Kafandan kov su dusunceleri.rahatlaa.Eşimde öle diyoo değiştin psikolojin bozuldu önceden ne güzeldin diyo:26:
3 gömlek ütüledim kan teriçinde kaldımmm oyy
Kafandan kov su dusunceleri.rahatlaa.
Bak biz yanindayizzz
Evet aynennn biz yanindayizz hepimiz birbirimizin yanindayizz hattaa bak ne gelişme olsa olumlu olumsuz koşup buraya yaziyoruzz kığızzzz
Senn umutlu ol fundoşum kist diye diye cagirma kendinee ayrica kist olsa da hamile kalabilirsin yanii dunyanin sonu degill ben 17 yasimdan beri nerdeyse her ay oluyorr düşun ki bi ilacin yan etkisi kist oluşumu e benim bunye zaten yapiyoo ona ragmenn guveniyirum kullandigim ilaca vee umutluyumm napakk umut fakirin ekmegii
Evet aynennn biz yanindayizz hepimiz birbirimizin yanindayizz hattaa bak ne gelişme olsa olumlu olumsuz koşup buraya yaziyoruzz kığızzzz
Senn umutlu ol fundoşum kist diye diye cagirma kendinee ayrica kist olsa da hamile kalabilirsin yanii dunyanin sonu degill ben 17 yasimdan beri nerdeyse her ay oluyorr düşun ki bi ilacin yan etkisi kist oluşumu e benim bunye zaten yapiyoo ona ragmenn guveniyirum kullandigim ilaca vee umutluyumm napakk umut fakirin ekmegii
Tamammmm örtmenimmmmm sözzz ctesiye kadar relax
Yelizz yine son noktayi koymus..ustune birsey soylemeye gerek yok. Tamam fundamm
Bene artik gidiorum.hepinize dua edecem.Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah. Herkese huzur dolu bi aksam diliyorummmm.
Helal olsun sana yelizimmm inş ikimizede fayda eder bu defa
bu gece bolbol dua edelimmm
Forumda degisiklikler yapiolar herhalde buara kafayi yedi cunkuu
Ayşee Allah razı olsun canım..
Funda herşy güzel olacak deli etme adamı... İyi düşün ki iyi olsun..
Ezom. Bizimde olacak sen hiç üzülme.. Bizimde çevremizde var çok hamile olan bizlerde üzülüyoruz ama rabbim büyük canım sıkma sen canını..
Yelizim ben telden giriyorum dediklerini hiç bilmiyorum yok yeşil ışık yok beğen hiç birini göremiyorum ben
Bu beğen bi yerinde durmuyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?