geçen ay çok umutluydum bu ay içime bi hüzün çökmüş gibi, sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor, ne doktora gidesim var ne de çalışasım hiç böyle olmamıştım, neyse boş ver sen şimdi kaç haftalık oldun ki, takvimde yapmıyorsunuz ki görelim
Ayşemm canım bugünde evdeyim daha iyiyim eşim rahatsızBenim halsizliğim geçti şükür bugün daha iyiyim
sen nasılsıın ayşemm ,ablam yine bir dr. gitsen dedi çünkü 1 hafta çok kötü oldum bebiş aklıma takılıyor , korkuyorum etkilenmiş midir diye :18: gitsem mi canım yaa kararsızımm
Soysalimm , benayımm , lizimmcann , fatmacım ,sbry , cansu, yelizgeriye dönük çok fazla okuyamadım ama inşallah iyisinizdir kızlar
ya beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnn
sedomm inşallah tez iyileşirsin ne çektin yaa bu illetten
benayımmmm ben şoka girdim kızzzzz hala öleyim uyuşmuş durumdayımmmm dayak yemiş gibi kızzzzz
10 küsür yumurta gördüm
Ayşemmmm oğluşmuuuuuuoğluşlar olabilir o
ya beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnn
sedomm inşallah tez iyileşirsin ne çektin yaa bu illetten
benayımmmm ben şoka girdim kızzzzz hala öleyim uyuşmuş durumdayımmmm dayak yemiş gibi kızzzzz
10 küsür yumurta gördüm
Oğluşların yanına iki de kız iyi olur fundambi taşla 4 kuş
Seni yazdım sandıım :18:fundooş
ben sana face den yazdım okumadın mı canom ,Valla Allah kimseye yaşatmasın , gebelikte çok daha zormuş şimdi eşimin boğazı ağrıyo korkuyorum yine bana geçecek diyebenim sadece burnum tıkalı , bebişten de korkuyorum ,biraz da ablam sardı korkuyu içime...bu ayın sonuna doğru ikili tarama testleri için çağırmışlardı ama gitsem mi bu hafta diyorum
Yumurtalıkların çoğalmışş canım gözünn aydınn , şimdi çatlatma iğnesi vuruldun çalışma olacak dimi , gelecek inşallah oğluşun vee yanında kızınne güzel oluur bi taşla iki kuşş , hayırlısı olsun inşallah
aaa sana hic boyle laflar yakismiyor sosyalcanimm,o bebis gelecek zamani geldiginde. huzunleriii yollaa,her ay yeni umutlar basliyor.
benim bugun tam 9 haftalik oldu cnm.
benayim iyi dileklerin icin tesekkur ederim,Allah razi olsun cnm.
lizom sende kendine dikkat et. cantanda surekli yiyecek birseyler bulundur. aksamlari yemekten sonra soda iciyorum baya iyi gelior.aklinda bulunsun cnm.
fundammm sende iyiki varsin,aklina kotu seyler getirme. bu ay sansin her sekilde cok yuksek ve ben inaniyorumki o nazli oglusun gelecek artik:)
sedomm hosgeldin, cok sukur iyiymissin sevindim. Allah esinede sifa versin. bebise birsey olacagini sanmiyorum ama icinin rahatlamasi icin git istersen cnm. senin bulantilar ne durumdaa
Canım çok geçmiş olsun.. İyi olmana sevindim bazı bebişler yaramaz işte böle annelerini zorluyorlar ama olsun sonucu güzel olacak.. Rabbim sağlıkla aldırsında kucağına.. Çektiklerini nasılsa unutacaksın.. Büyünce dersin ne çektim be çocuk senden diye
Tahmin edebiliyorum canım.. Takılıyorum ben.. Ne güzel her yer yımırta işte bereket iyidirinşAllah en az biri tutarda çifte heyecan yaşarsın bizede yaşatırsın..
evettyada hem ogluss hem de sirin mi sirin kizçeler
neeeeeeeeeeeee
tv de kesin görürsünüz ozaman
hayırrr beni yazmadın hemde günün konusu benim bugnnnnn
benim kocişte aradı demin hasta oldum dediii eyvahhh dedim hastayken hiç çekilmiyoo nazııı bizim fanfinide yatarrrrr :18::18::18:
doktora gir sedom bekleme bence ağır hastalık geçiriyosunnn korkuyosan bekleme bence yaaa
sedom yaaa o kadar çokki yumurta dr. şok oldu tüp bebeklik diyor
dördüz beşiz dedi kızzzzz korkuyorummmmm:18:
Dördüz beşiizz mii
çok zor olur bakımı ama yine de güzeldir yaamaşallah yumurtalar sağlıklı, herşey yolunda şükret et, varsınn dördüz beşiz olsuun canım
canım eşin hastaysa sende dikkat et kendine , benim eşime de ben bulaştırdım ,
evet fundam gidicem sanırım içim hiç rahat değil
Kizlrrrr naberr nasilsinizz
Fundoşş kac yumurta olmuşş kığızzzzigne mi oldunnn
Aminn canım , umarım bir şey yoktur ama ister istemez huzursuz oluyorum ve gidicem sanırım ....ayşem bulantılar da devam ediyor , o halsizlikle kalkıp kusmuştum , ağladım durdum canımın acısındanneyse ki geçti , bide ben peynir yumurta sütten tiksindim yiyemiyorum bunları ,sende oldu mu böyle yiyeceklerden tiksinmeler
sağol canıım Allah kısa zamanda sizlere de nasip etsinn
geçen eşimde aynısını söyledi geldiğinde kızarsın bana az çektirmedin diye
kış ayını severdim ama artık sevmiyorumyazz gelsiinn ,yeşillik, çiçekleer cıvıl cıvıl kuş seslerii , hepimizinn göbekleri çıkmışş ,az bulantılı hastalıksız günler oohh ne güzeell
hadi kızlaar bu ay bekliyorum sizden o güzel haberlerii
yelommm sormaaa hani ctesi 5 taneydi yaaa şimdi ikimizde şoka girdik görünce
doluuuuuu
ölçtüüüüü 23 küsürdüüüü
iğneyi verdi hemen vurul dedi korunsanda vurul kist olmasın dedi vurulmazsan kist olur dedi
hemen vuruldum
sedd ikili testini ne zaman yaptiracan,tarihi belli mi?
gunaydinn yelizimn hosgeldinnn,nasilsinn
Ayy hadi hayirlisi canimm insallah maksimum 3 tane tutsunn canmm sonrasi coook zorr sen korkma sadece icinden gecir allahım ikiz olsun diye,ya dördüz olursa ben naparim deme sakinn hakkinda hayirlisi neyse onu versin Allah
İyiyim ayşomm sen nasilsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?