sosyalimmm kızz kasım toiğimize bi bakim dediydimmmm
biz bıraktıktan sonr baktınmı hiç kaç kişi hamileyim yazmışşşş
azapta hamile galiba kızzzzzz
Tatlularım napıyosunuz ben memlekette olduğum için fazla giremiyorum biliyosunuz benim bu ay 2gün sürdü yine dönünce bi dr gitcem hamişimiz yok mu bu ay yoksam
Baktim ama bulamadim kuzum yaaa, azapta hamilyse Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah
Her zamanki gibi h.sonu sabahı kimse yokkkkkkk
kızlar doktordan geliyorum, çok fazla yumurtam oluşmuş bu ayı boş geçelim dedi dr. bende kabul etmedim
denemek istiyorum dedim
eminmisin üçüz bile olabilir dedi
evet dedim
pazartesi tekrar gidiyorum sabah
Her zamanki gibi h.sonu sabahı kimse yokkkkkkk
kızlar doktordan geliyorum, çok fazla yumurtam oluşmuş bu ayı boş geçelim dedi dr. bende kabul etmedim
denemek istiyorum dedim
eminmisin üçüz bile olabilir dedi
evet dedim
pazartesi tekrar gidiyorum sabah
gunaydinn fundam senden gelen hayirli haberi bekliyordummm.ucuz muuubir defada kurtulursunnn. sen bencede denemelere ara verme.kismetinde ne varsa o olur zaten. ayy cokk heyecanlandimmm.bat ne zamandii seninn
aysemm sanada günaydın canım nasılsın bulantıların biraz hafiflemiştir inşallah
Ayşemmmm canım benimmm biliyordum bi merak etse ayşem eder diyodummmm
ayyy evet içim kıpır kıpır ben sevindim dr. gülüyo diyoki eminmisin seeeen çok riskli sen olmayacak hissindesin ya hep öle düşünüyosun tutarsa bir tutar diyosun dedi
dedim ikizde olsa güzel olur eee üçüz peki diyor
bence bekleyelim biş sonraki ayda etki eder devam eder dedi
yok dedim iyi peki pazartesi yine gelde bakalım ne durumda dedi
kız çok heyecanlıyım bendeeee ayyyy
bat 19 ocak
bugün 12. günüm belirti yok daha akıntı ağrı filan
tahminime görede 6 sı yani ptesi yum. günüm
ayyyyy bölede güzel kızz takiple görücek o gün bugün çatlar dese bi 10 gün sonrada çağırıp baksa tutmuşmuuuu
günaydın canım bende burdayımbencede boş geçme bu ayı ikiz üçüz ALLAH ne verirse artık dene
canimsinn benimmmbiz sana hep demistik zaten.klomenle guzel seyler olacak diyee. sen yine kontrole gittiginde calisacagin gunu soyleyecek olmali doktor. ayyy ikiz olursaa yemede yaninda yatt hakkina en hayirlisi olsunn fundamm. ocak sonuu bebis yada bebislerin haberini alacaz insallah sen icini ferah tut yeterrrr
gunaydin fatmacimm. ben ayniyim cnmm.elimde surekli cubukla geziorum. su anda bile bi yandan elma yiyorum.midem bos kalinca daha kotu oluyotum. zaten nettende arastirdim. 9. hafta dahada agir geciyomus. ruh gibi yasiorum iste.bugun biraz temizlik yapmaya calisacam. evde hersey her yerdesen nasilsinn nasi gidioo
Günaydın kızlarrr
Fundammm çok sevindim canım olsun bakalım.. Allah nr verdiyse yeterki gelsin.. Daha bakalım çalışmaları artırında bu ay alalım şu güzel haberleri..
günaydın fatmammmmm evet yaaa çok heyecan yaptımmmm
pazartesiyi iple çekiyorummmm
ayşemmm en güzeli zaten biliyosun ya görüyosun ayyy orda yumurta olduğunu o çok güzel birde doktor derse şu günler çalışın
ama bana 3 günde bir der heralde korkudan hepsi ulaşır çatlar filan
ısrarla birde bekleyelim derse yaaa :44:
bebişlermiiiii ayyyyy
eşime diyorum hemen diyo ikizmiii e süperrrr aaa sakın beklemeyelim yokk olsun
e üçüz dedim sustu
ayşem boşver yaa temizliğiii offf bi gitmek bilmedi şu bulantılar yaaa
ama ben diyim sana kışa denk gelmesi iyi oldu ayşemmm içerde geçiriyosun tam böle hafiflediğinde karnın çıktığında mis gibi bahar havası olacakk4. aydan sonra en rahat dönemmiş ya bişey anlamıyomuşsunn eminim öle olurrrr
Gunaydin kizlar
Fundamm kizzz ikiz oluyomus bidee bi tasla iki kus ohh ayy ne guzel haber sabah sabahh
kismetinde ne varsa o olacak ztn fundam. klomen tedavisi cogu kiside olumlu sonuc veriyor hep duyuyorum.birde senin bi sorunun yok.sende extra olumlu etkisi olacak
evet cnm herkes ole diyor. su an tek dilegim o gunleri gormekkkk
ev cok dagildi. yavas yavas yapmam lazimm. :26: oyle yalandan yapicam ztn
hatta ben yavas yavas baslayayim.esimde ogleden sonra gelecek. o gelmeden bitireyim bari
arada gelirim yine kizlarrr.benay ve lizo sizide opuyorummmmm
canimsinn benimmmbiz sana hep demistik zaten.klomenle guzel seyler olacak diyee. sen yine kontrole gittiginde calisacagin gunu soyleyecek olmali doktor. ayyy ikiz olursaa yemede yaninda yatt hakkina en hayirlisi olsunn fundamm. ocak sonuu bebis yada bebislerin haberini alacaz insallah sen icini ferah tut yeterrrr
gunaydin fatmacimm. ben ayniyim cnmm.elimde surekli cubukla geziorum. su anda bile bi yandan elma yiyorum.midem bos kalinca daha kotu oluyotum. zaten nettende arastirdim. 9. hafta dahada agir geciyomus. ruh gibi yasiorum iste.bugun biraz temizlik yapmaya calisacam. evde hersey her yerdesen nasilsinn nasi gidioo
sağolll benayımmm çok heyecanlıyım gördüm ya orda yumurtaları yanyana bisürü büyüklü küçüklü
benaycımmm bence sende gel benim doktora yada hastaneye
bak ben orda sadullah yesevi vardı acaba gitsemmi diyodum çok iyiymiş
bugün gördümm benim dr. vizitteydi geç geldi o sebilden su doldurdu şişesine bir tatlııııı adammm
aksanı bozuk kabilli öle tatlı konuşuyokiii ayyyy 5 yaşında bebekmisiniz siiiz bu ne çizgi film açmışsınız al kumandayı seç beğen dedi
nasıl espriler yapıyo
çok sevdimmm
benim doktorda çok tatlıydı bugün soğuk değildi hayret
canım benim ya Allah yardımcın olsun az kaldı geçecek inşallah.bende napiyim bugün işteki son günüm çok heyecanlıyım yarından itibaren evimde olacam benim evde berbat durumda artık yavaş yavaş yapacam bişeyler sende kendini çok yorma
Ayy inşAllah canım.. Sende sonuç alalım bende zaten şu anda bişi yok ki keşke olsa da gitsem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?