Sedacım ve Ayşecim hoş geldiniz..
Ben aynı devam
Seda işten çıkıyo olmana ve ayrıca tazminat almana çok sevindim canım bende çalışmak istemiyorum evimin hanımı olmak istiyorum ama hayat şartları işte :)
Ayşem sana da sabıt diliyorum canım kendim yaşıyo gbi üzülüyorum ve geçecek inşAllah diyorum..
Kız funda seni bırakıp kime gidecek allah aşkına
Hayır onu kim ne yapsın senden başkaben benimkine öle diyorum gülüyo doğru diyo
Senin yerlnde bende olsam duramazdım çok heyecanlı evet..
Sedacım ve Ayşecim hoş geldiniz..
Ben aynı devam
Seda işten çıkıyo olmana ve ayrıca tazminat almana çok sevindim canım bende çalışmak istemiyorum evimin hanımı olmak istiyorum ama hayat şartları işte :)
Ayşem sana da sabıt diliyorum canım kendim yaşıyo gbi üzülüyorum ve geçecek inşAllah diyorum..
Ya ayşemmmm iyiki varsınnn öle güzelki yorumlarınnnnnn çok seviliyosun burda biliyosunnnn
sedommmmm benimki çok merak konusu oldu bisssürü yumurtaylada kalamazsam yani olay çıkar
inşallah çok kısa süre sonra geçecek canommmmmm ama ozamanda evde olacan mart çıkınca havada missss ohhh al miniğini güneşlennnnnn ayyyy süperrrrr
kışa denk gelmesi iyi oldu sizin bu bulantı olayı bakın valla
ama iş olayı kötü işteee
Mrb canlarimm.fundos sedos sosyalcan yelocan perican twincan benaycan.sayamadiklarim affetsin.
Fundam cok haklisin ama kendini strese sokma. Dun yumurtan catladi bence. Bu gunde pisme evresi baslamistir:)
Ne kagidi yaa merak ettim.
Sedd isten cikmana ve tazminatini almana cok sevindim.
hoşbulduk canımm , hayat şartları zorluyor ama evde skıcı benayım , işyeri hastayken çekilmiyor... fundoşun dediği gibi en zor zamanlar geçtikten sonra evde olucamSedacım ve Ayşecim hoş geldiniz..
Ben aynı devam
Ya ayşemmmm iyiki varsınnn öle güzelki yorumlarınnnnnn çok seviliyosun burda biliyosunnnn
sedommmmm benimki çok merak konusu oldu bisssürü yumurtaylada kalamazsam yani olay çıkar
inşallah çok kısa süre sonra geçecek canommmmmm ama ozamanda evde olacan mart çıkınca havada missss ohhh al miniğini güneşlennnnnn ayyyy süperrrrr
kışa denk gelmesi iyi oldu sizin bu bulantı olayı bakın valla
ama iş olayı kötü işteee
Kız memur olmak tamam güzel ama hem kurum olarak hemde iş olarak herkes şikayetçi o kadar yoğun canımız çıkıyor ki.. Bide dosyalar klasör klasör eşim kızıyo taşıma onları diye ama gelde taşıma.. Yerimde yarım saat oturmuyorum ha bire koşturma o yüzden istmiyorum yoksa memurluk iÇin lafım yok.. Rahat olsaydım mesela
Afiyet olsun canım
sende iyisindir inşallah ayşem , ya ben bugün seni rüyamda gördüm yanında 5-6 yaşlarında erkek çocuğu var yardım ediyor sana , erkek görmek evladın hayırlı olacağı anlamında diye duymuştumevet canım birini bakıyorlar yanımda 1 -2 ay takılacak işi öğretip çıkıcam inşallah darısı bebişi geldikten sonra çıkmak isteyenlerin başına
hoşbulduk canımm , hayat şartları zorluyor ama evde skıcı benayım , işyeri hastayken çekilmiyor... fundoşun dediği gibi en zor zamanlar geçtikten sonra evde olucam
kuzumm yaa gelecek tabii oğluşun
inşallah geçer bir an önce , şimdi bulantımdan yemeğim gelmiş zar zor yiyorumyazın bu bulantılar dayanılmaz olurdu ... mart ayında ikimizde mutlu mesut bırakırız inşallah işimizi fundamm
Mrb canlarimm.fundos sedos sosyalcan yelocan perican twincan benaycan.sayamadiklarim affetsin.
Fundam cok haklisin ama kendini strese sokma. Dun yumurtan catladi bence. Bu gunde pisme evresi baslamistir:)
Ne kagidi yaa merak ettim.
Sedd isten cikmana ve tazminatini almana cok sevindim.
kocişte öle diyoooooooo ömrümü yedinnnnn bıktım bu hallerinden diyoo
kız adam soğuycak benden başka kapıya gidicekkk :18:
yaaa kızlar sölemiden geçemicemmmmmm
dün gece şey olduuuubayağı bi içerde takıldı
anladınız demi
bu yüzdende az biraz umutluyummm
ya inşallahhh canımm ,burnum tıkalıyken hiç çekemiyorum , bizim kusmalarımız bitsin , sizde bebiş haberleriyle sırayla dizilin artık yaa
Allah razi olsun benayimm,benimde hep dualarimdasiniz.
