Ağlayakta gözden mi olak???

sosyalimmm 15. günüm bugün hala o akıntı olmadı kız takvime göre dün yum. günüm ama

sabah benden erken çıkıyor ya, yataktan kalkmadan bağırıyorum pekmezini içmeyi unutma, bütün apartman beni dinliyor sabah mutfağa baktım ki yemiş gitmiş gerçekten canım benim yaa

gelirler birazdan

Çok tatlısın ya deli :)

o iş esnasında vücut endorfin salgılıyor o yüzden ağrıların azalıyor

Sanırım olabilir uuuuuuu ilacım hep kocamdaymış demekki

sabah benden erken çıkıyor ya, yataktan kalkmadan bağırıyorum pekmezini içmeyi unutma, bütün apartman beni dinliyor sabah mutfağa baktım ki yemiş gitmiş gerçekten canım benim yaa

gelirler birazdan

inşallah heyecanınız hiç bitmesin canımmm

benimkide öle kızzzz ben sandwiç hazırlıyorum bazen osıra koşuyom peşinde ama geçen ay aynennn yaaa lavaboya bi bakıyorum kaşık
insan çok seviniyo değilmi önemsiyor diye

benimki 6.40 da gidiyor ben 7.30 da ben uyuduğum kalkmadım zaman arkamdan kapıyı kitliyo bide
hırsız hatta sapık girermiş diye

ben bu 36 saate taktım merakla akşamı bekliyorummmm ağrı olur herhal bakalım tam zamanında mı etkilicek

benim ki 6.15 te çıkıyor evden ben 7.45 te , o giderken kalkamıyorum ben ama evde sabah kahvaltı yapmıyor çünkü, iç yerinde börek falan yiyor, bugün bi baktım tezgahta kaşıkta orada çok mutlu oldum kız

şimdi sende ağrı falan olması gerekiyor, bir şey hissediyor musun :44:

Kız benim eşim de erken gidiyor ben geç gidiyorum ama oun için 6,30 da kalkıyorum kahvaltısını vermeden asla gönderemiyorum ne bilim içim rahat etmiyor ama senin eşin baya bi erken çıkıyormuş...

Kız benim eşim de erken gidiyor ben geç gidiyorum ama oun için 6,30 da kalkıyorum kahvaltısını vermeden asla gönderemiyorum ne bilim içim rahat etmiyor ama senin eşin baya bi erken çıkıyormuş...

ben hazırlasam bile yemez ki canım o yüzden kalkmıyorum

ben hazırlasam bile yemez ki canım o yüzden kalkmıyorum

Canım zaten çok erken çıkıyormuş benim eşim 7,30 da çıkıyor benim kalkmam normal.. O da kahvaltı hiç sevmez benim zorlamamla kalkıyor.. Dio ki biri bana kalkma kahvaltı hazırlama uyu diycek ben kalkıcam hiç olacak şeymi diyo Ne bile maileden gelen bir gelenek gibi bişi olmuş bizde

ideal olan sensin canım ben biraz tembelim sanırım

hava karanlıkken gidiyolar benimkide öle kız işyerindekilerle böre yedikleri çoktur
kilo amayacamı bilsem bende hergün yicem
bazende peynir kavurma filan götürüp simit alıyolar işte
hergün kalkıp hem zor hemde yapmıyolar dedin gibi

perim yenisin diye heveslisin en çokta

sosyalimmm ağrı var ama çok değilll var ama kasık ağrısı

kuzum üzülme hayırlısı öbür aya inşallah..

peri bencede yeni heves 1 sene sonra görürüz onu

kasık ağrın sağda mı çok solda mı canım

peri bencede yeni heves 1 sene sonra görürüz onu

kasık ağrın sağda mı çok solda mı canım

Canlarım benim ya benim annemin bana hep tek öğüdü olurdu kesinlikle ne olursa olsun hastalık dışında eşini çocuklarını kahvaltısız işe okula gönderme diye.. Annem bize hep öyle yaptı sağolsun kahvaltısız günüm çok az olmuştur.. O yüzden içim rahat edemiyor haksızlık ettiğimi düşünüyorum bi de ne bilim iş yerinde öyle evli insanların gelip her sabah her sabah poğaça yemeleri tuhafıma gidiyor ne bilem anneden gelen bir alışkanlık diyelim

bende iş yerinde yapıyorum kahvaltı canım uyanır uyanmaz kesinlikle yiyemiyorum ama senin ki alışkanlık benim annem çalışıyordu o yüzden okula falan giderken kahvaltı yapmadan çıkardık, bizleride yadırgama kız sonuçta alışkın değiliz

Canım benim annem de çalışıyordu hala da çalışıyor o yüzden çok öğüt verirdi zaten çalışıyorum diye ihmal etme bilmem ne beynimi yedi yedi alıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…