Ağlayakta gözden mi olak???

aaa sana hic boyle laflar yakismiyor sosyalcanimm,o bebis gelecek zamani geldiginde. huzunleriii yollaa,her ay yeni umutlar basliyor.
benim bugun tam 9 haftalik oldu cnm.

benayim iyi dileklerin icin tesekkur ederim,Allah razi olsun cnm.
lizom sende kendine dikkat et. cantanda surekli yiyecek birseyler bulundur. aksamlari yemekten sonra soda iciyorum baya iyi gelior.aklinda bulunsun cnm.
fundammm sende iyiki varsin,aklina kotu seyler getirme. bu ay sansin her sekilde cok yuksek ve ben inaniyorumki o nazli oglusun gelecek artik:)
sedomm hosgeldin, cok sukur iyiymissin sevindim. Allah esinede sifa versin. bebise birsey olacagini sanmiyorum ama icinin rahatlamasi icin git istersen cnm. senin bulantilar ne durumdaa

Ayşemmmm oğluşmuuuuuu oğluşlar olabilir o

Canım çok geçmiş olsun.. İyi olmana sevindim bazı bebişler yaramaz işte böle annelerini zorluyorlar ama olsun sonucu güzel olacak.. Rabbim sağlıkla aldırsında kucağına.. Çektiklerini nasılsa unutacaksın.. Büyünce dersin ne çektim be çocuk senden diye

Tahmin edebiliyorum canım.. Takılıyorum ben.. Ne güzel her yer yımırta işte bereket iyidir inşAllah en az biri tutarda çifte heyecan yaşarsın bizede yaşatırsın..

Oğluşların yanına iki de kız iyi olur fundam bi taşla 4 kuş

Seni yazdım sandıım :18:fundooş

ben sana face den yazdım okumadın mı canom ,Valla Allah kimseye yaşatmasın , gebelikte çok daha zormuş şimdi eşimin boğazı ağrıyo korkuyorum yine bana geçecek diye benim sadece burnum tıkalı , bebişten de korkuyorum ,biraz da ablam sardı korkuyu içime...bu ayın sonuna doğru ikili tarama testleri için çağırmışlardı ama gitsem mi bu hafta diyorum

Yumurtalıkların çoğalmışş canım gözünn aydınn , şimdi çatlatma iğnesi vuruldun çalışma olacak dimi , gelecek inşallah oğluşun vee yanında kızın ne güzel oluur bi taşla iki kuşş , hayırlısı olsun inşallah

Oğluşların yanına iki de kız iyi olur fundam bi taşla 4 kuş

neeeeeeeeeeeee
tv de kesin görürsünüz ozaman

hayırrr beni yazmadın hemde günün konusu benim bugnnnnn
benim kocişte aradı demin hasta oldum dediii eyvahhh dedim hastayken hiç çekilmiyoo nazııı bizim fanfinide yatarrrrr :18::18::18:
doktora gir sedom bekleme bence ağır hastalık geçiriyosunnn korkuyosan bekleme bence yaaa

sedom yaaa o kadar çokki yumurta dr. şok oldu tüp bebeklik diyor
dördüz beşiz dedi kızzzzz korkuyorummmmm:18:

Aminn canım , umarım bir şey yoktur ama ister istemez huzursuz oluyorum ve gidicem sanırım ....ayşem bulantılar da devam ediyor , o halsizlikle kalkıp kusmuştum , ağladım durdum canımın acısından neyse ki geçti , bide ben peynir yumurta sütten tiksindim yiyemiyorum bunları ,sende oldu mu böyle yiyeceklerden tiksinmeler

sağol canıım Allah kısa zamanda sizlere de nasip etsinn

geçen eşimde aynısını söyledi geldiğinde kızarsın bana az çektirmedin diye

kış ayını severdim ama artık sevmiyorum yazz gelsiinn ,yeşillik, çiçekleer cıvıl cıvıl kuş seslerii , hepimizinn göbekleri çıkmışş ,az bulantılı hastalıksız günler oohh ne güzeell
hadi kızlaar bu ay bekliyorum sizden o güzel haberlerii

