Ağlayakta gözden mi olak???

hehehehehehe bu ne yaaaa kızlar hakaten başka bişey yokkkkk

Kizlar iste geldim burdayim
Fundacim cnm okuldaydim ancak gelebildm eve cnm yogundm yani
Sosyalim nasilsin ne test yaptrmissn ??
Benayim cnm ellerine saglik ne guzel olmuss yaa
Aysecim inss gececk rahat gunler geleck
Hkbinici cnm gecmis olsun herkes hasta yaa bnm de daha yeni geçiyo
Yelizcim inss hamissindr digerleri de catlar. Millet ne kadr da kötü düşünüyor

ohhh maşallah kızzz herkesi sıradan geçirmişşşş
biz gördün gibiyiz sende ne var ne yok gelişme varmı

ohhh maşallah kızzz herkesi sıradan geçirmişşşş
biz gördün gibiyiz sende ne var ne yok gelişme varmı

evet tatlim okudum tum sayfalari kimseyi atlamiym dedim
Yok cnm simdi adet donemindym merakla umutla bekliyorummm cnm ovulasyon testi almayi dusunuyorum ama bakalim
Seninde yarin kontrolun var inss guzel haberlerle gelecksn cnm

14 şubat totemine bende geleyim bari yawwww olmadı 18 şubat doğum günüm belki yavrum annesine hediye gelir

Eki Görüntüle 917999

hehehehehehe bu ne yaaaa kızlar hakaten başka bişey yokkkkk

burayıda unutma ama

hoş geldin canım, iş güvenliği için geldilerde sağlık taramasından geçtik kanı ne için aldılar sormadım ama

Totem tutar ins ama bnmki 28 ocakta olmdn olsn evlilik yildonumumz 26 si batim bakalim Rabbim hediyemizi gonderir inss

evet tatlim okudum tum sayfalari kimseyi atlamiym dedim
Yok cnm simdi adet donemindym merakla umutla bekliyorummm cnm ovulasyon testi almayi dusunuyorum ama bakalim
Seninde yarin kontrolun var inss guzel haberlerle gelecksn cnm

14 şubat totemine bende geleyim bari yawwww olmadı 18 şubat doğum günüm belki yavrum annesine hediye gelir

burayıda unutma ama

hoş geldin canım, iş güvenliği için geldilerde sağlık taramasından geçtik kanı ne için aldılar sormadım ama

çok düşüncelisin canımmm
canım faydası var testin, ben göremedim ama tam çizgiyi
belirtiler daha iyi yol gösteriyo bende
canım yarın yum. ne boyutta çoook merak ediyorum gerçekten
ama çatlayacakmı iğneylemi ne dicek bunuda çok merak ediyorum

gel canım gel inşallah max. 2 ay içinde hamişiz gibi düşünelim

kızzzz yarın gelmese ne olcak sanki düzelcek monotonluktan kurtulcak

Benim bu ay olmazsa 14 subat toteminee ben de giriyorumm o olmadi dunya kadinlar gunu o olmadi anneler gunu o olmadi babalar gunuu her turlusune varimmm

yumurtan tam kıvamına gelmiştir inşallah

kızlarrrrrrrrrrr hesap yaptım benim bat şaşmıyor yaaaaa şubattaki tam 14 şubata geliyoooooooooooo
bunda tutmazsa rahim filminden sonra belkiiiiiiii
ama ondada korunmamı vardı pehhhh

Totem tutar ins ama bnmki 28 ocakta olmdn olsn evlilik yildonumumz 26 si batim bakalim Rabbim hediyemizi gonderir inss

buldum seniiiiii nasılsın yavrukuşum 26ocak he sabırsızlıkla bekliyorum
bana doğum günü hediyesi geldiler sizede yıl dönümü hediyesi gelsin inşallahhhh canım

Sagol cnm bnm aliyim o zmn testi.
Cnm merak etme yumoslar gelismistr bi kactane gelismstr inss

buldum seniiiiii nasılsın yavrukuşum 26ocak he sabırsızlıkla bekliyorum
bana doğum günü hediyesi geldiler sizede yıl dönümü hediyesi gelsin inşallahhhh canım

Tatlimm ya gecen gun sana yazicktm adim degisti diycktm sagol cnmbnm ozledim yaff inss cnmm inss 28 inde gelirler sen nasılsın nasil gidiyor bebisler iyi mi

kızlarrrrrrrrrrr hesap yaptım benim bat şaşmıyor yaaaaa şubattaki tam 14 şubata geliyoooooooooooo
bunda tutmazsa rahim filminden sonra belkiiiiiiii
ama ondada korunmamı vardı pehhhh

Cnm biz korunmadik ya dr oyle bisey demedi cnm

Cnm biz korunmadik ya dr oyle bisey demedi cnm

yaaaa süper ozamannnn
canım benim yum. gelişiyo diye tahmin ediyorum belirtileri yaşıyorum tam günlerinde
ama çatlamada sorun var bana göre
gerçi kasığım ağrıyo bazen
böle çok şiddetli bi anda ağrı atıncamı çatlıyo acaba ya:44:

Evet cnm olsa soylerdi cnm bnmde aklima takilan o acaba catliyomu diye dr seni cagirabilr catladigina bakmak icin

Tatlimm ya gecen gun sana yazicktm adim degisti diycktm sagol cnmbnm ozledim yaff inss cnmm inss 28 inde gelirler sen nasılsın nasil gidiyor bebisler iyi mi

Canım msj da 5 dk engeline takıldım az sonra yazıyorummm
Bebişler çok zorladı bizi ama şimdi büyüyorlar teyzesi artık evdeyiz zorunlu istirahat ediyoruz artık annelerine ne uyku uyutuyorlar ne nefes aldırıyorlar daha bu haftalardan bakalım 30lu haftalarımızda ne yapcaz
inşallah sende ve isteyen tüm arkadaşlarda Rabbimin izniyle tez zamanda yaşarsınız bu duyguyu Rabbim mucizenizi göndersin bu ay inşallahhhh
Sen nasılsın neler yapıyorsun?

Masallah cnm cnm Rabbim onlari ve seni korusun anneleri onlari o kdr beklediki mutlu oluyosundr seni rahatsiz edince cnm
Sag salim kucagina al cnm tatlim ben bildigin gibi is guc calisiyorum
Onun disinda dr umu degistim hic bi sorun yok dedi hsg cekildi ondada bisi cikmadi dr tedavi onermedi 1 sene daha sure verdi cnm hayirlisi ins tez ve hayirli zamanda gelir meleğim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…