Ağlayakta gözden mi olak???

Nasilsin bebegimm
Temizlik bitti mii

Bitti canım ütüm var
eşim spora gitti
gelince alışverişe gidecez

fatmadamı iğne kullanmıştııı
canım karnımın altı şiş ve çok ağrıyo kafayı yiyecem meraktann

Ben o testten hic kullanmadım kapagini kapatmadim demissin onun da ne demek oldugunu bilemiyorum canmm uzgunumm
Bat gectiyse baska bi test daha alip yapsan şu ucuz testler de işe yarar zannımca

Bitti canım ütüm var
eşim spora gitti
gelince alışverişe gidecez

fatmadamı iğne kullanmıştııı
canım karnımın altı şiş ve çok ağrıyo kafayı yiyecem meraktann

Ayy hadii hayirlisii fundoşumm bak bu ilac ve igne daha gec de etki yapabilir misal ben once kullandigimda yumurtlamam daha gec oldu dolayisiyla adetim de geciktii oyuzden calismalara devam bencee ne olur ne olmazz :))

Ben o testten hic kullanmadım kapagini kapatmadim demissin onun da ne demek oldugunu bilemiyorum canmm uzgunumm
Bat gectiyse baska bi test daha alip yapsan şu ucuz testler de işe yarar zannımca

canım yanıtladığın için sağol üstünde kapağını kapatıp 5 dakika bekleyin diyormuş ben panikten okumadım :) o yüzden de emin olamadım

Ayy hadii hayirlisii fundoşumm bak bu ilac ve igne daha gec de etki yapabilir misal ben once kullandigimda yumurtlamam daha gec oldu dolayisiyla adetim de geciktii oyuzden calismalara devam bencee ne olur ne olmazz :))

Sende hic oyle sislik ve agri olmuyordu dimi cnm

Dün gece olması lazımdı yaa carımın acısından yapamadım
ama dr ptesi samı perş dedi yaaa tamam bu gece denicem yinede

Ayşemmm niç olan sişey dğl
kist olmasında varsın gebelikte olmasın rahem filmi çektiririm hemen

Hatirlamaya calisiorum ama bendede cok sislik olmustu ve sag kasigim agrimisti. Ins bebis sislik yapiodur ya. Tamam kafana takma calismayi. Yeterince yaptin bence cnm. Kist mistte olmaz.aklina kotu seyler getirme.

Yine kist diyo yaaaa allahiimmm dovcem haaaaaaaaa

Yerimde olsanız görürüm siziii

aslında iyi bi dayağa ihtiyacım varr

Sonunda evimdeyim şükür..

Kız ayşe köpürmüyo mu arap bizde eskiden halı yıkardık köpürüuo.. Parkede sonra köpürmesin

Bencedee fundos 1 hafta daha acsbs kist olur mu cumlesini soyleyecek
Canim benim seni anlamaya calisiorum tabiki zor bi durum,birde bissuru sey okuyorsun onlarda kafani karistiriyor. Biraz kafani Raht biraksann

Kız ayşe köpürmüyo mu arap bizde eskiden halı yıkardık köpürüuo.. Parkede sonra köpürmesin

Bundan sonraki ay tabi eğer bu ay olmazsa vedalaşcam internetle bilginiz olsunnn

kızzz kayar diye düşündüm bendeee kaydırır yaniii

Bundan sonraki ay tabi eğer bu ay olmazsa vedalaşcam internetle bilginiz olsunnn

kızzz kayar diye düşündüm bendeee kaydırır yaniii

Kizimm internetle vedalasmana gerek yokk sadece googla klomen kullananlar bilmem ne yazma yeterr

Google görür görmezzz yazıyorummm işyerinde hele

yok cnm cok fazla koymuyorsun zaten. kaymada olmuyor.

fundoss boyle soylemee,bak yelizcan ne guzel soyleemiss. guzel dusunmeye calis biraz yaa.kotuyu cagiriyorsun resmen

Tşk ediyorum Ayşecim kesinlikle deniycem..

Funda bizide hemen siliyorsun yani he öle mi.. Yeliz i alkışlıyorum ben çok güzel söylemiş

Eşimde öle diyoo değiştin psikolojin bozuldu önceden ne güzeldin diyo:26:

3 gömlek ütüledim kan teriçinde kaldımmm oyy

Tşk ediyorum Ayşecim kesinlikle deniycem..

Funda bizide hemen siliyorsun yani he öle mi.. Yeliz i alkışlıyorum ben çok güzel söylemiş

Yok canım yaaa çok zor zeaten dayarakam özlerim merak ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…