bitti sayılır tam bitti diyorum bi yer takılıyo gözüme hadi sil baştanfatmamm hoşgeld,n canım bittimi işlerben iyiym canım gün sayıyorummm
bende iyiyim canım bende işi bıraktım bu hafta hep evdeydim çok rahat oluyo yaİyiyiz tatlım sen nasılsın sürekleyici olunca film insan kendini alamıyo
hosgeldin cnmm bende tam gidiordum.sanada bi merhaba diyip ole cikayim dedim. bu ara bendede uyku hali daha bi artti. bugun 10 da uyandim.benim icin cok buyuk birsey bu
idare ediyoruz iste cnm,sende iyisindir ins,kendine cok dikkat et.opuyorum senidee
bitti sayılır tam bitti diyorum bi yer takılıyo gözüme hadi sil baştanaz kaldı canım benim biraz daha sabret ondan sonra sonu çok güzel olacak Allahın izniyle
bende iyiyim canım bende işi bıraktım bu hafta hep evdeydim çok rahat oluyo ya
hoşbulduk canım uykun geldiği zaman kendini yormayacakmışsın vücut biz farkında olmadan yorgun düştüğü için öyle oluyomuş:44:bende iyiyim çok şükür evdeyim ama birazdan çıkacam kahvaltımı yapıp ağdaya gidecem ama tereddütlüyüm sorun olur mu diye:44::44:
inşallah canımmmmmm
ağdamııı ığğğ bu soğuktaaa canın çok yanmıyormuuu
ben lazerle bitirdim heryeimi
kolay gelsin canım eski cumartesi çalışmadaşım
bende kaçarım 1 saate kociş gelcek
Kizlarr napiosunuzzz iyi misinizz
iyiyiz canım sen nasılsın
ayyy herkes burdaaaa :118: :118:
İvittt cicimm sen nasilsinn nasil hissediosunnn
Buarada fundosumm ben bu ilactan sonraki sancilari sordum da doktoraa cunku benim gecen sefer resmenn felc etmisti yumurtlama donemi ve sonrasi.dedi ki birden fazla yumurta hareket halinde ve bi sivi salgiliyolarmiş catlayacaklari zamann o sivi yayildiginda sanci yaparmiş normal yumurtlama donemine gore daha fazla sanci agri olabilir kendini sıcak tut dediii
ben çıkıyorum canlarım önce banyo yapıcam sonra kocişim beni alıp çarşıya bırakacak azcık alışveriş yapacam
canım karnım taş gibi arada batma oluyo
bende öle ağrı olmadı yelizim normalde daha fazla olurdu çatlıyo galiba derdim hep hatta akıntımda olurmu yapışkan
bu defa hiççç olmadı gerçi ilaç yumurtlamayı geciktiriyomuş belkide daha var diem ama iğneninde süresi var
kendimi sıcak tutuyorum akşamlarıda burda çaresi yok ayaklarım hep üşüyor
aklıma takılan benim ağrım anormal değil akıntım hiç yokkkkk
sen başladınmı içmeyeee
Merhaba kızlar bende yokum malum şehir dışı halleri.. Bebek mevlüdüne geldik sizlerede bol bol dua ettim kızlar..
Rabbim bebişsizlere tez zamanda hayırlısı ile bebek.. Olanlara da hayırlısı ile kucaklarına almak nasip etsin..
Sizler artık benim can yoldaşlarım oldunuz
Merhaba kızlar bende yokum malum şehir dışı halleri.. Bebek mevlüdüne geldik sizlerede bol bol dua ettim kızlar..
Rabbim bebişsizlere tez zamanda hayırlısı ile bebek.. Olanlara da hayırlısı ile kucaklarına almak nasip etsin..
Sizler artık benim can yoldaşlarım oldunuz
yaa daha netimiz gelmediii , kayseriden onay vereceklermişte biz gidip modemi alacakmışızda offff akşama kadar gelir inşallah
eee ne yapıyorsunuz bakalım fıstıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?