Ağlayakta gözden mi olak???

öyle olsun ,yazık olmasın nasıl bişeysin sen cadı
evet demek ki doğru duymuşum inşallah öyle olur ayşem tam zamanına denk gelir

evet fundoş bizi de heyecanlandırdı , darısı hepinizin başına canıımm

öpüyorum kızlar görüşürüz

ayşemmmm canımmm sormaaaa geç geldim ya az montla daha iş verdiler bilgisayarı açtım içim gidiyo girmek için sayfayı açtım bakamıyorum yetişemiyırum size nasıl kötü oldummm
çok gıcık bi ortam şuan burası

aslinda folik asiti hamile kalmadan once icmek daha etkili.en az 3 ay once. sende aslinda folik asite baslasan iyi olur cnm. doktora gittiginde yine sorarsin.
benim yuzum hep sivilce.agzimin kenari hep yara. sirtimda hep sivilce olmus. aynalara bakmak istemiyorum:)

Bu arada LİZİM e fena kırıldımm selam vermeden çıkıp gitti, hiç sormuyor da

yazabilsem yazardım müsait değildim sedoş sen yapma barii

böylee hep ağlayasım var zaten
herkes ağlatıyo benii kocam bilenee oyyy kimse beni sevmiyoo

yaaaa harbiden çok tatlısınnnnnnnnn çok seviyorum seni yawww
içiyom bende folidace sosyalim önermişti ama klomenle ara verdiydim

ben sana demiştim hatırlarsan eşimin kuzenide kusuyodu hep yaraydı ağzı
ama 3 ay sonra süperrrr olduuuu
salına salına geziyoduuuu çok tatlıydıııı 9. aya kadar fır dönüyoduuu sizde öle olcaksınızzzzzz
sivilcemiiii benimde bu ara öle iğrençççç aynlaara küsüm bende evettt

yazabilsem yazardım müsait değildim sedoş sen yapma barii

böylee hep ağlayasım var zaten
herkes ağlatıyo benii kocam bilenee oyyy kimse beni sevmiyoo

oyyyyyyyyyyy biliyodum böle olcanıııııııııııııı

sosyalım ablamın iğne clexane 0.4 ml.

fundacım benimde klomen ve ovitrelleydı aynısı.umarım sen de işe yarar güzel haberlerini alırz

özletmeeeeeee
:118:

siyah turp duymuştum ama zor gibi geliyor canom
geldim mi kopamıyorum burdan bağımlılık yapıyorsunuz tatlı cadılar
özlüyorum hepinizii :103:

lizocanı öpüyorum, sevmesem hiç yazmam bile ama lizimimin yeri de ayrıdır biraz uğraşayım dedim

folik asiti bebiş olduktan sonra 2 ay kullanabiliyorsun fundoşumm

inşallah hepimiz hamileliğimizi dinamik ağrısız sızısız sağlıklıca atlatırız inşallah, sonra doğumu da , sonra lohusalık dönemini de inşallah

Fundoss onu her doktor onemsemiyor yada unutuyolar ama cok onemli folbiol veriyorlar genelde gunde 1 kez aliniyor zaten sgk karsilamiyo kendin al eczaneden kullan ben kendim almistim doktor demeden adam bana 2 ayin sonunda sordu sana folik asit vermismiydik diye ben de hayir ama ben kendim aldim demistimmhahh iyi yapmisim demisti salak :)))

sosyalım ablamın iğne clexane 0.4 ml.

fundacım benimde klomen ve ovitrelleydı aynısı.umarım sen de işe yarar güzel haberlerini alırz

folidaceye devam akşam yemeğinden sonra 1 adet

sende yum. oluştumu tutmadımı anlarsana canımmm :18:
sağol inşallah hepimizinkini

sosyalim evet devammmm çok faydalı çok sağol önerin için b12 eksikliği olan biriyim ya çok iyi olduuu
bide çoğul gebelik olursa benim vitamin takviyem güçlü olmalı demi duba gibi olurum

oyyyyyyyyyyy biliyodum böle olcanıııııııııııııı

biz çok seviyoruz seni ama

lizocanı öpüyorum, sevmesem hiç yazmam bile ama lizimimin yeri de ayrıdır biraz uğraşayım dedim

hehh bide kızınca çok tatlı oluyosun diyin tamam olsun bakk boşuna üzüldüm yinee
sosyalimm ayy ne güzel dedin bana hergün seni seviyorum diyin
sedooş ben sana hiç yazmammıı zaten girmiyosun hazır yakalamışkene, ama ortalık karıştı birden yazamadan kapattım sonra da yemek falan yemeye cebelleştim anca gelebildim.
çok özlüyorum seniii hani yoldaş olacaktık gelmiyosun cadii

fundoşum eğer hayırlısıyla çoğul gebeliğin olursa çok iyi beslenmen lazım, bebekleri biraz büyüdükten sonra senin besin depolarından beslenecekler o yüzden şimdiden beslenme şekline dikkat et, hergün mutlaka süt yumurta tüketmen lazım şimdilik erken tabi, inşallah sende kızlar gibi ağır geçirmezsin hamileliğin

canimm benimmm,en tatlii sensinnzaten kotu oldugumda hemen sizin sozlerinizi aklima getiriyorum. cok ise yariyorrrrdogru sen iciyordun yaa,unutmusumm
lizooo aglamaa,bende aglamaya hazirim zaten hepimiz seni cok seviyoruzzz,sedoda seviyorr

sed gorusuruz,kendine dikkat et cnm
sosyallll yazdigina cok guldummm

sen yeter ki iyi ol ben her gün seni sevdiğimi söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…