Ağlayakta gözden mi olak???

oyyy kuzummm affetttt
başınmı ağrıyoo inşallah geçer hemen

Evet cnm duramiyorumm yaa bi uyusam cok iyi olck sinuzitim azdi antibiyotige basldm sagol cnm inss bi kac gundur hic bisey anlamiyorm yaptiklrmdan yediklerimdn uyudgmdan :2:

kadının hayatını okudumda gerçekten çok zorluk çekmiş bizde sınırsız net alırsak izleriz artık

benim ağrı mağrı kalmadı geçti
bittimi acaba işlem sonlandımı
belirtiler ne zaman başlarki bide benim minikler çoksa daha belirti olmazmııı

seninkiler içeride yer seçiyordur şimdi

Kizlar be geldim
Bas agrim felaket sekilde siddetli basimi duvara vurasim var :2:
Antibiyotik kullanmaya başladım artik dayanamdm

geçmiş olsun cnm, antibiyotik iyi değil faydasından çok zararı var artık...

yasşlılarımızn vazgeçilmezi , bu hafta denediğim için biliyorum iyi geliyor uygulamanı tavsiye ederim :)

buzdolabına patates koyup dilimle başına koy bezle bağla, en iyisi

Evet cnm duramiyorumm yaa bi uyusam cok iyi olck sinuzitim azdi antibiyotige basldm sagol cnm inss bi kac gundur hic bisey anlamiyorm yaptiklrmdan yediklerimdn uyudgmdan :2:

kadının hayatını okudumda gerçekten çok zorluk çekmiş bizde sınırsız net alırsak izleriz artık

seninkiler içeride yer seçiyordur şimdi

canım evdeysen yat uyuuuu dinlen

ayy he yaa alın hala alamadınızmı yahuuu hani başvurmuştunuzzz aaa
çok iyi oluyo valla ne filmler var

20 sine patlat o zaman bi test

tamammm kızzzz pazar gnü gelmezseee

valla kız herşeyide biliyolar eskiler

Kizz olcek simdii heyecandann
E 19 unda gidip kan testi yaptirsinn başkaaannn biliosunn 15 inde kan testinde cikarr neden boyle yapion yaa

yeaa bencedeeee kan yaptırim sonuçta olma olasılığı yüksek bu kez
ozaman belirtiler olursa yapem anlaştıkmıııı
:18: vallah gidecem kalpten minikleride geriyom içerde gergin olmasınlar babasına çeksinler inşallah sakin sabırlı

peki ultrasona gitseeem şey gözükmezmi yumurtadaki durum

yok canım henüz o tarz bi cihaz icat edilmedi

Kizz olcek simdii heyecandann
E 19 unda gidip kan testi yaptirsinn başkaaannn biliosunn 15 inde kan testinde cikarr neden boyle yapion yaa

ben iğneden dolayı dedim canımın için, şimdi yapsa kan testi şimdide çıkar 12. günden sonra beta hcg düşüyor ya ondan erken yaptırması taraftarı değilim, yine de fundoş bilir nasıl rahat ederse

fundoş bu hafta sonu bağlanacak inşallah netimiz

hadi çıktm ben kızlar hepinizi öptüm selametle

Sağol tatlm bnde bi kac gundur idare ediyodum ama geçmedi mecburen basladm su agrilarm dinsinde bu dedigini ilk defa duydum cnm deniycem sagol cnm
canım evdeysen yat uyuuuu dinlen

ayy he yaa alın hala alamadınızmı yahuuu hani başvurmuştunuzzz aaa
çok iyi oluyo valla ne filmler var

Uyuycm cnm baska türlü gecegi yok cnm
Bu arada fundos igneden sonra 13 14 gun icinde test yaprsn cift cizgi görürsün bnce adetin gecsin oyle yap kuzum

kaçın bakalım cadılarrrr
test mest yok tamammmmm yarında çalışma dedi ama dün çatlamadımı yum. iğneye rağmen çatlamaya bilirmi acaba :26:

Hadi bakalim fundoss hayirlisii bugunu,yarini oburgunu de degerlendirr Allahim gonlunden gecen neyse onu versin insallahh

Hadi bakalim fundoss hayirlisii bugunu,yarini oburgunu de degerlendirr Allahim gonlunden gecen neyse onu versin insallahh

yelizimmm bugün yok mola doktor dünle ptesiyi dedi bide yarını
keşkem pazar günü yapmasaydık yaaa enerji gitti en önemli günde
gönlümden geçen bir - iki ise 1 kız 1 erkek
ama üçüzde olacaksa yok dememmm

İkiz olur insallaahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…