Ağlayakta gözden mi olak???

Yaa okudum gecmisi biraz ama ananasla ilgili bisey gormedimm nolmuş ananasaaaa hee vardir heralde yoksa da isterim kaştann sen sebebini de hele

ananas kivi 1 avuç kabak çekirdeği bebeğin sana tutunmasını sağlıyor canım ben bugün başlıyorum yemeye

Buarada fal demisken binnaz ablayi biliosunuz demi orda super falcilar var ben dün tarot baktirdim ara ara da kahve icince resmini yollayip yorumlatiyorum :))

Binnaz abla kim kızz, ben onu bilmiyorum :44: dün ki tarotta ne çıktı peki hiç anlatmıyorsun onları bize küstüm

yelizimm bana kıyamaz ki değil mi yelizimmm

takılıyorum hani bi seferde sinema var mı demiştim ya, nasıl kızmıştı bana

Hee kizz kaşa gittigimde de her goren orda disari cikamiyosundur falan dedi yuhh dedimm artikk yaa sanki burda yasayanlar insan degill bazilari cok abartiyo kiziyorum valla

burdayım kız aslında neden görünmüyorum ki :44: ayy çıkarsa kesin gidecem adresini falan yollarsın o zaman bana, artık selamını söylerim senden

Buarada fal demisken binnaz ablayi biliosunuz demi orda super falcilar var ben dün tarot baktirdim ara ara da kahve icince resmini yollayip yorumlatiyorum :))

ayıp ettinnnnn heralde kızzz

binnaz kim kızzz
aaa eşimin işyerindeki kızlarda resmini çekip yolluyolarmış 5 dk sonra geliyomuş yorum
vaybeee

Binnaz abla kim kızz, ben onu bilmiyorum :44: dün ki tarotta ne çıktı peki hiç anlatmıyorsun onları bize küstüm

ayıp ettinnnnn heralde kızzz

binnaz kim kızzz
aaa eşimin işyerindeki kızlarda resmini çekip yolluyolarmış 5 dk sonra geliyomuş yorum
vaybeee

Yazin aramaya cikarr tarotculari ozellikle cok iyii
Valla bana iste 2014un cok dolu maddi manevi zirveye cikacaginiz bi yil demis esimden bahsetmis baya cok dogru bi evlilik yapmissin bunu zamanla anlayacaksin,suanki sıkıntılardan bahsetmiş bide 10 hafta icinde bebek haberi alicaksin demis kumral beyaz tenli bi bebek olucak demiss

10 hafta mı 2.5 ay kızzzz

Hee yani 2.5 ay icinde hamilelik haberin gelicek demiss
Bundan 4 ay once baktirdigimda da biri hamilelik haberini 2014 de alacaksin demisti tabi inanmamistm Allah bilir onu ama oyle de oldu

inşallah gelsinde 2 ay daha bekleriz, inşallah yelizimm aha böyle ol inşallah 2.5 ay sonra

Buarada benim bi ameliyat olduktan sonraki ilk adetim boyle deli gibi yogun olmustu bide simdi acayip yogun kizlar hic boyle olmazdi sogandan olabilir degil mii??
Yani degisik olan diger sey de cok sancim var kasiklarimda hala
Ay insallah kist gitmistir de bu ay serophene kullanirim yinee

kızzzz inşallah ayyyyyy 10 hafta hemdeee hadii inşallah

soğan konusunda yorum yapamam ama sancılı ve yoğun geçmesi bence iyiye işaret

yelizim kesinlikle soğandan diyorum ben benimde öle oldu şok oldum bnim az olur çünkü normalde ama ilk defa hayatımda böle oldu garipti minik parça bile geldi

soğan konusunda yorum yapamam ama sancılı ve yoğun geçmesi bence iyiye işaret

yelizim kesinlikle soğandan diyorum ben benimde öle oldu şok oldum bnim az olur çünkü normalde ama ilk defa hayatımda böle oldu garipti minik parça bile geldi

Neler oluyooooooorr... Ben yokken naptınız bakayım?

İnsallah oyledir canmm bizde aci cekip oh iyi iyi diyoruz kafayi yedik artik :)
Fundosumm sitede sogandan sonraki ay hamile kalan da çokk etkisini sonra da gosteriyo belki dee
Perii ne olsunn hala aynii sende ne var ne yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…