Fundam sende iyiki varsin hepinizde iyiki varsiniz.bende sizleri cok seviyorummm. Bu sene guzel seyler olacak ins.bu arada sosyalimm ananasi bende duynustum.bol bol yiyin kizlar.zatn cok guzel bi meyve.ben cok severimde:)
Heheyyyytttt ben geldimmmmm
Fundoşş senii ruyamda gordummmm beni ariyodunn iki uc tane yumurtam dollenmiss ama bi hafta sonra kesinlescek diyeeo nasıl olyosa artikk
Kizlarr nasilsiniz hepinizzz
Ben cokk bunalim
Bi gece gecirdim kocam yokken o yatakk bana nasil buyuk geldi allahimmm uyuyamadimm her hareketimde uyandim nasil belli oluyo yoklugu allahim yasatmasinn
Bide bu adet donemi aşiri duygusallik coktu ustumee bide onu aradim agladimm bidaha biyere gitceksen beni de götür bu son bidaha hayatta birakmam seni diyee bide havalara giriyo aptall duygu yokki adamda
kız evet yaa sizin orada çok büyük yüzlerce insan çalışıyorrrr
ama ben seni hep karadayıdaki çitlembikle hakime gibi canlandırıyom
oğluşummuuu sedommmmmmmm oğluşlar olabilirmiş o doktor dördüz dedide
daha geçmedi mi bunalımınhaydi toparlan çalışmalara az kaldı
Yokk gecmedii daha kizz daha dur bakamm adet bitsin ohoooo :))
Heheyyyytttt ben geldimmmmm
Fundoşş senii ruyamda gordummmm beni ariyodunn iki uc tane yumurtam dollenmiss ama bi hafta sonra kesinlescek diyeeo nasıl olyosa artikk
Kizlarr nasilsiniz hepinizzz
Ben cokk bunalim
Bi gece gecirdim kocam yokken o yatakk bana nasil buyuk geldi allahimmm uyuyamadimm her hareketimde uyandim nasil belli oluyo yoklugu allahim yasatmasinn
Bide bu adet donemi aşiri duygusallik coktu ustumee bide onu aradim agladimm bidaha biyere gitceksen beni de götür bu son bidaha hayatta birakmam seni diyee bide havalara giriyo aptall duygu yokki adamda
anammm dördüz müdurdun durdun turnayı gözünden vuracaksın inşallah balım
hani bebek doğduktan sonra korunmam diyordun ya gerek kalmaz işteya bazen bende düşünüyorum 1 yaşına geldiğinde bir daha mı yapsam acaba yapabilir miyim , uslu olacaklarını bilsemm hiiiç düşünmezdim hemen yapardım ne güzel keşke benimde senin gibi bir ihtimalim olsaydı
yazdıklarımı okudun değil mi, sizin orada ananas var mı kız
geldimmmmmm eski ofisin eşyalarından bişey almaya gittim ama bulamadım kolileri döktüm toz içind ekaldım amaaa yok nereye koyduysam bir kablo bulamadım
yelizimmmmmmmmmm hayır olsun kızzzzzzzzzz ölemi diyodummmayyyy heyecan doruktaaaaaa
öle kızzz insan sarılıp uyumak istiyo kocasına Allah başımızdan eksik etmesin onlarııııııı bend eyatamıyom tek kızzz
havayamı girdiiiiiiiiiii
bende dün sana muhtacım diye havaya girdinnn diye ağladımmmm naza çektide kendini tipsizzzz
sedommmmmmm evettt okumöadınmı sen dr. la olan diyalogumuuuuukadın ısrarla dördüz dedi durdu hatta beşiz şok oldu benim yumurtalaraaa
sedom beklemee yaşımız ideal bunun için peşpeşe büyüsünler asıl birkaç sene sonra daha zor gelirrr hamilelik doğurma büyütmee
kız ikiz içime doğuyooo tabi olursa
teyzemde ikiz oğulların olcak diyordu yıllardır evlenmedende geçen haftada bu ilaçları bilmediği halde gene dedi,
benim teyzem çok meşhur falcı demiştim dimii
yaaa nerdesinizzzzz
şunu izleyin biiiiii
Joining of an egg cell and a sperm cell(Fertilization) - YouTube
ayy evet bak gerçekten demiştin kızzz bak şimdi hatırladım, keşke buraya yakın olsa ya bende giderdim
kız ben burdayım sen beni görmüyorsun ki
yazdıklarımı okudun değil mi, sizin orada ananas var mı kız
kız yeşil ışık yanıyoda burda görünmüyonnnn
kız yakın beee 1 saatttt sanaa hele çıksın bu dediği hemen gidiyosunnnnn
hakim savcı doktor mühendisemniyet müdürü kimlerrr gidiyo kimlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?