diyor ki nasıl yapıldığını biliyorsunuz en azından abla
yelizim kardeşin keseyi gördü mü kuzum :44:
söyleyenleride boşver haberim yok de kapat yüzlerine telefonu
Kizz benim kardesim bi garipp aşiri rahat :) 7.mi 8. Mi Haftada gitmek icin konusmus doktoruyla oyle zirt pirt ultrasona gitmek istemiyorum diyoyani Allah nasip ederse hem bebegi gorup hem kalp atislarini duyariz diye.Ama iki gunde bir kan testini yaptirip doktoruna sonucu bildiriyo okadar.Zaten o hcg degeri de olmasa hamile olduguna dair hicbir belirti yok masallahhh
kızzzzzzzz çok öleleriiii feysde giydirdiğim döşediğimcümlelerde o fesatlaraydı işteeee
7/24 takipteler birde sıksık yüzyüze gelmek zorunda olduğumuz yakınlarımız var
pot kırıyolar ele veriyolar kendilerini varya çok sinsi ve kıskançlar ıyyyy
boşverrrrrrrrr mutsuzlar onlar öle mutlu olmaya çalışırlar ama nafileee
heheheehe iyi demiş kızzzzzzzz kardeşin
Aynen oyle canmm hele bitanesii guya cocukluk arkadasim daha agzindan bi hayirli laf ciktigini duymadimher adet oldugumu duydugunda acaba yine kist mi varr acaba eşinde bi sorun mu varr ya tekrar tuplerin kapandi heralde falan diyo.Evlenmeden once de her kist var dedigimde tümöre donmesin sakın derdi.Manyak guya caktirmiyo ama hasedinden kurudu gitti yani
Aynen oyle canmm hele bitanesii guya cocukluk arkadasim daha agzindan bi hayirli laf ciktigini duymadimher adet oldugumu duydugunda acaba yine kist mi varr acaba eşinde bi sorun mu varr ya tekrar tuplerin kapandi heralde falan diyo.Evlenmeden once de her kist var dedigimde tümöre donmesin sakın derdi.Manyak guya caktirmiyo ama hasedinden kurudu gitti yani
Amaaann herkes icindeki neyse onu yaşar kizlarr gelir bulur bi sekilde hakettigini.
Hersey bi yana bende iki gundur sarımtrak bi akinti basladi ve hep islaklik hissediyorum alt tarafda
Bide igne batmasi gibi batmalar oluyor kasiklarimda gece ozellikle irkiltiyo arada.Ve o bobrek agrisi gibi yan agrilarim arada oluyor hala arada da sanci oluyorr.Ya kizlar ben bu ay cok fazla umutluyum nolur olsun yaaa insallahhh
Amaaann herkes icindeki neyse onu yaşar kizlarr gelir bulur bi sekilde hakettigini.
Hersey bi yana bende iki gundur sarımtrak bi akinti basladi ve hep islaklik hissediyorum alt tarafda
Bide igne batmasi gibi batmalar oluyor kasiklarimda gece ozellikle irkiltiyo arada.Ve o bobrek agrisi gibi yan agrilarim arada oluyor hala arada da sanci oluyorr.Ya kizlar ben bu ay cok fazla umutluyum nolur olsun yaaa insallahhh
inşallah canım
ya yelizcim orda kan vermek filanda kolaydır burdaki gibi uzun sürmez heralde hemen gidip versen ya bi kan kafamız rahatlasa
belirtilerinde var
ya biri müjde versin artık ama yaaa çok açık verdik
hamişlerdee çekti gittiiii
ezocanda hiç girmiyo garibim tableti bozuktu
twinde hiç gelmedi bugün
hadi inşallahhh
bu ay bi türlü gülemedik gerçekten
inşallah canım
ya yelizcim orda kan vermek filanda kolaydır burdaki gibi uzun sürmez heralde hemen gidip versen ya bi kan kafamız rahatlasa
belirtilerinde var
ya biri müjde versin artık ama yaaa çok açık verdik
hamişlerdee çekti gittiiii
ezocanda hiç girmiyo garibim tableti bozuktu
twinde hiç gelmedi bugün
yılbaşı didim doğum günü didimmm tutmadı
söz olsun kııııııııııııııızzzzz 14 şubata verelim hediyeleriiiiiiiiiiiiii kocişlereeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?