Ağlayakta gözden mi olak???

Adet gunum ya yarin ya oburgun.Gercekten erken oldugunu mu dusunuyosun :)

Evet yelizcim adet gunun 1 gun gecmesi lazim en az nereyi okursan oku aksini belirten bi doktor yok. Erken ogrenenler istisna. Bende erken ogrendim ama adetlerim duznsiz ve dongusu cok uzundu. Snin kisa anladigim kadariyla ve duzenli

Selam kızlarrr

Valla canlarım erkekler hep aynı o yüzden boşverip ne halleri varsa görsün diyeceksiniz sonra nasılsa tıpış tıpış gelecekler.. Size anlayış ve yardımcı olmaları gerek..

Yelizim sende sıkma canını canım.. Hayırlısı olsun öncelikle ve testte yapma bekle bence.. Adetin üstünden bi 4-5 gün geçsin hele

Canlarımmm nasılsınız yelizim üzülme hayırlısı olsun çok sık yaptın test yaaa sende
biliyorum zamanlama test herşey tamamdı olacağına inanıyo insan öle olunca bende geçen ay belirtilere göre ve sıkı çalışmamız kürler etkili olur dedim çok umutluydum ama olmuyo işte niye anlamadım ki bende bişey var bi sorun var ama ne
yarın ola hayrola canım bakalım bat gerçekleşecekmi
inşallah testler yanılıyordur

bende çok stres yapmaya başladım nolacak çok merak ediyorum çoğul gebelik mi yine olmayacakmı tutacakmı
yüksek ihtimal bu defa diyorum sonra ya çatlamazsa yine iğne ile bile çatlamayan varmış
bu düşünceler beynimi kemiriyo resmen

özay tebrik ederim.
lizom ayşemmm siz bu ara çok hassassınız ilgi bekliyorsunuz e erkeklerde malum hödük
erkekler böle hasta üzgün kadın görmeyi çekemiyolar ondan sıkılmışlardır belkide
onlar bizim gibi hassas düşünemiyorlar
hep karşılarında eğlenceli gülen ilgili eş istiyolar

benimkide yolda 5 gibi gelip alacak geçerken annemlerdeyim
benim bugün 13. gün ama daha belirti yok bu akıntı olayı niye acaba yaaa

merhaba fundamm,benayimm evet cok haklisiniz. surekli bakimli,guleryuzlu ve onlari eglendirmemizi istiyolar.aman neyse yaaa dusunmek bile istemiorum artik.
fundam neden bu kadar kendini uzuyorsun. dur bakalim. yarin doktor ne diyecek. biraz icine ferahlik ver.aksamda esin geliyorr.ozlemissinizdir simdi birbirinizii. onu dusun sadece

Evet yelizcim adet gunun 1 gun gecmesi lazim en az nereyi okursan oku aksini belirten bi doktor yok. Erken ogrenenler istisna. Bende erken ogrendim ama adetlerim duznsiz ve dongusu cok uzundu. Snin kisa anladigim kadariyla ve duzenli

Evet canm duzenlidir benim.Bakalim bekleyip gorcezz :)

Yaa napimm fundoşumm keske insanin elinde olsaa şimdi inadına gecikir adetim :)
Canmm yumurtlama donemi akintin olurr
O yumurta catlayacak canmm oyle seyler dusunme hicbi gunu de es gecme bakk yarin da bi git bakalim
Ne dicek doktorr

Yaa napimm fundoşumm keske insanin elinde olsaa şimdi inadına gecikir adetim :)
Canmm yumurtlama donemi akintin olurr
O yumurta catlayacak canmm oyle seyler dusunme hicbi gunu de es gecme bakk yarin da bi git bakalim
Ne dicek doktorr

aman bakım yapsanda hayırdır noldu böle derler uyuz şeyler evet yaaa bırakacan kendi hallerine anlayışsız şeyler
bulantın geçtimi canım inşallah azalmıştırrrr
ayy ayşem napim kız 5 yumurta var ya tutarsaaa
ayyy inşallah olur yaaaa birde yarın doktor ne dicek merak ediyorum ya derse çoğalmış durduralım yapma bişey ben bu gece çalışma yapim değilmi

yelizim stresten gecikebilir napalaım hayırlısı geleceksede gelsinki hemencik yeni çalışma takvimine bakalım.
sana tavsiyem bu soğan kürü ikinci aşamayıda yap 10 günlük olanı
e kız 13. gün yum. dönemi iştee çatladığındamı olcak akıntı
ben bu geceyi boş geçmim demi ayyyy

