insallah sosyalim. o zaman hep birlikte bebislere odaklaniriz insallah
gunaydin canlarimmm, fundam seni cok merak ettim ama bugun bi turlu kendime gelemedim
masallah yumurtalarin kivamida cok iyi:) ne korunmasiiii,sakin sakinnnasibinde kac bebek varsa o kadar gelecek ztn. sen bu ara kocanida iyi besle:) doktorlar hep ayni zaten,en kotusunu pat diye soyluyolar,sinir oluorum. bu gece yada yrn gece bebisin yada bebislerin temeli atilacak bence
kizlar gecmisi pek okuyamadim,herkes iyidir insallah.
onu bilmiyordum canım bacaktan yaparız bizde ne yapalım, senin ablan ne yaptın
ben ankaradan çok tırsıyorum kızlar, hem çok gri bir şehir hemde herkes çok resmi
Google playden indirdim canım ben tablete bizim tablet samsung
ayrıca sen daha benimle ilgilenme küstüm ben sanapıhtılaşma çıktı ya bende, iğne kullanacağım hamilelikte 9 ay boyunca
ben folik asitide bıraktım canım artık hiç bir şey içmiyorum , nasıl olsa gebe kalır kalmaz doktora gidecem ya sallıyorum o yüzden
herkesin düşüncesinde kalıp bi ankara çok resmii diye. Hayır çok resmi değil ankara hem memur hem de öğrenci şehri. Havası soğuk ama samimiyeti çok sıcak. Gezecek yeri çok yok olanıyla idare edip alışkanlık yapan cinsten
eweeeet doktor yumurtalarını kontrol edecekti ne durumda diye inşallah çatırdamıştır
beni kimse özlememiş hıh
beni hic sorma sosyalimmbu sabah midem costuu,artik cok zorlamaktan kan geldi bogazimdan yaa birdaha hamile kalmayi isteyecek halim kalmadi. insanliktan ciktim,psikolojim yerlerde.kizlar ins hicbiriniz benim gibi olmazsinizz.
Ayşemmmm
tamam kızlar sizin desteğinizle denemeye başıyommm hem tutacağı ne malum değilmi burda okudum aynı durumda olup negatifi görende var
karnımdan iğne vuruldum bakalım ne zaman etki edecek bi ara uyuşma olduuu
çok sancı yapıyo diyolar off ne zor işler
çok heyecanlıyım kızlarrr yaaaa
Ankara güzel bi kere
Kız hatırladım onu hamile kalınca olacak daha olmadığın için ben başka sandım.. Yazmıştımda hatırlarsan gelsinde bebiş boşver iğne vurul yeter ki sağlıkla al kucağına canım..
Bende bu ay almıyorum bakalım bide öle deneyim diye
Katılıyorum canım sana ankara bi başka şehir.. Memleketim ya
Kız ben arada giriyorum deme öle herkes ilgilenir burda bazen arda kaçıyo gözden canım heyecan falan oluyo
Canım yaa çok zor tahmin edebiliyorum ama az kaldı canım.. Hele bi sağlıkla kucağına al bebişini işte o zaman ağzına geleni söyle (nasılsa yapamıycan onu)
Fundan senin ki etiketlemedim uzun diye bencede hiç düşünmeden çalışmaya devam.. Kısmetinde ne varsa o gelir bu demek değil ki illa 5 olacak 4 olacak rabbim hayırlısını nasip etsinde varsın 3 olsun.. Bunca sene bekledin sonuçta.. Ben bile bu yazılarına çok heyecan yaptım senin adına kardeşim gibi sevindim.. İnşAllah kucağına alırsın canım..
Acaba bende gidip direkt klomen mi yaptırsam dedim düşünzor ama güzeldir be kuzum ikizlerde hepte aslında istemişimdir nedense
geçen ay çok umutluydum bu ay içime bi hüzün çökmüş gibi, sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor, ne doktora gidesim var ne de çalışasım hiç böyle olmamıştım, neyse boş ver sen şimdi kaç haftalık oldun ki, takvimde yapmıyorsunuz ki görelim
tam olarak saat kaçta canım
tamam işte hemen git tekrar yapılsın hadi üzülme artık
korkma fundam sevin ben çok mutlu oldum senin için
ikiz üçüz annesi olmak herkese nasib olmaz
sen çok şanslı ve değerli bi anne olacaksın
bence de iki gün üstüste sonra gün aşırı çalışın
ilerde bidaha düşünürsem, bende klomen kullancam.
