Ağlayakta gözden mi olak???

lizom hastamıymış fundoş neden rapor almış :26:

Canmm burda randevu sistemi yapmiyolar oyuzden bugun de şansima cok kalabalik malum burda dogum
Orani cok yuksek :))
Kardesimin de bugun kontrolu var kalp atislarini duymaya gitceklerdi de onden kan tahlilini almis o da hastanede sırasını bekliyo ama cok korkmus garibim yaa ben fazla arastiriyorum diye benden medet ummuş doktora girmeden beninariyo bisey yoktur demi diye,ben de dedim yoktur sen icini karartma ama,icim oyle soylemiyo 10 gun hcg yukselmemesi normal gelmedi bana

o zaman az çıkan şey ne demişsin ya şey oldu diye , hepsi aynı zamanda çatlamaz benim bildiğim zamanı gelince çatlar, yani gerekli büyüklüğe gelir ve çatlar diye düşünüyorum

sedommmmm yelizimmmmm de burdaaa
sosyal çok geziyon sosyal onlinesin ama başka sayfalarda fink atıyon seni göremiyom

5 tane sayfa daha açık kuzum bilgi topluyorum
Kizlarr doktordayim 2 saattir sira bekliyorumm
Ya kizlar size bisey dicemm kardesimin 10 gun onceki hcg degeriyle bugunku ayni cikmis bu normal bisey degil demii

sana yazdım ama sen beni görmedin sanırım yelizim doktor işini, kardeşin için hemen endişelenme başka bir yerde tekrar yaptırsın testi, eğer ordada aynısı çıkarsa üzülerek söylüyorum bebeğini kaybedebilir, çünkü bhcg hormonu 2 günde bi kendini 2 ye katla 10-12 hafta arası daha sonra tekrar düşüşe geçer

Yok yavrum simdi de baktim senden bi yorum gozukmuyo bana
Valla canm iste 4 de randevusu kalp atışlari icin gittiler bugun Allahim insallah bisey olmazz benim kardesimm cook uzulurr yaninda da degilimm zatenn dua edin kizlarr nolurr

Valla canm iste 4 de randevusu kalp atışlari icin gittiler bugun Allahim insallah bisey olmazz benim kardesimm cook uzulurr yaninda da degilimm zatenn dua edin kizlarr nolurr

tabi ki dua ederiz canım, inşallah bir şey olmamıştır, haber alır almaz bizede yaz merak ettim bende :18:

şey esnasında canım çok yandı dedim kız sanki içerde bi engel var
kız ozaman ölçtü 23 çıktı ya biri evet o en büyüğüydüüü o salı çatlasa diğeride dün anneeeem

topla kız bilgi bizide faydalandır bende öle yapıyom bazeeen klomeeeeen çatlatma iğnesiii ham. belirtisi bu araki takıntım

ayyy inşallah sorun yokturr yelizin kardeşindeee miniğe bişey olmasınnnn

hosgeldin fundamm,gozlerimiz yolda kaldii. batmalar iyiye isarettir. benimde oyle olmustu disariya cok az akmisti:) hadi insallah haftaya bugun hayirli haber verirsin bize ins fundam:)

yelizim ins kotu bisey yoktur ama 10 gun uzun bi sure,yukselmemesi pek normal degil.bence hemen baska bir yerdede test yaptirsin ona gore hemen caresine bakilir. ins hicbir sey yoktur.o hastanenin aletleri bozulmusturda o yuzden yanlis gosteriodur. birde felaket tellali olmak istemiorum ama aklima simdi geldi.kardesinin ilk basta degeride cok yuksek cikmisti.dis gebelikte deger cok hizli yukseliyor,sonra ya ayni kaliyor yada dusmeye basliyor diye duymustum

tabi ki dua ederiz canım, inşallah bir şey olmamıştır, haber alır almaz bizede yaz merak ettim bende :18:

Sagolun kizlar insallahh.Kendimi unuttum suan valla

ondan önceki gün bir şey hissettin mi hani iğneden sonraki günden bahsediyorum,:44: topluyorum bilgileri paylaşıyorum kuzum burada

ayyy ben dicektim haaa orda çok doğuran kalabalıktır diye
inşallah sorun yoktur doktor ne dicek bakalım çok merak ettim Allahım yardımcısı olsunnnn

