Sagol canm benim evet adet gunu 400 kusur cikmisti ama doktor ultrasona falan almadi bile yine de bi bakmasi gerekmez miydi??sadece yorum yapip 7 haftalikken gel demisti o doktora da ayri bi kizdim simdi belki bisey yoktur bi sorun cikmaz ama bu korku kardesime bi hamilelik boyunca yeter hem doktorun umursamazligi hem kardesimin rahatligi neyse insallah bisey yokturr daa ben kizdigimla kalayimm benim basima gelsee ben dayanikliyimdir kardesime oldugunda icim kaldirmiyor daha cok uzuluyorum insan 4 kiz ablasi olunca boyle oluyo iste
yok kızzzz hiçbişey yoktu ağrı sancı filan
ama dün gece oyyy nasıl batıyo varyaaa canm çok yandııı arada hala batma oluyo
kızlar bizim burda bir şöför var ayyyy iğrenç kokuyor hiç yıkanmıyormu ne 45 yaşında adam bişeyde diyemiyonkiii
herkes rahatsız ama kimse sölemiyor bişey
bide girip çıkıyo odaya sürekli bi bura sıcak diye
kapı açılıp kapanınca soğukkkk pism bi koku vuruyo of yaaaaaaaaaaaaa Allahım kurtarrrrrrrrrrrrrr
Kizlarr kardesimin mesajini aktariyorumm
''Gordükkkkk.kalbi pit pit atiyo.saglikli dedi.o alet 10000 uzeri olcmuyodur biseyler ters gitseydi bile ayni kalmaz deger duşerdi dedi.fotografini aldik sana gondercemcok sukur abla cok korktum''
Ay cok mutlu oldum yaa cokk sukurr bakk alette sorun varmiss
hosgeldin fundamm,gozlerimiz yolda kaldii. batmalar iyiye isarettir. benimde oyle olmustu disariya cok az akmisti:) hadi insallah haftaya bugun hayirli haber verirsin bize ins fundam:)
yelizim ins kotu bisey yoktur ama 10 gun uzun bi sure,yukselmemesi pek normal degil.bence hemen baska bir yerdede test yaptirsin ona gore hemen caresine bakilir. ins hicbir sey yoktur.o hastanenin aletleri bozulmusturda o yuzden yanlis gosteriodur. birde felaket tellali olmak istemiorum ama aklima simdi geldi.kardesinin ilk basta degeride cok yuksek cikmisti.dis gebelikte deger cok hizli yukseliyor,sonra ya ayni kaliyor yada dusmeye basliyor diye duymustum
yazını okur okumaz sırıttımmsanki içerde bi engel var he
inşallah fundoşum o bebiştir
canımm iyiyim çok teşekkürler umarım sende iyisindir bitanembugün 10 hafta 1 gün oldu , bu süre birkaç gün fazla da olabilir kötü bir grip atlattım... şuanda bulantılar ve karın ağrısı dışında her şey yolunda şükür... sende miniğinin cinsiyetini öğrenecekmişsin , güzel annesi ciciler almış kuzusunaa ne güzel şeylerdi onlar :103: Allah bağışlasın canım bende merakla bekliyorum cinsiyet haberini, Her şey gönlünce olur dilerimm çok öptümm
canlarım.......hamiş bacılarım belki daha önce duyanınız vardır.........dün gece nette azerbaycanlı hamiş bir arkadaşla tanıştım ve yazıştık cinsiyet belirleme üzzerine bir konu açmıştı çok ilgimi çekti onunla uzun uzun konuşarak bilgi aldım bu yöntemin orada çok yaygın ve doğruluk payının yaptıkları herkeste tuttuğunu anlattı....... ve sizinnle paylaşmak istedim...
SÜT ile cinsiyet testi.........
bardağın 3 te 1 i kadar taze soğuk süte sütün yarısı kadar idrarınızı ekleyin bir kaç dakika içinde süt çürüyorsa bebek kız çürümüyorsa bebek erkek dedi.......gece yarısı dayanamadım ve yaptım.........ÇÜRÜMEDİ:)))))benim oğluşum oluyo bende tuttu...baştan söyledim denemek yada denememek size kalmış........
Sen de mii başgaaannnnetme eylemeee
Ben muhendis insanim bana bunun mantikli sebebini aciklasinn yaparimm
Kizimm bebek kiz erkek olunca vucutta farkli hormonlar maddeler olmuyo kii neye gore belirlenecekk ilahiii
Sen de mii başgaaannnnetme eylemeee
Ben muhendis insanim bana bunun mantikli sebebini aciklasinn yaparimm
Kizimm bebek kiz erkek olunca vucutta farkli hormonlar maddeler olmuyo kii neye gore belirlenecekk ilahiii
''Gordükkkkk.kalbi pit pit atiyo.saglikli dedi.o alet 10000 uzeri olcmuyodur biseyler ters gitseydi bile ayni kalmaz deger duşerdi dedi.fotografini aldik sana gondercemcok sukur abla cok korktum''
canlarım.......hamiş bacılarım belki daha önce duyanınız vardır.........dün gece nette azerbaycanlı hamiş bir arkadaşla tanıştım ve yazıştık cinsiyet belirleme üzzerine bir konu açmıştı çok ilgimi çekti onunla uzun uzun konuşarak bilgi aldım bu yöntemin orada çok yaygın ve doğruluk payının yaptıkları herkeste tuttuğunu anlattı....... ve sizinnle paylaşmak istedim...
