Ağlayakta gözden mi olak???

herkesin memleketi herkese güzel kuzu ama iyi ki Ankara var sonuçta başkentimiz

kızlar çok çaresizimmm kararsızım napacam yarıdm edinnnnn sizden başka kimseyle konuşamam anlamazlarrrrrrrr :18::18::18::18::18:

Kızlar bakın ya sanırım en son ki tahlil de kanı yanlış tüpe mi almışlar ne bi daha mı vericem sinir oldum yaa

doktora gittim baktı gene yaa bu ne dedi tüp bebeklik olmuş birsürüüü yumurta şok oldu kadın
bayağı bi süre baktık sağlı sollu yum. kaynıyoooo
çaplarıda 23 filan
napacazz dördüz bile olabilir göze alıyomusun bence bekleyelim kesin çoğul dedi
ben olsun dedim eminmisin dedi defalarca
çıkana kadar sonra kürtaj olursun bak yada dersin niye demediniz napacam ben bak şimdiki gibi düşünmezsin dedi
ben ısrarla olsun dedim
iğneyi hemen vurul çatlatalım dedi bu gece yarın gece çalışma
öbür gün ara sonra yine bir gece çalışma dedi
eğer korunmaya karar verirsenizde vurul iğneyi hemen dedi yoksa kiste çevirir ihmal etme dedi

bende hemen vuruldum 85 tl miş fiyatı şok oldum

bu rada kusura bakmayın tepemde biri dikildi yazamadım canlarım

Kızlar bakın ya sanırım en son ki tahlil de kanı yanlış tüpe mi almışlar ne bi daha mı vericem sinir oldum yaa

çıkan sonuçların normal canım ama, 3. sayfadaki test çalışılmamış sanırım tekrardan gitmen gerekecek ama doktoruna sor yinede sen

fikrimi söylüyorum canım empati yaparak kesinlikle korunmaya karar vermezdim, Rabbim böyle birşeyi veriyorsa vardır bir bildiği, çoğul gebelik olsun ne olacak ki , bence çalışın ve bu ay hamile kal hayırlısıyla, inşallah Rabbim sana sağlıklı gebelik nasip eder, doğuranlar nasıl doğuruyor kız 4 üz 5 iz

yinede karar senin canımın içi

Son düzenleme:
perican inşallah sonuçların güzeldir inan şuan hiç bakamıyorum kendi derdime düşmüşüm çok karışık kafam

canlarım benim sizi çok özledim işyeri internete engel koymuş giremiyorum telefondan giriyorum yaa arada bi arkadaşın laptopundan giriyorum çok moralim bozuk yeliz hamilemisin yoksa inşallah kuzum.... bu arada hamile kalan oldumu hiç haberim yok

inanamıyorum bisürü yumurta mı
fundoşum tutacağını nerden biliyosun hepsinin ki öyle kolay bişey değil. Bitaneyken şansın az 4 tane şansın çok yüksek en az biri tutar. Bence kesin ikiz olacak durup durup turnayı gözünden vuracaksın. Allahımm çok heycanlı şuan belki senin kadar heycanlandım nasıl geçecek zaman meraktan çatlarım öğrenene kadar

perican inşallah sonuçların güzeldir inan şuan hiç bakamıyorum kendi derdime düşmüşüm çok karışık kafam

Sağol canım benim.. Dert deme ya ona ne derdi ne kadar güzel maşallah İnşallah hayırlısıyla tutar da güzel ikizlerimiz üçüzlerimiz olurrrrr

beşizmiiiiii
çoook korkuyorum bi o kadarda merak ediyorum nolacak diyeeeee
kız ikiz bile zor dördüz beşiz anam anammmm yanmışımmm
açıkcası bende korunmak istemiyorum daha fazla beklemek istemiyorum dedim hey allahım diyor sanki kaç yaşında
kesin olacak gibi konuşuyosunuz dedim birsürü yumurta ile kalamayanda var dedim o kader dedi ne olacağını bilemeyiz
çok istiyorum ama çok heyecan ve korkuda yaşıyorum adrenalin tavannn

Sorma canım yaaaa ne kadar deli oldumm bi de sanırım uzun süren tahliller bir daha aynı şey olacak off çok sinirlendim ((

şimdi sakin ol hemen dellenme, olsun bi daha kan verirsin tekrar yapılır, yeterki sorunu bulalım canım çöüzümü arkasından gelir , 1 tüp kan vereceksin o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…