Gunaydinnnnn
Ne guzel haberler var fundosss kizz üçüzz oluyomuss super olurcnm inss olacak ay heyecanlandm valla
Benay ayse fatma liz yeliz sosyal canlar gunaydin
Ben kacaym fundosa bakiyim diye girrdm kociste evde yakalanmiyakoptmmmm
iyiyim canım sen nasılsın öpüyorum seniGunaydinnnnn
Ne guzel haberler var fundosss kizz üçüzz oluyomuss super olurcnm inss olacak ay heyecanlandm valla
Benay ayse fatma liz yeliz sosyal canlar gunaydin
Ben kacaym fundosa bakiyim diye girrdm kociste evde yakalanmiyakoptmmmm
amin canım inşallah sende bebişlerine hamile kalırsın bu ay ondan sonra evde rahat rahat dinlenirsinFatmacımm darısı başımaa ohhh evdesin nasılsa hergün biyeri yaparsın rahat olll
benaycımm seninde yum. az kaldııı ozaman ben bi gidişata bakim sende başla erteleme
Ucuz olursa bidaha seni buralarda gorene askolsun fundos :))
iyiyim canım sen nasılsın öpüyorum seni
amin canım inşallah sende bebişlerine hamile kalırsın bu ay ondan sonra evde rahat rahat dinlenirsin
Bulansın kusayım kalkmayım diyen fundayı işte o zaman görürüz 3 üz olunca
Kız geçen tv de kadınında böle iğneyle mi tedavi ile mi ne beşizleri olmuş kadın yardım istiyodu maddi zor diye yazık..
Artık senide tvde görürmüşüz yardım edinnn diye.. Kadın diyo ki bide çete kurdular 3 tanesi yaramazmış
Her zamanki gibi h.sonu sabahı kimse yokkkkkkk
kızlar doktordan geliyorum, çok fazla yumurtam oluşmuş bu ayı boş geçelim dedi dr. bende kabul etmedim
denemek istiyorum dedim
eminmisin üçüz bile olabilir dedi
evet dedim
pazartesi tekrar gidiyorum sabah
Ayyyy boş gecelim ne demek yaa carpiverseydin bitaneohhh tabii onlar icin soylemek ne kolayy sen bi senedir bitanesini tutturmaya calisiyon bikac tane olmuş kaçar mi hicc ayy cok sevindimm fundoşumm pazartesi catlayip catlamadigina mi bakicak??Pekii boyutlari nasildi 20 mm civari miydi hepsi dee ayy ne guzel haber yaa ohhhh
Günaydın canlarım
Fundoşum üçüz mü inş hadi bakalım hamişlerimizin bulantıları nasıl en kısa sürede biterde inş hamileliklerinin tadını çıkarırlar hepinizi kocaman öpüyorum
Yazdım canım ismini Allah razı olsun tez zamanda sizlere de yasatsin Rabbim insallahhhhhKoptum yaa tabii alırım canım lak laktan iyi iş mi olur
Sorma aynın düşünceler bendede var.. Eşimin aile tarafına gidiyoruz yarın tüm hamileler yan yana gelecek ben kendimi kesin kötü hissetcemhayrlısı böle tabiki inancım sonsuz ama üzülüyorum işte.. Kıskanıyo gibi oluyorum buda beni sinir ediyo hiç öle olmadım şimdiye kadar
Hoş geldinnn
Peşine benide al canım sen nereye be oraya yeterki gelsinler
Benide benide geçir ismimi içinden unutma olur mu?
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah
he kızzzzzzzz ısrarla yok olsun diyorum ya kadın şaştı kaldı ama çok bekledim bi ay beklemek istemiyorum dedim
riskli ve çok olursa napacan diyo hala olmazki dedim
neeee nerden biliyosun aaaa diyor
yaaa boyutlarını sölemedi sormadımda bak yaa
ptesi acaba artış olurmu onamı bakıcak peki ilişki demedi gir girme
napim yarın kociş gelince çalışalım değilmi çatlar matlar tam denk gelir kontrolde
bide sağdamı soldamı bak bunada dikkat etmedimm
sabom hatta beşiz
inşallah hepimiz bu ay hamileyiz
sende şimdi kocişi özledin yaaa bu özlemle güzel bişeyler çıkabilirrr
Hahahah fundoşş üçüzz hamile kal daa gorurum senii bidaha klomenin k sinii kadinlar kulubunun kk sini agzina almazsinnn
Amaann kizlarr olacagi varsaa allahın takdirii ama şansin yuksek fundoşum 5 tane ne demekk hazine yahuu Allahimmmm olcakk bu ay olcakk fundoş sakın gün aşırı falan duşunme 24 saat gecirmeden yapp boynuz pekmezini ve iliskiden iki saat once sert türk kahvesini icirr gebertirim senii canla başla calisacaksinn raporunu alacam hergun haabir yumurtayla hamile kalma şansi ayda %10 kenn senn onu %50 yaptin şuanda hadii goreyimm seniii
Senn riske atmaa her gece mutlaka calisma olsun kusumm sadece pekmez falan takviyeni yap ama gunde 2 kez sakin haa ozaman boş gecmis gibi olur bi farki kalmazz sakınn ama sakınn boş gecirme hicbi gunu bide pazartesi bakarsin catlamis olur belli olmaz oyizden sen garantiye al işini
Ya fundacikk cok heyecanlandim haa gercekten şansin yuksek bakk inan banaa Alahin izniyle insallah olucak bu ayy wuuhuuuuuuu
:92: ayy yerimde duramıyommmm :124:
kızzzz çok heyecan yaptımmm
yarın geliyo sabah yola çıkıyoar bu gece annemlerde kalcam geçerken alıcak beni
yarın gece bi çalışma olur zaten 3 gün ayrı kaldık özlemişizdir
doktor anlarmı kızzzz
pazartesi ne dicek iğne vercekmiii meraktan ölüyom
ya bidaha çağırırsa ertesi gün işyerindekilere ne dicem yaaa çok utanıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?