Evet bugun aklima geldi ikinci sogan kürü bir sonraki adete 10 gun kala mi yapiliyodu yoksa yine adet olunca mi baslayayim?
Yahu sen birakk catladi catlamadi akinti bilmemne olayini sen sabah aksam pekmezini icirr her gun calisma yapp en az bi hafta boyunca

evet canım bu adetten sonra yapacan aynen 10 gün kala
doktor günaşırı derse yaaa kız hergün yaparsak kesin üçüz

Aman bulantilar ayni cnm. Midem bos kalinca ogurmeye basliorum. Birde bu halde o ustume gelio.
Canim sen bu aksam calismani yap. Allahin dedigi olur. Icini ferah tut. Yelizin dedigi gibi geceleri bos gecirme:)
Benim simdi yemek yapmam lazim kizlar gozum burada amaaa

Son düzenleme:
evet canım bu adetten sonra yapacan aynen 10 gün kala
doktor günaşırı derse yaaa kız hergün yaparsak kesin üçüz

Doktorlar gun aşiri diyolarr genelde ama saglam besin takviyesiyle bence her gun
Buarada şunu da soylemeden geçemiycem benim ilk kez adet oncesi 1 haftadan beri yogun sarı akıntım var baya bi sarı yani
Bu da beni düşündürtüyor biyerlerde okumuştumm

sende boş tutma canım mideni
annene git canım onda kal kalsın bi başına aaa ne üstüne geliyor anlamadımki
doğru diyosun Allahım hayırlısını versin hepimiz içinnnn ama çok meraktayımmm nmolcak diyee
ben bu geceyi boş geçirmim evet 3 gündür görmüyom jelede gerek olmaz ,inşallah
bu arada bu jel olayınada kızıyorlar yani jel kolaylaştırıyo diye memnunda şey olmuyo diyede ne tuhafsın yaaa diyo bizde ozaman bozuşuyoz herşeyimize bişey buluyolar beğenmiyolar
canım kolay gelsin

aaa gerçekten bak bu belirtiiiii ayyyyyyyyyyy inşallaah kızzzzzzzzzzzzzzzzzz
şöle bi halay çekek şurda

Onum aynısı geçen ay bendede oldu canım yinede çok umutlanma ama inşAllah bebektendir

Hee geldi mi kocan kığızzz
Ay aysede olmus mu acabaa sarı akıntı gelse de sorsamm bikcak artik bendenn

Heee afyona has meşhur herşeyden getirmiş çok kilo allacammmm
çokmu oluyo kızzz

Amaann ye ye enerji verirr harcarsin sen bisey olmaz kilo almazsinn
Yok kiz oyle cok fazla degil ama degisik yani su gibi degil de yogun geliyo baya hissedilcek sekilde
Bide normalde oluyomuydu adete yakin bilmiyorum sizde ıslaklık oluyomu alt tarafta?bende 1 haftadir var daha onceden dikkat ettigim bisey degildi oyuzden bilmiyorum
Ya biyandan dusununce hcg degeri kanda belli bi seviyeye ulasimca idrara geciyo sonucta.Sitede baktim adet gunu 100 kusurlerde olanlar var e bu idrara gecmesi zor tabi testte cikmaz.Hani dedim oyuzden bugun negatif cikmasiyla umudumu kaybetmeyeyim adet gecikmesi olursa tekrar yaparim artik.yarin yapmicam test

eritirsin diyosunnn
bende geçen ay 2 kez oldu öle koyu sarı çok umutlandım tabi
adete yakın olmuyo bende sonrasıda
sadece yum, zamarı
yarın yapma beklee gecikirse yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…