Ağlayakta gözden mi olak???

Doktra gidiyo utandım diyo yaa.. Kız sorayın ya bizde kullanıyoruz jel. Bak pazartesi unutma sor hatta not al bak kağıda ne sorcaktım diye

Jel ne yaa ben bilmiyorumm

yok kızzzzz hiçbişey demediiiii
bugün 12. günnn
27 gün
kızzz acl yazıyom iş çıktı dışarı çıkyoz dönmem daha heralde buraya annemlerden girerim akşam talette evde tüh ordan nası gircem telden zor oluyo bilg. var ama kullanıcıda çok
neyse
benayım sorayım ptesi
çok heyecalıyımmm

jelle ayşenur hamile kaldı yeloo
çok kalan var gleitgelen adı gir bak
bide çok rahat oluyo
gerçi ben onu sürdüm ertesi gün kocamaaan ilthaplı sivilce çıktı ondanmı bilmiyom
seviyom sizi kızlarrrrr

Keşke kullanmasak ama olmuyo nedense yani biz mecburiyetten kullanmak zorunda kalıyoruz.. Rabbim büyük biliyo durumu olacak inşAllah..

Eltim hamile demiştim ya bugün öğrendiler kızları olacakmış ağzı kulaklarında geziyorlar onlar adına sevindimde içimde burkuldu nedense.. Biz acaba ne zaman yaşıycaz..

Neee 27 mii bugun 12. Gun muuu fundoşş kocann gelmedenn pekmezi yemeye baslasinm sakin vakit kaybetmee kizz gelmiş yaa yumurtlaman benim de 26 gun yaa ben 13. Gun yumurtladimmm
Gule gule canmmm kolay gelsinn

En kisa zamanda insallah canmm
Benim eltim de benden 3 yaş kucuk ikinciye hamile kalmaya calisiyo
Ben hala o jel neden kullanilir neden ihtiyac duyulur anlamadim kiğızzz siz ön sevişme yapmadan direkt olaya mi giriyonuzz ondan mi acabaa yoksa o kendiliginden şey oluyo yani kadinda dogal yollardan ayy daha fazla konuşamiyycamm

Kız önü arkası yok yapıyoruz tabiki ama ıslaklıj yetmiyo açtırma benim ağzımı kapanmayacak

benay_06 canım hoşbulduk
kızlarrrrrrrrrrr hesap yaptım benim bat şaşmıyor yaaaaa şubattaki tam 14 şubata geliyoooooooooooo
bunda tutmazsa rahim filminden sonra belkiiiiiiii
ama ondada korunmamı vardı pehhhh
ya senin yazıyı görünce ben zaten 2 ocakta adet oldum zamanında olursam 2 şubat ama benim vucut kafayı yedi 35-40 oluyor 14 şubata yetişirim herhalde

İnşallah iyisinizdir kızlar
biraz kendime geldim selam verip gideyim dedim, henüz haber yok sanırım kimsede inşallah açtığımda halaylarınızı görürüm.
Sağlıklı ,bebişli seneler hepinize

hayırlı akşamlar bayanlar nasılsınız bakalımbende bebiş isteyen anne aday adayıyımmmmmmmmmmm 4 yıldır bekliyorum bebişimirabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah

buarada sosyalim nirde yaaaaaaaa merak ettim onu:26:

Hosgeldin cnm
Hayirlisiyla Allah hepimize nasip etsinn insallah
Sosyal bugun ugramadi valla pazartesi mesaii ile birlikte burda olur

İnşallah iyisinizdir kızlar
biraz kendime geldim selam verip gideyim dedim, henüz haber yok sanırım kimsede inşallah açtığımda halaylarınızı görürüm.
Sağlıklı ,bebişli seneler hepinize

Hosgeldin cnm
Hayirlisiyla Allah hepimize nasip etsinn insallah
Sosyal bugun ugramadi valla pazartesi mesaii ile birlikte burda olur

Sedd ozlettin kendinii. Arada ses verr:) ins sende hemen toparlarsin kendini. Opuyorum cnm.

Yelizcim nasilsinn? Artik burda isler baya kesat. Topigin canlanmasi lazimm. Batlar hemen gelsin sonrada bebisler

Pofuduknaz hosgeldin cnm. Rabbim seninde gonlune gore verir insallah..

kızlar ben geldim malum evdeki kota dolduğundan çok gelemiyorum hafta içi buraya sınırsız netimizde daha bağlanmadı wından giriyorum

fundoşş yazdıklarını okudum kığğızzzzz 5 iz mi geliyorrrr ayy hadi inşallah sağlıklı sıhhatli olsunda evvel Allah üstesinden gelirsin

pofuduğumm hoşgeldinnn

yelizimmmmm, ayşemmmmm benoşummm sedoşummm

Hosgeldinnn sosyalimmm. Nasilsinn. Ozledim valla hepinizi. Dogru duzgun giremiorum artik

Kizlaarrrr, soktayimm,hala adet olmadim dedim, amaa karnm agriyo, test yapalim dedim bi baktim aninda cift cizgi, sonra 2. Baska test yaptik o da çift, cikti, cook saskinimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…