Yaa hayirli olsunn.Eh hadi bakalim bize de bildir mutlaka sonucunu daa topige bi açiliş yap yeni yilin ilk hamilesi olarak
Bize de şans getir :)
Ayagim cok ugurludur, girdigim magaza dolar , burasi da hamile dolacak, gobegi surumem lazim, az buyusun de
hoşbulduk canım arada bakıyordum size ama arada maydanoz olmamak için konuya dalmadımHosgeldin cnm
Hayirlisiyla Allah hepimize nasip etsinn insallah
Sosyal bugun ugramadi valla pazartesi mesaii ile birlikte burda olur
sağol canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah canımSedd ozlettin kendinii. Arada ses verr:) ins sende hemen toparlarsin kendini. Opuyorum cnm.
Yelizcim nasilsinn? Artik burda isler baya kesat. Topigin canlanmasi lazimm. Batlar hemen gelsin sonrada bebisler
Pofuduknaz hosgeldin cnm. Rabbim seninde gonlune gore verir insallah..
sağol kuzum kız bende seni merak ettim ya neyse iyiymişin pembe akıntın bitti mi canım çalışmaya başladınız mıkızlar ben geldim malum evdeki kota dolduğundan çok gelemiyorum hafta içi buraya sınırsız netimizde daha bağlanmadı wından giriyorum
fundoşş yazdıklarını okudum kığğızzzzz 5 iz mi geliyorrrrayy hadi inşallah sağlıklı sıhhatli olsunda evvel Allah üstesinden gelirsin
pofuduğumm hoşgeldinnn
yelizimmmmm, ayşemmmmm benoşummm sedoşummm
gözün aydın canım, inşallah kan testindede çıkar keseni görür kalp atışını duyar bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın...
Amin canim insaallah , soktayim zaten bu aksam cikti, allahim herkese nasib etsin, vakti bu zamanmis, hayirlisiyla saglikla gelsin yeter ki
hayırlı olsun canım bebişininşallah bizim bebişlerde bizi daha fazla bekletmez
Su an bisi anlamiyorum, insaallah bisi olmaz buyur dogar, bi drgidiyim de ole anlicm anca gercekmi deilmi, ikitest de pozitif cikti aninda, belki yanlis cikar mi ki
Su an bisi anlamiyorum, insaallah bisi olmaz buyur dogar, bi drgidiyim de ole anlicm anca gercekmi deilmi, ikitest de pozitif cikti aninda, belki yanlis cikar mi ki
Gunaydin kizlar
Sosyal bana yeni yilda anlayisli koca diledi ama olmadi sanki ben degil o hamile trip yaristiriyo benle hiicc hamileligimi yasayamiyorum tadiyla(
Yelizcim test yaptinmi cnm sonuc ne
İlk dakikada cikan ikinci cizgi bence kesinlikle dogrudur :)
Ben de yarin sabah yapicam keşke ben de bu guzel haberi versemm
Cnm uzulme vardır bunda da bir Hayır ama adetin gelmeden vardir herzmn bir umut can sıkmak yokSabah ilk idrarla yaptim test ikinci cizgiden eser yok
Sabah ilk idrarla yaptim test ikinci cizgiden eser yok
yelizim herkesten daha iyi biliosun idrar testlerinin tam guvenli olmadigini. gecen ayda cift cizgi cikmisti hemde bariz sekilde.sonrasi malum. o yuzden hic stres yapmadan beklemeye gececeksin. bak ozayin kanda bile cikmadi kac gun sonra idrarda belli oldu.
Bende yuz vermiyorum sonunda gelip ozurdiliyo aksamina yine ayni. Aynen onlarin psikolojisi bozuldu. Ben artik bi cozum bulamiyorum kendi kendine kussun barissin. Taktikca kendimize zarar veriyoruz umursamayip onlari delirtelimmGunaydin lizomm. Bizdede durumlar ayni. Zaten ben kendimden gecmisim destek olacagina triplere giriyor. Hic yuz vermeyecem. Kendi gelip ozur dileyecek. Sende hic alttan alma. Bizim degil onlarin psikolojisi bozuldu. Dun gece sinirimden uyuyamadim hicc
Sabah ilk idrarla yaptim test ikinci cizgiden eser yok
Bende yuz vermiyorum sonunda gelip ozurdiliyo aksamina yine ayni. Aynen onlarin psikolojisi bozuldu. Ben artik bi cozum bulamiyorum kendi kendine kussun barissin. Taktikca kendimize zarar veriyoruz umursamayip onlari delirtelimm
Canimm daha erken umudu kesmiyoruzz
Oyle tabi de canm simdi ben ovulasyon zamanini biliyorum ya ona gore dusununce olsaydi cikardi diye dusunuyorum gerci bu laboquick marka icin pek iyi seyler soylenmiyor ama bunlara da sığınmak istemiyorum.netten baktim biraz tabi herkeste ayni degil kimisinde gunler once cikmis kimisinde 3-4 gun gecikmeyle cikmiş.ozayinki gec yumurtlama cikmamasi ondan bence ama bende zamanimda oldu yumurtlama :) Neyse bi testim daha var onu da yarin adet gunumde yaparim herhalde yada yapmam ne bileyim öff
Bende yuz vermiyorum sonunda gelip ozurdiliyo aksamina yine ayni. Aynen onlarin psikolojisi bozuldu. Ben artik bi cozum bulamiyorum kendi kendine kussun barissin. Taktikca kendimize zarar veriyoruz umursamayip onlari delirtelimm
Canimm daha erken umudu kesmiyoruzz
yelizimm sen bence bundan sonra test yapma hic.test yapinca beklenti daha cok artiyor ve insan daha cok uzuluyor. hakkina ne hayirli ise oyle olsun.
bende kendi haline biraktim. gerektigi kadar konusuyorum sadece. birde bana diyorki cok ustume geliyorsun. hayir benim senin ustune gelmeye halim bile yok.kendi canimla ugrasiyorum. bu sefer cok kirdi. hic ilgilenmeyecem ne hali varsa gorsun. kac senelik evli olursan ol erkek hic degismiyor.okuzluk hat safhalardaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?