Ağlayakta gözden mi olak???

yakalanma kaç kızzzzzzzz
sağol canımmm düşünmene çok sevindimmmm
inşallah tutar canım napalım üçüz olsun demi

Ucuz olursa bidaha seni buralarda gorene askolsun fundos :))

iyiyim canım sen nasılsın öpüyorum seni
Fatmacımm darısı başımaa ohhh evdesin nasılsa hergün biyeri yaparsın rahat olll

benaycımm seninde yum. az kaldııı ozaman ben bi gidişata bakim sende başla erteleme
amin canım inşallah sende bebişlerine hamile kalırsın bu ay ondan sonra evde rahat rahat dinlenirsin

Bulansın kusayım kalkmayım diyen fundayı işte o zaman görürüz 3 üz olunca

Ucuz olursa bidaha seni buralarda gorene askolsun fundos :))

iyiyim canım sen nasılsın öpüyorum seni

amin canım inşallah sende bebişlerine hamile kalırsın bu ay ondan sonra evde rahat rahat dinlenirsin

Bulansın kusayım kalkmayım diyen fundayı işte o zaman görürüz 3 üz olunca

kız şaka maka kafayı yerim haaaa
düşünsenize hepsi çatlıyo ve hepsi hücum marşı eşliğinde amaninnnnnnnnnnnn

Kız geçen tv de kadınında böle iğneyle mi tedavi ile mi ne beşizleri olmuş kadın yardım istiyodu maddi zor diye yazık..

Artık senide tvde görürmüşüz yardım edinnn diye.. Kadın diyo ki bide çete kurdular 3 tanesi yaramazmış

beşizmiiiiiiiiiiii bende şuan 5 yum. vardııııııııı :18::18:
Allahın işine karışılmaz ama bana çok bekledin al sana mükafatı diyomuş

çetemiiiiiiii
yaaa birde riskli ama 9 ay gebelik öleeee
şimdi öle diyorumda ozaman ne düşünürüm bilememde
hani alınmıyomu fazlaysa iki tane bırakılsa :44:

Ayyyy boş gecelim ne demek yaa carpiverseydin bitane ohhh tabii onlar icin soylemek ne kolayy sen bi senedir bitanesini tutturmaya calisiyon bikac tane olmuş kaçar mi hicc ayy cok sevindimm fundoşumm pazartesi catlayip catlamadigina mi bakicak??Pekii boyutlari nasildi 20 mm civari miydi hepsi dee ayy ne guzel haber yaa ohhhh

Günaydın canlarım

Fundoşum üçüz mü inş hadi bakalım hamişlerimizin bulantıları nasıl en kısa sürede biterde inş hamileliklerinin tadını çıkarırlar hepinizi kocaman öpüyorum

Hahahah fundoşş üçüzz hamile kal daa gorurum senii bidaha klomenin k sinii kadinlar kulubunun kk sini agzina almazsinnn
Amaann kizlarr olacagi varsaa allahın takdirii ama şansin yuksek fundoşum 5 tane ne demekk hazine yahuu Allahimmmm olcakk bu ay olcakk fundoş sakın gün aşırı falan duşunme 24 saat gecirmeden yapp boynuz pekmezini ve iliskiden iki saat once sert türk kahvesini icirr gebertirim senii canla başla calisacaksinn raporunu alacam hergun haa bir yumurtayla hamile kalma şansi ayda %10 kenn senn onu %50 yaptin şuanda hadii goreyimm seniii

