Çok sabırsızım bakalım bi sorun çıkacak mı ne diyecek doktor.. Sonuçları göstermeye gittiğimde kalsiyum eksikliği için tahlil varsa onu da isticem belirtleri çok fazla var bende.. Bunun da gebeliğe kötü etkisi olabileceğini düşünüyorum..
Orası öle tabiki çok şükür işsiz değiliz.. Ama işte bazı durumlar çalışma isteğini yok ediyo..
Bunlarda geçer nasılsa..
Çalışmalara başladınız mı kız
kalsiyum eksikliği ilaçla giderde inşallah pıhtılaşma çıkmaz kuzu, ben kara kara düşünmeye başladım nasıl iğne vuracam diye, koldan yapsam kim yapacak eşim hayatta yapmaz, göbekten yapsam ilerleyen haftalarda çok acıyormuş
Canım senin kesin pıhtılaşma çıktı mı ben onu bilmiyordum.. Faktör bişi de vardı o da önemli değilmiş dedin sanki.. Öyle bişi çıkarsa da valla benim de tek düşündüğüm o ama Rabbim'e dua ettim Allah'ım sağlıklı gebelik versin de hiçbişiden şikayet etmicem..
Günaydın Kızlaarr
kalsiyum eksikliği ilaçla giderde inşallah pıhtılaşma çıkmaz kuzu, ben kara kara düşünmeye başladım nasıl iğne vuracam diye, koldan yapsam kim yapacak eşim hayatta yapmaz, göbekten yapsam ilerleyen haftalarda çok acıyormuş
tablete en son bi uygulama indirdim ona göre bu hafta ovu günleri başladı ayın 11 i yumurtlama, ateşe göre bu hafta ve gelecek hafta ovu günleri özetle başlayacağız bu hafta
genetik doktoru bundan bir şey olmaz dedi ama kadın doğumcuya gittiğimde kullanman lazım dedi, onu yazdım ama demek ki sen denk gelmemişsin, aynen bende canım sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım , hakkımızda hayırlısı
iyiyim sosyalim kocayla uğraşıp duruyorum iştegünaydın canım, nasılsın
Günaydın canımm ay sonuna memleketime geliyorum var ya çok özledim(
Hangi program canım adet neyiydi o gün yapamadım işten.. Bende indirdim ona göre daha var hemde ankraya gittiğim haftaya geliyo
Günaydın canımm ay sonuna memleketime geliyorum var ya çok özledim(
Hangi program canım adet neyiydi o gün yapamadım işten.. Bende indirdim ona göre daha var hemde ankraya gittiğim haftaya geliyo
Hmm ben de hematoloji uzmanından sonra hemen bir kadındoğumcuya göstereyim canım onu görmemişim ben çok geçmiş olsun Rabbim hayırla nasip etsin aminn
iyiyim sosyalim kocayla uğraşıp duruyorum iştesen nasılsın çalışmalar başlamış
kıız gelsende memleketini göremezsin sisten bi metre önünü zor görüyosun kaç gündür
iyiyim sosyalim kocayla uğraşıp duruyorum iştesen nasılsın çalışmalar başlamış
kıız gelsende memleketini göremezsin sisten bi metre önünü zor görüyosun kaç gündür
adet takvimi diye geçiyor kuzum böyle bir resmi var hem Türkçe hemde otomotik ayarlıyor herşeyi
Olsun memleketimin sisini bile özledim varsın görmeyim önümü.. 5 ay oldu kuzum yaa nasıl özledim anlatamam.. İlk defa bu kadr uzak kaldım..
Aa süper hemen yüklüyorum canım çok mercii
Olsun memleketimin sisini bile özledim varsın görmeyim önümü.. 5 ay oldu kuzum yaa nasıl özledim anlatamam.. İlk defa bu kadr uzak kaldım..
Aa süper hemen yüklüyorum canım çok mercii
ben bayağı karıştırdım kuzu anlamadığın bir yer olursa sorarsın, yılbaşından sonra tatildi ya ne kadar uygulama varsa indirdim en çok bu uygulama hoşuma gitti
kızlar günaydın,
sosyalım iğneyi bacaktanda yapabiliyorsun
işte gerçek bi ankaralıbende bikaç günlüğüne şehir dışına çıksam sanki farklı ülkelere gitmişim gibi oluyor yuvama dönmek istiyorum bi an önce
Canım baktımda store farkı bar sanırım aynı telden kullanmıyoruz ben eşimin telinden bakayım o sanırım seninkinden akşama haber ederim
Bu arada sosyalim ne iğnesi ben konuya fransız kalmışım araya girmek istemedim başka bişi sandım ama evli mutlu sorunca konunun daha başka bişi olduğunu gördüm..
Evli mutlu arkadaşım hoşgeldin
sosyalım sen folık asıtten başka bir şey içiyo musun=?
ben ecopirin de içiyorum ara ara kan sulandırmak için
herkesin düşüncesinde kalıp bi ankara çok resmii diye. Hayır çok resmi değil ankara hem memur hem de öğrenci şehri. Havası soğuk ama samimiyeti çok sıcak. Gezecek yeri çok yok olanıyla idare edip alışkanlık yapan cinstenonu bilmiyordum canım bacaktan yaparız bizde ne yapalım, senin ablan ne yaptın
ben ankaradan çok tırsıyorum kızlar, hem çok gri bir şehir hemde herkes çok resmi
Google playden indirdim canım ben tablete bizim tablet samsung
ayrıca sen daha benimle ilgilenme küstüm ben sanapıhtılaşma çıktı ya bende, iğne kullanacağım hamilelikte 9 ay boyunca
eweeeet doktor yumurtalarını kontrol edecekti ne durumda diye inşallah çatırdamıştırfunda bugünde mi doktora gidecekti :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?