Canım yeni görüyorum seni ama çok geçmiş olsun... Dış gebelikte o kadar süre veriliyor mu ben kürtaj oldum 2 adet dönemi bekle dedi 6 ayı duyunca uzun geldi sanki.. Şaşırdım doktor bana çok mu erken söylemiş acaba..:44:
canım hoşbuldumm.. aminn inşallah banada başkasınada yaşatmasın çok zor.. inşallah tatlım olcak ama ama iştehayırlısı..
kızlar nasılsınız? uzun zaman oldu giremedim kendimle uğraşmaktan.. çok şükür kurtuldum dış gebelikten şuan regl olmayı bekliyorum..6 ay kadar koruncam fazla ilaç verildiği için ki zaten hemen yapmayı düşünemezdim.. okadar yazmışsınız ki okumakla bitmez hamişler kimler bakalım
teşekkür ederim canım.. bana 9 doz bu kemoterapi ilaçlarından verildi vücuttan tamamen atılması için beklersen sağlıklı bi gebelik yaşarsın dedi..oyüzden zaten aynı şeyi yaşama ihtimalimin %15 daha fazla olduğunu dediği için hemen yapmayı düşünemezdim 40 gün oldu anca atlattım kaç doğum yapardım kim bilir o kadar sancılara rabbim yaşatmasın bidaha.. bu arada hamişler artmış rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler versin(amin)
canımm hoş geldin , atlattığına çok sevindim Allah yaşatmasın bir daha kimseye
Selam yoldaşlar , Sosyalcan , Ayşemm , fundoş, benay, lizim ,fatma, twin
teşekkür ederim canım.. bana 9 doz bu kemoterapi ilaçlarından verildi vücuttan tamamen atılması için beklersen sağlıklı bi gebelik yaşarsın dedi..oyüzden zaten aynı şeyi yaşama ihtimalimin %15 daha fazla olduğunu dediği için hemen yapmayı düşünemezdim 40 gün oldu anca atlattım kaç doğum yapardım kim bilir o kadar sancılara rabbim yaşatmasın bidaha.. bu arada hamişler artmış rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler versin(amin)
canımm hoş geldin , atlattığına çok sevindim Allah yaşatmasın bir daha kimseye
Selam yoldaşlar , Sosyalcan , Ayşemm , fundoş, benay, lizim ,fatma, twin
Ben seni çok seviyorum lizimcanımm
yazabilsem yazardım müsait değildim sedoş sen yapma barii
böylee hep ağlayasım var zaten
herkes ağlatıyo benii kocam bilenee oyyy kimse beni sevmiyoo
hehh bide kızınca çok tatlı oluyosun diyin tamam olsunbakk boşuna üzüldüm yinee
sosyalimm ayy ne güzel dedin bana hergün seni seviyorum diyin
sedooş ben sana hiç yazmammıı zaten girmiyosun hazır yakalamışkene, ama ortalık karıştı birden yazamadan kapattım sonra da yemek falan yemeye cebelleştim anca gelebildim.
çok özlüyorum seniii hani yoldaş olacaktık gelmiyosun cadii
Canım bana da kürtaj günü suni sancı vermişlerdi ben ömrü hayatımda öyle sancı çekmedim bıraksalar düz duvara tırmanırdım.. Sonra anestezi ile aldılar.. Rabbim yaşatmasın.. Aminnnnnnnnnnn canım..
Ben yoldaş değilim sanırım..
hoş geldin yoldaş
ya bu funda nereye kayboldu yaaa
canımmm bazen isimleri hızla yazıyorum farketmiyorum ,üzgünüm canyoldaşımız perican :109:
hoşbulduk sosyalim
işi çıkmıştır onun veya başında birileri vardır kesin
yeliz yoldaş sende iyisindir inşallah , dün yazdım nasılsın diye ama görmedin sanırım
eve gider gitmez ayaklarına sıcak su torbası koy, kadınlara sıcaklık iyi geliyor canım
bende iş yerinde yapıyorum kahvaltı canım uyanır uyanmaz kesinlikle yiyemiyorum ama senin ki alışkanlık benim annem çalışıyordu o yüzden okula falan giderken kahvaltı yapmadan çıkardık, bizleride yadırgama kız sonuçta alışkın değiliz
fundoşum peri bugün çok yalnızız
Selammm kızlarrr
sohbetin orta yerinden dalıyorum artık maruz görün..
fundacım yapaak bişi yok şu 3 gün ne olursa olsun sizin havanız güzel olsun canım.. sonuçta ucunda bebişler var ki çok önemli..
