Ağlayakta gözden mi olak???

kan değerleri fazla çıktığı halde bakmaması çok saçma keşke başka dr. gitseymiş , canım inşallah önemli bir şey değildir... dualarım kardeşinle , benim içimden bir his, bir şey yok minik sağlıklı gibi geliyor , umarımm yanılmammm yüreğini ferah tut...

yumurtlamada rahim yukarı çıkıyor, yumurtladıktan sonra rahim aşağı iniyor canım, salı günü eğer rahat olduysa o iş tamam salı günü yumurtlamışsındır

hadi gözünüz aydın yelizimmm, bak alet bozukmuş

yazını okur okumaz sırıttımm sanki içerde bi engel var he
inşallah fundoşum o bebiştir

canımmmmm, seni bekliyordummmmmmmmmmmmmm neee

yelizin kardeşi için hayırlısı ne ise o olsun öncelikleee:18:

sedommm öle ama kız napimmmm
ayyy insan üzülüyo ya varsa bişey olursa oyyy ölem ben onaaa

senin minnakini da allah bağışlasın canım :)
eveettt doktor iki hafta önce kıza benziyor ama iki hafta sonra gel tekrar bakalım demişti. nihayet yarın gidiyorum. nette gördüm dayanamadım aldım ilk cicikleri.
sanada çok geçmiş olsun canım uamrım bulantıların biran önce geçer.
bende çok öptümmm

Sen de mii başgaaannnn etme eylemeee
Ben muhendis insanim bana bunun mantikli sebebini aciklasinn yaparimm
Kizimm bebek kiz erkek olunca vucutta farkli hormonlar maddeler olmuyo kii neye gore belirlenecekk ilahiii

Kizimm bebek kiz erkek olunca vucutta farkli hormonlar maddeler olmuyo kii neye gore belirlenecekk ilahiii

Ha yapmaz mıyımm??Tabii ki yaparım

canım bunu çok duydum ben ve genelde doğru çıkıyormuş, bende mühendisim kız ama inandım buna , kız kardeşinde yapsın bence

gözünüzz aydııınnn canım

amanınnn sosyalcann eve gider gitmez ilk işim bunu yapmak olacak aslında işyerinde dolapta süt var çişimde var

bir kaç dk. içinde çıkıyorsa yapabilirimm , ama nasıl çürüyor kızz sütün çürüdüğünü nasıl anlicam küf mü oluyor

çökelek gibi olursa bozuluyormuş hani şöyle pütür pütür olur ya onun gibi sanırım, sedoşum bunu yap sonra not al bakalım doğru mu değil mi bize sonra söylersin, şimdi buraya yazarsan unutulur

çökelek gibi olursa bozuluyormuş hani şöyle pütür pütür olur ya onun gibi sanırım, sedoşum bunu yap sonra not al bakalım doğru mu değil mi bize sonra söylersin, şimdi buraya yazarsan unutulur

yahu ayşem evde o yapsınn süt varsa ayşemmm yaptı bile belkideeee ayy ne çıkıcak hadi yapp kuzum
sedo süt var diyon kap varsa git yap kurban olemmm

ohh cok sukurrr cok sevindim cnm, aletlerede guven olmuyo artik arkadas:) neyse bebis iyi olsundaaa

sosyalcim merak ettim ya bende denesem mi acaba bu arada oglusun hayirli olsun

bu arada bende kok zencefili kaynattim.icine limon sikip ictim.mide bulantim gecti. tavsiye ederimm

fundoss iyi dusunuyoruz iyi seyler olacak insallah.kotuyu cagirmak yok o engelde bebistir ins

sedo yapsana sut deneyiniiiham maddende varmis hem

yahu ayşem evde o yapsınn süt varsa ayşemmm yaptı bile belkideeee ayy ne çıkıcak hadi yapp kuzum
sedo süt var diyon kap varsa git yap kurban olemmm

ben simdi anneme geldim cnm.sut yokmus burada:) evde yaparim artik

amiiin canım hepimizinkini

sidikle sivilceler mii geçiyooo daha neler duyucam yaa

pekii sen yaptın mıı bebeklerin sidiğini sürsek olmaz mı

fundoş kız sidikli kızlar oluruz o zaman

sende yap bide not al ki ilerde söylersin bize kuzum testin doğruluğunu test etmiş oluruz bu arada oğluşun hayırlı olsun demişsin anlamadım kuzum ya :44:

Allahim doktorr bu hastalarla icerde yarim saat ne yapiyorr yahuu ağaç oldukk öfff bu sefer kocam da yanimdaa hayatta alttan muayene olamamm zaten 10 kat giyinmişim israr etcem olmamak icinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…