Günaydın canlarım

Fundoşum üçüz mü inş hadi bakalım hamişlerimizin bulantıları nasıl en kısa sürede biterde inş hamileliklerinin tadını çıkarırlar hepinizi kocaman öpüyorum

he kızzzzzzzz ısrarla yok olsun diyorum ya kadın şaştı kaldı ama çok bekledim bi ay beklemek istemiyorum dedim
riskli ve çok olursa napacan diyo hala olmazki dedim
neeee nerden biliyosun aaaa diyor
yaaa boyutlarını sölemedi sormadımda bak yaa
ptesi acaba artış olurmu onamı bakıcak peki ilişki demedi gir girme
napim yarın kociş gelince çalışalım değilmi çatlar matlar tam denk gelir kontrolde
bide sağdamı soldamı bak bunada dikkat etmedimm

sabom hatta beşiz
inşallah hepimiz bu ay hamileyiz
sende şimdi kocişi özledin yaaa bu özlemle güzel bişeyler çıkabilirrr

Yazdım canım ismini Allah razı olsun tez zamanda sizlere de yasatsin Rabbim insallahhhhh

Senn riske atmaa her gece mutlaka calisma olsun kusumm sadece pekmez falan takviyeni yap ama gunde 2 kez sakin haa ozaman boş gecmis gibi olur bi farki kalmazz sakınn ama sakınn boş gecirme hicbi gunu bide pazartesi bakarsin catlamis olur belli olmaz oyizden sen garantiye al işini
Ya fundacikk cok heyecanlandim haa gercekten şansin yuksek bakk inan banaa Alahin izniyle insallah olucak bu ayy wuuhuuuuuuu

kızzzzz he valla
zaten direk doktor yaaaa yaptı ben bi tırsttım nolduuu dedim
ya bu klomeninde böle gıcıklıkları var işteee dedi
korktummm
dediki çok yumurta oluşabiliyo
kız kistte yapabilir dimiii

kız çatlamada sorun var galiba yaa benim yum. oluşuyo gibi geliyo bana normaldede ne bilim

% 50 mi kızzz kanatlanıp uçacam şimdiiiiiiiiiiiii

kız bide doktor çatlamayıda görüyomuu makinede ayyy meraktan ölüyom

:92: ayy yerimde duramıyommmm :124:
kızzzz çok heyecan yaptımmm
yarın geliyo sabah yola çıkıyoar bu gece annemlerde kalcam geçerken alıcak beni
yarın gece bi çalışma olur zaten 3 gün ayrı kaldık özlemişizdir
doktor anlarmı kızzzz
pazartesi ne dicek iğne vercekmiii meraktan ölüyom
ya bidaha çağırırsa ertesi gün işyerindekilere ne dicem yaaa çok utanıyom

Kız bu jel sürüyo ya o zararlı değilmi
yalnız bu defa canım hiç yanmadı alıştım galiba normalde çok kasılıyodum ve canım yanıyordu
bu arada bu ayşemin jelini bu ay kullanmayacam su bazlı zararı yok ama olsun dr. sorcaktım utandım gne

Allahimm isyerindekiler diyo yaa
Canim doktor not aldi mi yada hemsiresine yazdirdi mi iste sag overde şu capta sol overde şu çapta diye??
E tabi belli olur catladiysa gorunmez yumurta o da sana catlamiş der.Belki daha kucuklerdir doktor oyizden pazartesi cagirmistir ozamana daha buyurler diye iste keske boyutlarini sorsaydin 20 mm falan oldu mu catlamaya hazir durumda oluyolarr.Bakalimm pazartesi de gitt de anlariz ne icin cagirdigini bugunn senin kacinci gunun 13 falan oldu mu?bide adet döngün kac gundu.
Ay sen de bi takmissin catlamiyo diye allah allahhh catliyodurr merak etmee pazartesi gidince guzelcene sor herseyi igneyi de sorr kafandakini de sor catlamama olabilir mi bende diye ayy gitmiş doktora bu da ayni kardesim gibi bisey sormadan gelmiş
Ben varyaa oyle soru soruyorum ki adam insanin yaratilişindan başlamak zorunda kaliyo anlatmaya okadar detaya giriyorum ki

Doktra gidiyo utandım diyo yaa.. Kız sorayın ya bizde kullanıyoruz jel. Bak pazartesi unutma sor hatta not al bak kağıda ne sorcaktım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…