herkesin düşüncesinde kalıp bi ankara çok resmii diye. Hayır çok resmi değil ankara hem memur hem de öğrenci şehri. Havası soğuk ama samimiyeti çok sıcak. Gezecek yeri çok yok olanıyla idare edip alışkanlık yapan cinsten
eweeeet doktor yumurtalarını kontrol edecekti ne durumda diye inşallah çatırdamıştır
kızlar çok çaresizimmm kararsızım napacam yarıdm edinnnnn sizden başka kimseyle konuşamam anlamazlarrrrrrrr :18::18::18::18::18:
kızlar çok çaresizimmm kararsızım napacam yarıdm edinnnnn sizden başka kimseyle konuşamam anlamazlarrrrrrrr :18::18::18::18::18:
Benim bazı sonuçlarım çıkmış yazsam bişiler söyleyebilir misiniz?
Kızlar bakın ya sanırım en son ki tahlil de kanı yanlış tüpe mi almışlar ne bi daha mı vericem sinir oldum yaa
çıkan sonuçların normal canım ama, 3. sayfadaki test çalışılmamış sanırım tekrardan gitmen gerekecek ama doktoruna sor yinede sen
doktora gittim baktı gene yaa bu ne dedi tüp bebeklik olmuş birsürüüü yumurta şok oldu kadın
bayağı bi süre baktık sağlı sollu yum. kaynıyoooo
çaplarıda 23 filan
napacazz dördüz bile olabilir göze alıyomusun bence bekleyelim kesin çoğul dedi
ben olsun dedim eminmisin dedi defalarca
çıkana kadar sonra kürtaj olursun bak yada dersin niye demediniz napacam ben bak şimdiki gibi düşünmezsin dedi
ben ısrarla olsun dedim
iğneyi hemen vurul çatlatalım dedi bu gece yarın gece çalışma
öbür gün ara sonra yine bir gece çalışma dedi
eğer korunmaya karar verirsenizde vurul iğneyi hemen dedi yoksa kiste çevirir ihmal etme dedi
bende hemen vuruldum 85 tl miş fiyatı şok oldum
bu rada kusura bakmayın tepemde biri dikildi yazamadım canlarım
doktora gittim baktı gene yaa bu ne dedi tüp bebeklik olmuş birsürüüü yumurta şok oldu kadın
bayağı bi süre baktık sağlı sollu yum. kaynıyoooo
çaplarıda 23 filan
napacazz dördüz bile olabilir göze alıyomusun bence bekleyelim kesin çoğul dedi
ben olsun dedim eminmisin dedi defalarca
çıkana kadar sonra kürtaj olursun bak yada dersin niye demediniz napacam ben bak şimdiki gibi düşünmezsin dedi
ben ısrarla olsun dedim
iğneyi hemen vurul çatlatalım dedi bu gece yarın gece çalışma
öbür gün ara sonra yine bir gece çalışma dedi
eğer korunmaya karar verirsenizde vurul iğneyi hemen dedi yoksa kiste çevirir ihmal etme dedi
bende hemen vuruldum 85 tl miş fiyatı şok oldum
bu rada kusura bakmayın tepemde biri dikildi yazamadım canlarım
perican inşallah sonuçların güzeldir inan şuan hiç bakamıyorum kendi derdime düşmüşüm çok karışık kafam
fikrimi söylüyorum canım empati yaparak kesinlikle korunmaya karar vermezdim, Rabbim böyle birşeyi veriyorsa vardır bir bildiği, çoğul gebelik olsun ne olacak ki , bence çalışın ve bu ay hamile kal hayırlısıyla, inşallah Rabbim sana sağlıklı gebelik nasip eder, doğuranlar nasıl doğuruyor kız 4 üz 5 iz
yinede karar senin canımın içi
Sorma canım yaaaa ne kadar deli oldumm bi de sanırım uzun süren tahliller bir daha aynı şey olacak off çok sinirlendim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?