benimde ikiz üçüzlerim olsun, çok güzeeelll
yarın gece 10 da çalışma yapman lazım kesin ama bak , totonun altına yastık koy düz yat, bide enişte hemen çıkmasın ayy çok utanıyorum ama yazmadan edemeyeceğim
geçen ay çok umutluydum bu ay içime bi hüzün çökmüş gibi, sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor, ne doktora gidesim var ne de çalışasım hiç böyle olmamıştım, neyse boş ver sen şimdi kaç haftalık oldun ki, takvimde yapmıyorsunuz ki görelim
fundoş sen benim yazdıklarımı okudun mu kız
güzel canım Ankaranız bir şey demedim
ben de unutmuşum kuzum ya, hele bi kalalımda yaparız iğnemizi
benoşumm inşallah seninde ikiz olur
yaaaaa sana noluyo böleee en pozitifimiz başganımız yapma nolurrrrrrr
bende asıl senden çok umutluyum çünkü hiç uğraşmadna hamile kalan bir kadınsın sen ve çok kısa sürede tyine olacak biliyorummm
üzme bizinolurr
saat ne için canım 9 da vurulduum sanırım evet evet 9 :10 da
lizommmm gerçektenmiiii güzelmi senceee ne bilim korkuttular beni yaaaa ama güzel tabide asla korunmammm istiyorummm ayyy çokkk heyacnlıyımm çokkk
aaa evet kızzzz allahtan geceye denk geliyo haaaa
hem sağda hem solda ya bide her hangi bitarafa yatmamada gerek yok
he kızzzz öle diyolar ama ozaman kesin çoğul olur kızzzz
hücummmmm
Düşünme böle yasaklıyorum sana.. Herşey er yada geç güzel olacak.. Bende geçen ay çok umutlandım olmayınca olmuyo canım yapacak bişi var mı yok.. İyi düşünüp iyi olacağız..
İnşAllah canım.. Kısmetimde olan hayırlısı ne ise o olsun.. İnşAllah çok beklemem tek düşüncem bu.. Hafta sonu hamilelerin arasında kaldım bi ben değildim çok kötü oldum gözlerim dolu dolu oldu.. Ağlamamak için zor tuttum kendimi ki çok çabuk ağlayan biriyim oysaki
Heyecandan unuttun değil mi jeli sormayı
ayy ne bileyim bu ay içimden hiç bir gelmiyor, hayırlısı bekleyip göreceğiz artık, sende üzülme bakayım yumoşların üzülmesin
saati 36 saat sonrası için sormuştum canım, 9 da olacak evet, sabaha kadar yat kalkıp wc ye falan gitme sakınhadi kuzum bu ay senden güzel haberler gelecek inanıyorum ben buna
canlarım benimmmmm iyiki varsınızzzzzzz yaaaa
evet benayımmm çok heyecanlıyım ne olacaksa olsunnnn ama doktor çok emin konuştu yaa
benaycım bence sende dene canımmmm
lizommm ayşemmm Allah yardımcınız olsunnnn
burası çok kalabalık yazamıyorum tek tek
ama lizom sendemi başladınnninşallah kısa sürer rahatsızlığın
bende öleyim biri kussun otobüste hemen çıkarırımmm
izin ayarla canımmm bencedee
ayşem kanmı geldiiii tahriş oldu demek artık boğazın
sosyallimmm yarın gece çook önemli ozaman benim için haaaa :18::18::18:
kızzz okadar tutarsak kesin ikiz üçüz dördüz beşiz onuz hatta
Heyecandan unuttun değil mi jeli sormayı
tamam artık düşünmüyorum, çekilsin uleynnn kötü düşünceler gelsin bol bebişli düşünceler bizde hamile kalacağız bak 3 büyüklerden bi tanesi olan fundoşun ayak sesleri duyulmaya başladı, sıra bizde fundoşu yalnız bırakmamak lazım
kızlar ben bi yemeğe çıkıp geleyim, öğleden sonra görüşürüzsizlerede afiyet olsun
Allah ne dediyse o olur, yarın gece çok önemli hatta bazıları öncesinde ilişkiye bile girmiyorlar, tam 36 saat sonra giriyorlar, seçim senin kuzum pozitif ol güzel şeyler düşün, hadi göreyim seni aslan fundoşşş
doktorunu dinle bugün yarın çalışma sonrasında gün aşırı
tamam artık düşünmüyorum, çekilsin uleynnn kötü düşünceler gelsin bol bebişli düşünceler bizde hamile kalacağız bak 3 büyüklerden bi tanesi olan fundoşun ayak sesleri duyulmaya başladı, sıra bizde fundoşu yalnız bırakmamak lazım
kızlar ben bi yemeğe çıkıp geleyim, öğleden sonra görüşürüzsizlerede afiyet olsun
evet sosyalimmm haklisin,zaten surekli benden kotuleri dusunup sukrediorumm halime ve zamanin cok hizli gecmesini istiyorummm.
yaa bu aradaa sed iyice boşladi buralariisen konusuon mu fundaa sedoylaa??
İnşAllah canım yeterki gelsinde bebikler ben ligde son sırada olmaya razıyım..
Kız funda ayağını sürü bak gelelim bizde bu ay..
Bu ay inşAllah sen ilk sırayı çekeceksin.. Ben senin doktora giderim bu gidişle.. Valla herşeyde bi hayır var.. Aylardır doktor beğenmiyodum nereye gitsem diye sen çıkmasan karşıma o hastaneye gitmem yani kısmet işte
Ayşemm canım bugünde evdeyim daha iyiyim eşim rahatsızBenim halsizliğim geçti şükür bugün daha iyiyim
sen nasılsıın ayşemm ,ablam yine bir dr. gitsen dedi çünkü 1 hafta çok kötü oldum bebiş aklıma takılıyor , korkuyorum etkilenmiş midir diye :18: gitsem mi canım yaa kararsızımm
Soysalimm , benayımm , lizimmcann , fatmacım ,sbry , cansu, yelizgeriye dönük çok fazla okuyamadım ama inşallah iyisinizdir kızlar
Kız Allah senin iyiliğini varmeye.. Deseydin arkadaşım için diyearada kendinde kaynardın.. Neyse hayırlısı olsun ne diyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?