Ağlayakta gözden mi olak???

inşallah ikizler tutar fundoşumm, sende kurtulursun ne güzeell çok yumurtalık falan okudum ama ısrarla dördüz - beşiz olabilir dediğini bilmiyordum canım
çoook heyecanlıı yaaa :18: önümüzdeki pazar günü reglinn, yaklaşmıştaaa

Peşpeşe olmaları en iyisi ama böyle oluruz

yelizzzz binnaz dedin altta çıkıyoooooo sayfası biz konuştuk diyemi düştü acep
linki var aşağıda görüyonuzmuuu

İnsallah oyledir canmm bizde aci cekip oh iyi iyi diyoruz kafayi yedik artik :)
Fundosumm sitede sogandan sonraki ay hamile kalan da çokk etkisini sonra da gosteriyo belki dee
Perii ne olsunn hala aynii sende ne var ne yokk

Bende de ne olsun beklemedeyim 2. adetim de gelsin gitsin sonra bebiş çalışmaları inşallah...

kız bakma seeen hem heyecan hem korku garip hissediyorum dr. iki defa gittim üstüste ctesi ve ptesi sürekli korunun bu ay bekletelim dedi
tüp bebeklik olmuş bu ne yaaa dedi birlikte baktık sağ sol yum. kaynıyorduuu
bende birinden biri isabet eder dedim hayırrr çoğul kesin gibi dedi aynen böle kaldım yaaa dedi mahvolursun kürtaj dersin bak
dedim olmaz olmaz oda kader dedi belli olmaz çok heyecanlıyımmmmmm :18::18::18:
canom 19 u bat evettttttttttt

bir kız bir erkek ikiz ne hoş demiiiiii neyse iki erkekte olur canım ama üçüz dördüz riskliiii hamilelik annem bile korktuuu ayy sonucu çok merak ediyom

Bende de ne olsun beklemedeyim 2. adetim de gelsin gitsin sonra bebiş çalışmaları inşallah...

yelizzzz binnaz dedin altta çıkıyoooooo sayfası biz konuştuk diyemi düştü acep
linki var aşağıda görüyonuzmuuu
Perii hayirlisi olsun insallahh en kisa zamanda hamişler diyarina katilirsinn
Fundoşum bu sitede surekli reklami oluyo daha once de cok gordumm

Gönlünden geçen neyse öyle olsun fundoşum :109: heyecanlanır insan maddi açıdan skıntınız yoksa hiç korkma kuzum ,

ya Allahımm düşündükçe ben bile heyecanlanıyoruummm , dr. un tanıdık olann o bayan dimi , Artık annenler ablanlar seferber olurlar minikler için

Fundoşş noolurr 15 inde kan testi yaptirsan nolur sanki yaaaa bu seferr idrar testiyle bosuna beklemee adet gunune kadarr

İnsallah oyledir canmm bizde aci cekip oh iyi iyi diyoruz kafayi yedik artik :)
Fundosumm sitede sogandan sonraki ay hamile kalan da çokk etkisini sonra da gosteriyo belki dee
Perii ne olsunn hala aynii sende ne var ne yokk

Fundoşş noolurr 15 inde kan testi yaptirsan nolur sanki yaaaa bu seferr idrar testiyle bosuna beklemee adet gunune kadarr

evet yelizimmm o yüzden pes etme diyom yaa soğana devam et ben çok inanıyorum soğanın faydasına ben kullandımda dr dedi ya hiçbi sorun yok ona bağladım valla

sedommm eşimde istiyor ikiz ama üçüz ve daha fazlası çoook zorrrr çok maddiyat neysede benim için çok zor ayyyy kızzz heyecanlandımmmm

o değil sedom bu burda iyi bir doktor burdan okumuştum yorumları birde bu işyerime çok yakın yürüme mesafesinde
annemle ablamlya sedom biliyosun nasıl istiyolar bende onlara güvenip çoğul olursa olsun diyom

yeloooooooo beni coşturmaa başgana soralımmmm ne diyo onay verirse o bana 21 inden önce yasak koyduu idrara bile

ama yum. gerçekleştikten 6 gün sonra kanda çıkarmış doğru diyon olma olasılığıda var bu kez yapmak mantıklı geldi ama başgan ne diyo

Kizlarr 7 subatta herkul geliyorr sinemayaa aynı spartacuss tadinda gladyatörler falann ben spartacus hastasiydim daa bu herkull baska herkul ama oyy herkul de herkul yanii hihahahah

Kizlar be geldim
Bas agrim felaket sekilde siddetli basimi duvara vurasim var :2:
Antibiyotik kullanmaya başladım artik dayanamdm

Kizlarr 7 subatta herkul geliyorr sinemayaa aynı spartacuss tadinda gladyatörler falann ben spartacus hastasiydim daa bu herkull baska herkul ama oyy herkul de herkul yanii hihahahah

kızzzzzzz bizde spartacusle game of tarnsmı ne onun hastasıyız ama kociş bana izletmiyoooo gözümü kapıyo bazen tabi
ayyy bende bayılıyom o tip filmlereee

ama hemen düşüyo nete nasılsa hobbit bil hemen düştü
evde daha zevkli izliyoz

spartacus fena değil de ama game of thrones süperrr kitaplarını okuyorum 7. deyim

hobit hemen düştü mü kız smaugun çorak toprakları mı

fundoşum biliyorsun ben reglime 3 gün kala kan testi yaptım ve çıkmamıştı

Sedo seninki gec dollenme
Fundoşun yumurtlama zamani belli.bugunlerde yumurtladigini dusunursek o tarihlerde kanda cikar diye dusunuyorumm

spartacus fena değil de ama game of thrones süperrr kitaplarını okuyorum 7. deyim

hobit hemen düştü mü kız smaugun çorak toprakları mı

fundoşum biliyorsun ben reglime 3 gün kala kan testi yaptım ve çıkmamıştı

he kız sibel kekilli oynuyo ben çok beğeniyorum onu twiterde takip ediyorum çok akıllı bir kadın
he kızzzz düşmüş geçen başka film ararken baktık şok oldukkk taaaa geçen hafta izledikkkk arada çekimi yapan öksürüyo fazlaca ama neyseee

yapmıyom test mestttt beni gaza getirmesin kimseee nolurrrrr

Sedo seninki gec dollenme
Fundoşun yumurtlama zamani belli.bugunlerde yumurtladigini dusunursek o tarihlerde kanda cikar diye dusunuyorumm

benim ağrı mağrı kalmadı geçti
bittimi acaba işlem sonlandımı
belirtiler ne zaman başlarki bide benim minikler çoksa daha belirti olmazmııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…