şimdi yine sağdaaaa
yok kız ayşemde geldiiiii

evet canım yazmıştı ya burdada hastaydı

benimki hala solda

canım unutmuşum ben ya grip bebek aklımı başımdan aldı :82: sizlerin peşine de düşemiyorum artık

yelizcim Allahın izniyle iyi olacak kardeşin de miniği de... benimde aklıma şu takıldı kan değerleri ilk yaptırdığı zaman çok yüksek çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam hatta ikiz muhabbeti geçmişti , şuan da çıkan değerler normal olabilir mi acaba , umarım miniği skıca tutunur anneciğine, kardeşinin de , senin de sonuçlarının temiz olmasını diliyorum

Bakalim.Doktor bugun keseyi gormezse kalp atişi da yoksa zaten tahlili tekrarlamaya gerek kalmaz.İçim acidi bi taraftan kardesime de cok kiziyorumm daha erken yaptirsaydi kan testini bukadar beklemeseydi diye.Simdi girdiler doktorun yanina bekliyorum ben de.Hayatinda daha hicc jinekolojik muayene olmadi ilk kez bugun olcakti allahim ilk muayenesi kötü bi durumla sonuclanmasin insallahhh

ondan önceki gün bir şey hissettin mi hani iğneden sonraki günden bahsediyorum,:44: topluyorum bilgileri paylaşıyorum kuzum burada

yok kızzzz hiçbişey yoktu ağrı sancı filan
ama dün gece oyyy nasıl batıyo varyaaa canm çok yandııı arada hala batma oluyo
kızlar bizim burda bir şöför var ayyyy iğrenç kokuyor hiç yıkanmıyormu ne 45 yaşında adam bişeyde diyemiyonkiii
herkes rahatsız ama kimse sölemiyor bişey
bide girip çıkıyo odaya sürekli bi bura sıcak diye
kapı açılıp kapanınca soğukkkk pism bi koku vuruyo of yaaaaaaaaaaaaa Allahım kurtarrrrrrrrrrrrrr

yazını okur okumaz sırıttımm sanki içerde bi engel var he
inşallah fundoşum o bebiştir

Sagol canm benim evet adet gunu 400 kusur cikmisti ama doktor ultrasona falan almadi bile yine de bi bakmasi gerekmez miydi??sadece yorum yapip 7 haftalikken gel demisti o doktora da ayri bi kizdim simdi belki bisey yoktur bi sorun cikmaz ama bu korku kardesime bi hamilelik boyunca yeter hem doktorun umursamazligi hem kardesimin rahatligi neyse insallah bisey yokturr daa ben kizdigimla kalayimm benim basima gelsee ben dayanikliyimdir kardesime oldugunda icim kaldirmiyor daha cok uzuluyorum insan 4 kiz ablasi olunca boyle oluyo iste

Kizlarr kardesimin mesajini aktariyorumm
''Gordükkkkk.kalbi pit pit atiyo.saglikli dedi.o alet 10000 uzeri olcmuyodur biseyler ters gitseydi bile ayni kalmaz deger duşerdi dedi.fotografini aldik sana gondercemcok sukur abla cok korktum''

Ay cok mutlu oldum yaa cokk sukurr bakk alette sorun varmiss

canlarım.......hamiş bacılarım belki daha önce duyanınız vardır.........dün gece nette azerbaycanlı hamiş bir arkadaşla tanıştım ve yazıştık cinsiyet belirleme üzzerine bir konu açmıştı çok ilgimi çekti onunla uzun uzun konuşarak bilgi aldım bu yöntemin orada çok yaygın ve doğruluk payının yaptıkları herkeste tuttuğunu anlattı....... ve sizinnle paylaşmak istedim...
SÜT ile cinsiyet testi.........

bardağın 3 te 1 i kadar taze soğuk süte sütün yarısı kadar idrarınızı ekleyin bir kaç dakika içinde süt çürüyorsa bebek kız çürümüyorsa bebek erkek dedi.......gece yarısı dayanamadım ve yaptım.........ÇÜRÜMEDİ:)))))benim oğluşum oluyo bende tuttu...baştan söyledim denemek yada denememek size kalmış........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…