Ağlayakta gözden mi olak???

arkadaşım sen nerden çıktın diyeceksin ama yumoşlarının çatladığı günlerde yumurtalıkların patlayacakmış gibi hissedersin kasık ağrısıyla birlikte inşallah yumoşlarınızla Süpermenler tez zamanda buluşup annesine sımsıkı tutunur

aaa o nasıl lakırdı dermiyim hiç öle bişey sağol düşüncen için ayrıca
ahhhh inşallah inşallaaah bi kavuşsalardııııı dört gözle bekliyozzz
hamile olsamda bulantıdan mahvolsam yerimden kalkamasam diyorumm
ayşenurumdakiler bana geçsin onda kalmasın hatta

hemde nasıl onları hissetmek bambaşka bişeymiş canım
tedbili mekanda ferahlık vardır canım inşallah iyi olmuştur senin için ama 1sene uzun değil mi ya..
hsg nın temiz çıkmasına sevindim canımcım minnoşlar gelecek Allahımın izniyle sen hiç endişe etme annesiiiii

Kuzum masallah ohh tekmelesinler bol bol cnm hic bi sorun yok ya dr sana hormon vermk istemiyorum dedi inss hsg cekildi ya gelir bebisim cnm akisina biraktim inss gelirr doguma gideern burdaki kizlarin ismiyle beraber benim de ismimi aklindan gecir cnm

tekmelesinlermiiiiiiiiiii ikizmiiiiiiiiiii
ayyyyyyyyyy ne güzel maşallaaaaaaah yaaaa
canım kendilindenmi oldu klomenlemi veya tüpmü nasıllllllll ikiz ayyyy şahaneeee
azda kalmış sağlıklı hayırlı evlatlar olsun inşallaaaah

ayy evettt doğuma daha var ama şayet ozamana hamile kalamzsak unutmazsan adımızı ıkınnnnnnnn

öyle dua etmeyin kızlarrr mide bulantısıyla 3ay serum yedim kusmaktan içim dışıma çıktı o bişey değil kustukça şükrdiyordum Rabbime ama kustukça rahim kasıldığı için bebişlerime bişey olacak korkusu yaşadım tam 3ay her lavaboya gidişim de Allahım korudu olmadı ama inşallah rahat bir hamilelik geçirirsiniz inşallahhhh
Asbecim cnm calisiyomusun hala
yok canım raporluyum evde yatıyoruz devamlı bu ayın 18inde de doğum iznime ayrılacağım inşallahhhhh

doğru reflüm var benimde zor bulantı çok yaşarım şimdi demesi kolay ama zor gerçektende
Allah yardım etsinnn kızlar
ben kaçtım kızlar

Cnm ohh dinlen cnm saglikla dogurmayi nasip etsin cnm Rabbim kolay dogum versin kendine dikkat et cnm ben cikayim artik tatlim opuyorum çooooookkk

not alacağım canım giderken hepinizin ismini ki unuttuğum kalmasın
sorun yoksa bekle canım doğru söylemiş dr. Rabbim zmanını bekliyordur sen stres yapma yeter
evet canım ikiz aşılama ile kavuştum miniklerime inşallah sağlıkla hayırla zamanında kucağımıza da almayı nasip eder Rabbim inşallah kalırsınız da gerek kalmaz ama listeme sizleri de yazarım tabisiiiiii
aminnnnn darısı sizlere inşallahhhhhhh

Koptum yaa tabii alırım canım lak laktan iyi iş mi olur

Sorma aynın düşünceler bendede var.. Eşimin aile tarafına gidiyoruz yarın tüm hamileler yan yana gelecek ben kendimi kesin kötü hissetcem hayrlısı böle tabiki inancım sonsuz ama üzülüyorum işte.. Kıskanıyo gibi oluyorum buda beni sinir ediyo hiç öle olmadım şimdiye kadar

14 şubat totemine bende geleyim bari yawwww olmadı 18 şubat doğum günüm belki yavrum annesine hediye gelir

Hoş geldinnn

Benim bu ay olmazsa 14 subat toteminee ben de giriyorumm o olmadi dunya kadinlar gunu o olmadi anneler gunu o olmadi babalar gunuu her turlusune varimmm

Peşine benide al canım sen nereye be oraya yeterki gelsinler

Benide benide geçir ismimi içinden unutma olur mu?
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah

Allahimm biz bu umudu bu enerjiyi birleşip baska biseye verseydik dünya şu anda cok farkli biyer olurdu

sosyalimmm kızz kasım toiğimize bi bakim dediydimmmm
biz bıraktıktan sonr baktınmı hiç kaç kişi hamileyim yazmışşşş
azapta hamile galiba kızzzzzz

Baktim ama bulamadim kuzum yaaa, azapta hamilyse Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…