yaaaa süper ozamannnn
canım benim yum. gelişiyo diye tahmin ediyorum belirtileri yaşıyorum tam günlerinde
ama çatlamada sorun var bana göre
gerçi kasığım ağrıyo bazen
böle çok şiddetli bi anda ağrı atıncamı çatlıyo acaba ya:44:
arkadaşım sen nerden çıktın diyeceksin ama yumoşlarının çatladığı günlerde yumurtalıkların patlayacakmış gibi hissedersin kasık ağrısıyla birlikte inşallah yumoşlarınızla Süpermenler tez zamanda buluşup annesine sımsıkı tutunur
Masallah cnmcnm Rabbim onlari ve seni korusun anneleri onlari o kdr beklediki mutlu oluyosundr seni rahatsiz edince cnm
Sag salim kucagina al cnm tatlim ben bildigin gibi is guc calisiyorum
Onun disinda dr umu degistim hic bi sorun yok dedi hsg cekildi ondada bisi cikmadi dr tedavi onermedi 1 sene daha sure verdi cnm hayirlisi ins tez ve hayirli zamanda gelir meleğim cnm
Kuzum masallah ohh tekmelesinler bol bolhemde nasıl onları hissetmek bambaşka bişeymiş canım
tedbili mekanda ferahlık vardır canım inşallah iyi olmuştur senin için ama 1sene uzun değil mi ya..
hsg nın temiz çıkmasına sevindim canımcım minnoşlar gelecek Allahımın izniyle sen hiç endişe etme annesiiiii
Kuzum masallah ohh tekmelesinler bol bolcnm hic bi sorun yok ya dr sana hormon vermk istemiyorum dedi inss hsg cekildi ya gelir bebisim cnm akisina biraktim inss gelirr doguma gideern burdaki kizlarin ismiyle beraber benim de ismimi aklindan gecir cnm
öyle dua etmeyin kızlarrr mide bulantısıyla 3ay serum yedim kusmaktan içim dışıma çıktı o bişey değil kustukça şükrdiyordum Rabbime ama kustukça rahim kasıldığı için bebişlerime bişey olacak korkusu yaşadım tam 3ay her lavaboya gidişim de Allahım korudu olmadı ama inşallah rahat bir hamilelik geçirirsiniz inşallahhhhaaa o nasıl lakırdıdermiyim hiç öle bişey sağol düşüncen için ayrıca
ahhhh inşallah inşallaaah bi kavuşsalardııııı dört gözle bekliyozzz
hamile olsamda bulantıdan mahvolsam yerimden kalkamasam diyorumm
ayşenurumdakiler bana geçsin onda kalmasın hatta
yok canım raporluyum evde yatıyoruz devamlı bu ayın 18inde de doğum iznime ayrılacağım inşallahhhhhAsbecim cnm calisiyomusun hala
öyle dua etmeyin kızlarrr mide bulantısıyla 3ay serum yedim kusmaktan içim dışıma çıktı o bişey değil kustukça şükrdiyordum Rabbime ama kustukça rahim kasıldığı için bebişlerime bişey olacak korkusu yaşadım tam 3ay her lavaboya gidişim de Allahım korudu olmadı ama inşallah rahat bir hamilelik geçirirsiniz inşallahhhh
yok canım raporluyum evde yatıyoruz devamlı bu ayın 18inde de doğum iznime ayrılacağım inşallahhhhh
Cnm ohh dinlen cnm saglikla dogurmayi nasip etsin cnm Rabbim kolay dogum versin kendine dikkat et cnmöyle dua etmeyin kızlarrr mide bulantısıyla 3ay serum yedim kusmaktan içim dışıma çıktı o bişey değil kustukça şükrdiyordum Rabbime ama kustukça rahim kasıldığı için bebişlerime bişey olacak korkusu yaşadım tam 3ay her lavaboya gidişim de Allahım korudu olmadı ama inşallah rahat bir hamilelik geçirirsiniz inşallahhhh
yok canım raporluyum evde yatıyoruz devamlı bu ayın 18inde de doğum iznime ayrılacağım inşallahhhhh