kızlarrr bugün hastanede beklerken bir hasta ile kaynaştıkkkk çok genç duruyordu ama 46 yaşındaymış
bende sanki benim gibi sanıp konuşuyorummm evli yani
meğerse bekar ve kızmış
ayy çok üzüldüm ama çok çekinerek utanarak konuştu
ara kanama oluyormuş hep doktorlar ultrasonda tespit edemiyolarmış ve ilaç fayda etmiyormuş rahim duvarı kalınlaşmış iyice
kanser riski var
karar veremiyormuş ya hasta olursun yada şeyyy demiş doktor karar ver
gidicek işte şeyi
bugün cesaretimi topladım geldim gitsin ne yapayım dedi senelerce korudum önemsedim şimdi bu şekilde olması çok zoruma gidiyor
utanıyorumda ama diyor ağladı
bende ağladım onla

Dördüz beşiizz mii

çok zor olur bakımı ama yine de güzeldir yaa maşallah yumurtalar sağlıklı, herşey yolunda şükret et, varsınn dördüz beşiz olsuun canım

canım eşin hastaysa sende dikkat et kendine , benim eşime de ben bulaştırdım ,

evet fundam gidicem sanırım içim hiç rahat değil

Kizlrrrr naberr nasilsinizz
Fundoşş kac yumurta olmuşş kığızzzz igne mi oldunnn

he kızzzzzzz cumarteside dedi bugündeeee
ama gördümmmm bisürü vardı yaaaa cumartesi 5 taneydi
şimdi sağda 5-6 solda 4 gördüm
çok tedirgin oldu doktor bekleyelimmm göze alıyormusun bak ozamanda diceksin ben ne yaptımmm
kızzzzzzz siz bir tanede neler çekiyonuz ben nasıl taşim bakim onlarada kendimede hamilelk süreci çok zorrrrrrr

sedomm bu gece ve yarın çalışma olmalı o kadar kötü hastaysa napacam ben yaaa
ayrı yat canım sende koru kendini

offf sedom kafam çok karışıkkkkk biyandan çok olucak diye düşünüyom
biyandanda ya tutmazsa yneee
5 yumurtası olan biri yazmış çatladığı halde tutmamış
yum. sağlıklı değilmiş onu tespit edemiyomuş doktor
kızzzz kafam darmadumannn

Kizlrrrr naberr nasilsinizz
Fundoşş kac yumurta olmuşş kığızzzz igne mi oldunnn

yelommm sormaaa hani ctesi 5 taneydi yaaa şimdi ikimizde şoka girdik görünce
doluuuuuu
ölçtüüüüü 23 küsürdüüüü
iğneyi verdi hemen vurul dedi korunsanda vurul kist olmasın dedi vurulmazsan kist olur dedi
hemen vuruldum

bende tiksinme yok ama bulantim oldugu icin o saydigin seyleri yiyemiorum. folik asitim 5 tane kaldi,o bitsin decavit e baslayacam. belki o biraz toplar beni.

fundos cok uzuldum yaa,Allah yardimci olsun,cok zor bi durum

Ayy hadi hayirlisi canimm insallah maksimum 3 tane tutsunn canmm sonrasi coook zorr sen korkma sadece icinden gecir allahım ikiz olsun diye,ya dördüz olursa ben naparim deme sakinn hakkinda hayirlisi neyse onu versin Allah

Ayy hadi hayirlisi canimm insallah maksimum 3 tane tutsunn canmm sonrasi coook zorr sen korkma sadece icinden gecir allahım ikiz olsun diye,ya dördüz olursa ben naparim deme sakinn hakkinda hayirlisi neyse onu versin Allah

3 müüü :18::18: ya evette riskli gebelik zor olur aynen yaaaaa kasmıycammmm inşallah olur Allahım hayırlısı neys eo olsunnn
yavrum sen gittinmi teste yada geldimi kırmızılarrrrrrrrrrr
yaptın demi geneeee sabah testtt itiraf ettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…