- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
pıhtılaşma başlığında sana cevap verdim canım, bu arada iyiyiz aynı tas aynı hamam
Kötü düşünme.. 36 saatte deniyo ya oda yarın.. Ne olur ne olmaz gitte bari zorda olsa gönlünü al bebek için sonra burnundan getirirsin..
Aman çok lazım her gün her gün.. Biraz nefes alsınlar mecbursun sanki hergün konuşmaya
Hobaaaaa
Fundoşş yarinn maymunluk yapmak zorundasinnn ay nasil nefret ediyorum bu durumdan yum zamani ben de resmen icimden ikinci bi insan cikti yanii şebeklikte sınır tanimiyorumm
Valla biz de kavga ettik tam 1 bucuk yil once daha 2 aydir beraberken ankaraya gidip gunlerce telefonuma bakmadin nasil yaparsin diye aglama krizine girdimm adam delirdigimi duşunuyo
Ahaaa bi kriz dahaa saat 11 e 20 var arkadasi aradi bize oturmaya geliyolarmiş bu saatteeeee pijamalarim ustumde ortalik darmadaginn allahim cildircam yaa
Kizlar gunaydin
Ben dun gece 12 gibi yedim kirmizi karti.Cok uzgunum.Nefret ediyorum ayrica bu durumdan da yine hayal kırıklıgı
Zaten sinirlerim hassastı bide bu olunca cok etkilendim ustune bide eşimin acilen ankaraya gitmesi gerekti sabah da onu ugurladim ona da ayri bi uzuldum.
Neyse oyle iştee hepinize kolay gelsin bakalimm
Gördüm canım.. Ufff.. Geçen gece eşimle konuşuyoruz yattık uyuyacaz.. Ben bebiş istiyoyumm çok istiyoyum dedi.. Dedim tamam ikinci adeti beklemeyelim sonra dedi yok doktor ne dediyse o :)) O kadar içim gitti ki.. Rabbim diyorum şu 2. adet hemen gelse ve sağlıklı bir gebe olsam
en kısa zamanda inşallah olacak canımmmm
daha 4 aylık evlisin çok yoğunlaşmayın canım buna yaa insan taktımı olmuyo vallahi bak
1 sene geçti tık yok ona göre :26:
Gördüm canım.. Ufff.. Geçen gece eşimle konuşuyoruz yattık uyuyacaz.. Ben bebiş istiyoyumm çok istiyoyum dedi.. Dedim tamam ikinci adeti beklemeyelim sonra dedi yok doktor ne dediyse o :)) O kadar içim gitti ki.. Rabbim diyorum şu 2. adet hemen gelse ve sağlıklı bir gebe olsam
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
benayım hallettikoda tırsttı heralde kaçırırız diye
huysuz keçiiii tripli dedi durdu tabibide jel sür yoksa uyuycam dedi çok zor oldu ama kullanmadım
yaa keşke pazar günü boş geçseydik bugünde olcak ya inş. sorun olmaz
yelizimmm benimkide öleee o kadar eminki deli olduğumaaa
yaaa evet gelmeleri güzelde saat geç olmuş biraz neyseki kafa dengi sevindim canım
canım üzülme hayırlısı olsun soğana devam inşallah bu sefer tutacak
kociş gitti haa ne kadar kalacak pekiiiii
kıyamam yaaa
sosyalim günaydın canımm nasılsın
:26::26:
Ondan da korkmuyor değilim o yüzden de hafiften hafiften bi tedirginlik var içimde ya hiç olmazsa diye :18:
inşallah canım Rabbim bizleri daha fazla bekletmez
günaydın canımmm halletmene sevindim işini, gelsin bebişler
öle düşünme lütfen sadece rahat olman için söledim karamsar olma bu senin için kayıp kendimden biliyorum
inşallah olacakkkkkk hepimizinnnn
kızzzzz sosyalim pazar dün ve bugün çok sık olacak dimi yaaa
öle düşünme lütfen sadece rahat olman için söledim karamsar olma bu senin için kayıp kendimden biliyorum
inşallah olacakkkkkk hepimizinnnn
kızzzzz sosyalim pazar dün ve bugün çok sık olacak dimi yaaa
güzel olacak güzelbesin takviyesi yapıyorsun değil mi sonuçta 1 yumurtayı 1 sperm dölleyecek eşinin test sonuçlarıda iyiydi, ne yapıyoruz pozitif düşünüyoruz sen şimdi içeride olnları hayal et, şu anda spermlerle yumurtalar el şıkışıp tanışıyorlar, bebeğin özelliklerini düşünüp kararlaştırıyorlar
güzel olacak güzelbesin takviyesi yapıyorsun değil mi sonuçta 1 yumurtayı 1 sperm dölleyecek eşinin test sonuçlarıda iyiydi, ne yapıyoruz pozitif düşünüyoruz sen şimdi içeride olnları hayal et, şu anda spermlerle yumurtalar el şıkışıp tanışıyorlar, bebeğin özelliklerini düşünüp kararlaştırıyorlar
Düşünürsek sürekli stres içindeyiz ya gerçekten... Gebe kalır mıyım bir daha kalırsam yine mi kürtaj olurum vs.. Bir sürü sıkıntı.. Ama güzel olumlu düşünüyoruz ki herşey güzel olsun.. Sağolsun bu konuda en büyük yardımcım psikoloğum eşim.. Öyle tatlı ki.. Her akşam bi tiyatromuz var bebeklik yapıyor öyle tatlı konuşuyor kendi bebeğimi hayal ediyorum o öyle yapınca..