doğru reflüm var benimde zor bulantı çok yaşarım şimdi demesi kolay ama zor gerçektende
Allah yardım etsinnn kızlar
ben kaçtım kızlar
not alacağım canım giderken hepinizin ismini ki unuttuğum kalmasınKuzum masallah ohh tekmelesinler bol bolcnm hic bi sorun yok ya dr sana hormon vermk istemiyorum dedi inss hsg cekildi ya gelir bebisim cnm akisina biraktim inss gelirr doguma gideern burdaki kizlarin ismiyle beraber benim de ismimi aklindan gecir cnm
evet canım ikiz aşılama ile kavuştum miniklerime inşallah sağlıkla hayırla zamanında kucağımıza da almayı nasip eder Rabbim inşallah kalırsınız da gerek kalmaz ama listeme sizleri de yazarım tabisiiiiiitekmelesinlermiiiiiiiiiii ikizmiiiiiiiiiii
ayyyyyyyyyy ne güzel maşallaaaaaaah yaaaa
canım kendilindenmi oldu klomenlemi veya tüpmü nasıllllllll ikiz ayyyy şahaneeee
azda kalmış sağlıklı hayırlı evlatlar olsun inşallaaaah
ayy evettt doğuma daha var ama şayet ozamana hamile kalamzsak unutmazsan adımızı ıkınnnnnnnn
doğru reflüm var benimde zor bulantı çok yaşarım şimdi demesi kolay ama zor gerçektende
Allah yardım etsinnn kızlar
ben kaçtım kızlar
Grs cnm bnde kactim
ne yapalım bizide böyle sevsinler yelizimmm aslında normal olan biziz benay çok hamarat, yaa seninde bi bulantıların geçseydi ne güzel olacaktı
sıcak etkilemesin kız, doktor bana dedi ki eşin laptopu bile kucağında tutmasın sıcaklık iyi gelmez spermlere dedi :44: bide ben bi uygulama yapıyorum şimdi yumurtalara sıcak iyi geliyor ya yatmadan önce sıcak su torbası koyuyorum ayaklarımın altına ılımaya başlayınca çekiyorum 5-10 dk da karnıma koyuyorum sizce yanlış mı yapıyorum :44:
benide dükkanda yanına alsana sohbet eder çay yaparım sana
fındık fıstık pekmez
dün benimkinede aldım akşam yedirdim 1 kaşık- sabahta 1 kaşık yedi gelişmeleri artık burada paylaşırım
aynen çok sıkıldımmmmmmmmmm
birde daha 2 ay önce evlenen akrabam var kız çok küçük ve hamileymiş faceden yazmış
şoktayım 10 yaş küçük benden
çok geç kaldık çokkkkk
hk cim geçmiş olsun
14 şubat totemine bende geleyim bari yawwwwolmadı 18 şubat doğum günüm belki yavrum annesine hediye gelir
Benim bu ay olmazsa 14 subat toteminee ben de giriyorumm o olmadi dunya kadinlar gunu o olmadi anneler gunu o olmadi babalar gunuu her turlusune varimmm
not alacağım canım giderken hepinizin ismini ki unuttuğum kalmasın
sorun yoksa bekle canım doğru söylemiş dr. Rabbim zmanını bekliyordur sen stres yapma yeter
evet canım ikiz aşılama ile kavuştum miniklerime inşallah sağlıkla hayırla zamanında kucağımıza da almayı nasip eder Rabbim inşallah kalırsınız da gerek kalmaz ama listeme sizleri de yazarım tabisiiiiii
aminnnnn darısı sizlere inşallahhhhhhh
Bende buna koptummmmmAllahimm biz bu umudu bu enerjiyi birleşip baska biseye verseydik dünya şu anda cok farkli biyer olurdu
Kasim 2013 topigimi kizsosyalimmm kızz kasım toiğimize bi bakim dediydimmmm
biz bıraktıktan sonr baktınmı hiç kaç kişi hamileyim yazmışşşş
azapta hamile galiba kızzzzzz
vardi adi kasim 2013 tu kimse kasimda hamile kalamayinca oradan buraya transfer oldukUleyyynnnn sizin baska topiginiz de mi varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?