Ağlayakta gözden mi olak???

Sagol cnm Rabbim dualar ini kabul etsn

Amin canlarım..

O kadar güzel bi durumdu ki.. Rabbim o günleri bizede yaşatsın inşAllah.. Gözlerim dolu dolu oldu ağlamamk için zor tuttum kendimi..

Amin canlarım..

O kadar güzel bi durumdu ki.. Rabbim o günleri bizede yaşatsın inşAllah.. Gözlerim dolu dolu oldu ağlamamk için zor tuttum kendimi..

Evett canm yaa ben de oyle oluyorum bebek sözkonusu olunca cok duygulaniyorum oyle ortamlarda

Twinim kota oldugu icin cok giremedim simdi yazabilirim ama
Yelizim vindan normal nete gectik canim o yuzden bu kadar sorun cikti hafta ici evde olmadigimiz icin isimiz bugune kaldi
Artik kota derdi yok yasasiiinnnnnnn

Canımmm aniden çıktımmm evdeyim kociş balık yapıyo
ya kasıklarımda çok batma var yürürken otururken hep
ilişkidede olur ama dinlicem seni haklısınnn

aynennnnbenim terliyo diye üşüyorrrr
botum çok kaliteli sıcak tutan termal bot ama byine sabit oturunca buzzz
o çoraptan alim hemennn

Az kaldii sekerimm dayan azcikk sonra dinlenmeye cekilirsinn

Yaa inanir misinizz bi saattir şu ismin altında gül menekşe vs yazan yere nasil baska yazi yaziliyo onu bulmaya calisiyorumm telefondan mi bulamadim bilmemm

Yaa inanir misinizz bi saattir şu ismin altında gül menekşe vs yazan yere nasil baska yazi yaziliyo onu bulmaya calisiyorumm telefondan mi bulamadim bilmemm
Kullanici kont paneline gel solda profili duzenleye gel altta kisisel rutbede ekle canim sonra altta degisiklikleri kaydet de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…