pekmez yemiyo geçen ayki gibi
bide kızzzne kadar tutmaya çalışsamda akıyo sanki hiç kalmıyo
ayyy evettt bende hep öle hayal kuruyorummm
kız etki ettimi seninkindee demedin bişey
evet canım eşlerimiz gerçekten çok iyi
benimki çok takmıyor çok istiyor ama kasmıyor bana kızıyo hep çok takıyosun şimdiye olmuştu sen böle olmasan der hep
böle bunalımlı kaprisli hallerimizi çekiyolar yaa valla çok şükür
pekmez yemiyo geçen ayki gibi
bide kızzzne kadar tutmaya çalışsamda akıyo sanki hiç kalmıyo
ayyy evettt bende hep öle hayal kuruyorummm
kız etki ettimi seninkindee demedin bişey
evet canım eşlerimiz gerçekten çok iyi
benimki çok takmıyor çok istiyor ama kasmıyor bana kızıyo hep çok takıyosun şimdiye olmuştu sen böle olmasan der hep
böle bunalımlı kaprisli hallerimizi çekiyolar yaa valla çok şükür
akar kuzu bendede akıyor normal olanı o zaten
benim ki hakkında yorum yapmak istemiyorum, ziraa evde kaçacak delik arıyorum bazen
akar kuzu bendede akıyor normal olanı o zaten
benim ki hakkında yorum yapmak istemiyorum, ziraa evde kaçacak delik arıyorum bazen
Evet canım çok şükürrrr...
Valla ben de mik mik için hiç maymunluk yapmama fırsat olmuyor hiç denemedim bu zamana kadar çünkü o fırsatı vermiyor eşim sağolsun..
Dün başımın ağrısından duramıyordum migrenim tutmuştu yine de mik miksiz yatmadı
Evet canım çok şükürrrr...
Valla ben de mik mik için hiç maymunluk yapmama fırsat olmuyor hiç denemedim bu zamana kadar çünkü o fırsatı vermiyor eşim sağolsun..
Dün başımın ağrısından duramıyordum migrenim tutmuştu yine de mik miksiz yatmadı
neeeeeeeeeee ciddimisinnnnnnnnnn kızzz
pericannn 4 aylık evliyken herkes öle hergün doludur
3-4 yıl sonra görürüm sizi
neeeeeeeeeee ciddimisinnnnnnnnnn kızzz
pericannn 4 aylık evliyken herkes öle hergün doludur
3-4 yıl sonra görürüm sizi
4. ayda normal kuzu böyle olması
adama bişey oldu funda demek ki pekmez içindeki canavarı uyandırmış
Kız gitgide sıkılıyorlar mı yoksa dur bakalım zaman ne gösterecek :)
Ama bazen valla başımın ağrısından ölüyorum.. Diyor ki gel sana bi iğne yapayım geçer diyo:78::78:
istek azalıyor ilk zamanlar kadar arzulu olunmuyorher iki taraf içinde böle
monotonlaşıyor yani
iğnemiiiiiiigeçiyormu bari
eeee bi bildiğimiz var demekki kızzz boşuna size burda içirin demiyom
çok etkili gerçekten
tüh yaaa şimdi sabah vermedime pişman oldum ben vermesem hiç aklına gelmiyo yaaa
ama kaşığı doldurim açıyo hemen ağzını paşa paşa
nerde bu millet yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?