bardağın 3 te 1 i kadar taze soğuk süte sütün yarısı kadar idrarınızı ekleyin bir kaç dakika içinde süt çürüyorsa bebek kız çürümüyorsa bebek erkek dedi.......gece yarısı dayanamadım ve yaptım.........ÇÜRÜMEDİ:)))))benim oğluşum oluyo bende tuttu...baştan söyledim denemek yada denememek size kalmış........
yumurtlamada rahim yukarı çıkıyor, yumurtladıktan sonra rahim aşağı iniyor canım, salı günü eğer rahat olduysa o iş tamam salı günü yumurtlamışsındır
hadi gözünüz aydın yelizimmm, bak alet bozukmuş
ciddimisin kızzz ozaman yumurtladım ben salı akşamı tamda 9 daaaaaa
ayyy yelizim çok sevindim darısı başınaaa yaaa
yaaa bence doğruuu azeriler bu konuda çooooooook iyiiii
geçen buraya bir boksör geldiazerice konuşuyor ozamanda çenemde sivilceler çıkmıştı
gızım sidik bilirseeen onu alirseeen yüzünü yıkırseeen bebek gibim olir cildin dedi şokkkkkkkk oldummmmmmm
dediki bizim gızların cildi niye ele güzeldir bilirseeen sidikleen
bence çıkarrrr ayşemmmmm hemen yap nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gözünüzz aydııınnn canım
amanınnn sosyalcann eve gider gitmez ilk işim bunu yapmak olacakaslında işyerinde dolapta süt var çişimde var
bir kaç dk. içinde çıkıyorsa yapabilirimm , ama nasıl çürüyor kızz sütün çürüdüğünü nasıl anlicam küf mü oluyor
geçen buraya bir boksör geldiazerice konuşuyor ozamanda çenemde sivilceler çıkmıştı
gızım sidik bilirseeen onu alirseeen yüzünü yıkırseeen bebek gibim olir cildin dedi şokkkkkkkk oldummmmmmm
Hahahah fundossss sidikk bilirseennn kizz benim anne tarafim azeri aneannem konusurdu boolee cok tatli konusolar
çökelek gibi olursa bozuluyormuş hani şöyle pütür pütür olur ya onun gibi sanırım, sedoşum bunu yap sonra not al bakalım doğru mu değil mi bize sonra söylersin, şimdi buraya yazarsan unutulur
canım bunu çok duydum ben ve genelde doğru çıkıyormuş, bende mühendisim kız ama inandım buna , kız kardeşinde yapsın bence
yahu ayşem evde o yapsınn süt varsa ayşemmm yaptı bile belkideeee ayy ne çıkıcak hadi yapp kuzum
sedo süt var diyon kap varsa git yap kurban olemmm
Hahahah fundossss sidikk bilirseennn kizz benim anne tarafim azeri aneannem konusurdu boolee cok tatli konusolar
ohh cok sukurrr cok sevindim cnm, aletlerede guven olmuyo artik arkadas:) neyse bebis iyi olsundaaa
sosyalcim merak ettim ya bende denesem mi acababu arada oglusun hayirli olsun
bu arada bende kok zencefili kaynattim.icine limon sikip ictim.mide bulantim gecti. tavsiye ederimm
fundoss iyi dusunuyoruz iyi seyler olacak insallah.kotuyu cagirmak yoko engelde bebistir ins
sedo yapsana sut deneyiniiiham maddende varmis hem
aynen kızzz nasıl güzel konuşuyor adam
hatta şey dedi koldan şırıngayla kan alıyormuşsunnnnn popoya veriyomuşsun damardan damaraömür billah cild hastalığı olmazmış neler var neler onlardaaaaa adamı dinlerken hayret ettim bide çok utandım neye dikkat etmiş diyee yüzüme
ayşem yap hadiiiiii
ayşem evetttt hep var gibi düşünüyommmm bakalım sonunda babayımı alacammm
senin minnakini da allah bağışlasın canım :)
eveettt doktor iki hafta önce kıza benziyor ama iki hafta sonra gel tekrar bakalım demişti. nihayet yarın gidiyorum. nette gördüm dayanamadım aldım ilk cicikleri.
sanada çok geçmiş olsun canım uamrım bulantıların biran önce geçer.
bende çok öptümmm
ohh cok sukurrr cok sevindim cnm, aletlerede guven olmuyo artik arkadas:) neyse bebis iyi olsundaaa
sosyalcim merak ettim ya bende denesem mi acababu arada oglusun hayirli olsun
bu arada bende kok zencefili kaynattim.icine limon sikip ictim.mide bulantim gecti. tavsiye ederimm
fundoss iyi dusunuyoruz iyi seyler olacak insallah.kotuyu cagirmak yoko engelde bebistir ins
sedo yapsana sut deneyiniiiham maddende varmis hem
Eveett hemen soyluyorummm eve gidince yapsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?