Bizde artık pekmez yemeye başladıksabahları unutmasak bide iyi olacak ama saolsun eşim ikilemeden yiyor...
Bizim de sosyalim kahvaltı kültürümüz yok malesef.. aslında benim vardı evlenince dedim eşimle yaparım diye ama malesef benim kocanın sabah içi almıyormuş kahvaltı hemen yapamazmış ona sebep artık bende yapmadık çıkıyorum
Pericim senin ki makbul olanı canım ve en iyisini yapıyorsun.. benim anamda çok söylerdi de kız tutan bi kızı olamadı gittigaribim hala da söylüyor ya
arada ezo gelmiş kaçmış.. canım uzatma bu kadar arayı olur mu.. inşAllah yarın iyi haberlerle gelirsin mutlaka yaz unutma
olsun şımar pericanımAy canım benim sağol şaka yapmıştım kendimi şimdi şımarık bir kız çocuğu gibi hhissettim
Canyoldaşlarrrrrrrr geldimmmmmm
evet aniden patron görüşmeye gidecez dedi randevusuzzzz baskın yaptıkkk tam 2 saat aç ve soğukta bekledik çokkkk üşüdümmmmm yine yaaaaaetkilermi benim yumoşlarımııı çok gerildim beklerken şantyeydi ve bekleme yeri buzzz gibiydi
streste oldum ben sırf bu uyuz işim yüzünden gerginliğim yüzünden gene olmayacakmı yaaa
sosyalim hemen dediğini yapacammm sıcak su yapıp koyim hemen
bende öleyim sosyalim kalkar kalkmaz yapamıyorum yoksa kahvaltıyı severim ama böle uzun boş çeşitli filan keyif alacam
benayım pekmezin hayırlı olsun acep diyom bunu bizde yesek etki edermi zira çok ihtiyacım varfekat tadı berbat istemiyom
sedommmmmmm nasılsın kuşum iştemisin evdemiiii
ayşem yokkkkkkkkkkk
Canyoldaşlarrrrrrrr geldimmmmmm
evet aniden patron görüşmeye gidecez dedi randevusuzzzz baskın yaptıkkk tam 2 saat aç ve soğukta bekledik çokkkk üşüdümmmmm yine yaaaaaetkilermi benim yumoşlarımııı çok gerildim beklerken şantyeydi ve bekleme yeri buzzz gibiydi
streste oldum ben sırf bu uyuz işim yüzünden gerginliğim yüzünden gene olmayacakmı yaaa
sosyalim hemen dediğini yapacammm sıcak su yapıp koyim hemen
bende öleyim sosyalim kalkar kalkmaz yapamıyorum yoksa kahvaltıyı severim ama böle uzun boş çeşitli filan keyif alacam
benayım pekmezin hayırlı olsun acep diyom bunu bizde yesek etki edermi zira çok ihtiyacım varfekat tadı berbat istemiyom
sedommmmmmm nasılsın kuşum iştemisin evdemiiii
ayşem yokkkkkkkkkkk
görüşürüz canımMisafirlerim geldi görüşürüz kızlar
olsun şımar pericanım:13:
hoş geldin fundoş, sen en iyisi onlarla giderken tedarikli git çantana mandalina at muz koy canom aç kalma
ben bugünde evdeyim yarınn gidiyorumhiç gitmek istemiyorum
evet ayşem yazmamış bugün göremedim inşallah iyidir :26:
kız ben çok sevdim pekmezi bende yatmadan önce içiyorum 1 kaşık
bebeklerin hemen gelsede hemen çıksan bu işten
kız ben çok sevdim pekmezi bende yatmadan önce içiyorum 1 kaşık
bebeklerin hemen gelsede hemen çıksan bu işten
hele bi hamile kalam evime gidim görür onlarrrr
kız iyi kovmuyo adam seni benimkiler burnumdan getirmişti
misafirmiiii hasta hasta açma kapıyıııı
bak kaçtı bileiki lafın belini kıramaz oldukkkk
ayşemmmmmm iyisin dimiiiii
sosyal senmi içiyonnnnnnnnetki ediyomu kııııızzzzz
kız testte pozitifi görim hemennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?