eritirsin diyosunnn
bende geçen ay 2 kez oldu öle koyu sarı çok umutlandım tabi
adete yakın olmuyo bende sonrasıda
sadece yum, zamarı
yarın yapma beklee gecikirse yap
Yok yapmicam yavrum
Yada tepem atarsa gidip kan testi yaptirabilirim :)
Dur hele günün geçsinn
Yelizimm ask olsun,ne bikmasiistedigin kadar sorabilirsin. Benim her adet donemimden 4-5 gun oncesibde beyaz akintilarim olurdu. Hamile kaldigim ay adet donemine yakin hic akintim olmadi.gunum gectikten sonra akintilar basladi.ama bu akinti olayi herkeste cok farkli. Sen bence test yapma akisina birak. Yada Bize belirtilerini soyle hergun,test yapip yapmayacaginada duruma gore karar veririz birlikte:)
Fundos gecen yazdigin seye cevap veremedim bi turlu. Siddetli kasik agrisi iyiye isaretmis yaa. Benimde hamile kalmadan bi ay once kasiklarimda oyle siddetli agri olduki.hic boyle olmazdi nefes bile alamadim.ondan sonraki ayda hamile kaldim. Seninde oyle olursa bu ay hamilesin ins:)
yelizim sen nasılsın kimseler olmuyor galiba bu saatlerde test yapmışsın üzülme ama belki daha idrara geçmemiştir biraz bekle bencede inşallah bebişin seninledir
Günaydınnn canlarr
Çok soğuk yaaaaaaaaaaaaaaa... Servis beklerken bir ilk yaşadım resmen saçlarım buz tuttu.. Kendi resmimi çektim baktım sanki ihtiyar biriyim saçlarım bembeyaz :2:
Sizler nasılsınızz?????
sen nerdeydin ki
bu arada test sonuçların çıktı mı kuzu
Çalışıyorum kuzum ya yoğun.. Müdürümüz de hastaymış gene.. Her hafta bi gün hasta oluyonasıl iş anlamadım bıktım bu işten yeminle. Bi defolup gidemedim yaa sinirim tepemde..
Onun dışında iyiyim ama hafta sonu biraz kötü geçti şehir dışındaydık.. ben evimde mutluyum bunu anladım..
Sen nasılsın canım
Unuttun mu kuzum yaaa Erzurummmm daha doğrusu Erzulüm
Aramadım hastaneyi ama canım 3 hafta dedi ya doktor ayın 14 ü gibi 3 hafta doluyor yaklaşık 10 gün var işte bakalım.. Çıkınca söylicem aklımdasın
çok şükür işimiz var kuzum ya ne kadar kötü olursa olsuniyiyim canım uğraşıyoruz bizde
ya erzurumdu biliyorumda çok emin olamadımsöyle canım ya doktorunda söylediğini söylersin artık
çok şükür işimiz var kuzum ya ne kadar kötü olursa olsuniyiyim canım uğraşıyoruz bizde
ya erzurumdu biliyorumda çok emin olamadımsöyle canım ya doktorunda söylediğini söylersin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?